Kočárek Tako Laret

Máte zkušenost s Tako Laret?

Přidejte zkušenost s Tako Laret
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Fifi81
16.4.12 18:02

Zdarvím Vás holky, nějak jsem při hledání kočárku náhodou našla tuhle diskuzi :palec: Kočárek Tako Laret se mi moc líbí, ješět jsem ho ale neviděla naživo…a tak bych se chtěla zeptat na autosedačku…jak je prostorná a hlavně, jak se na konstrukci kočárku přidělává, jestli pomocí adaptérůl, nebo se nacvakne přímo na podvozek. U prvního jsme autosedačku využily maximálně, a tak je rychlé a jednoduché použití pro nás dost důležité. Děkuji za osobní zkušenosti :)

• Citovat
  • Upravit
19886
16.4.12 18:04
@Fifi81 píše:
Zdarvím Vás holky, nějak jsem při hledání kočárku náhodou našla tuhle diskuzi :palec: Kočárek Tako Laret se mi moc líbí, ješět jsem ho ale neviděla naživo…a tak bych se chtěla zeptat na autosedačku…jak je prostorná a hlavně, jak se na konstrukci kočárku přidělává, jestli pomocí adaptérůl, nebo se nacvakne přímo na podvozek. U prvního jsme autosedačku využily maximálně, a tak je rychlé a jednoduché použití pro nás dost důležité. Děkuji za osobní zkušenosti :)

je k tomu takový nástavec, který se jen nacvakne a na to sedačka. mně osobně se to ale nelíbí, kočárek vypadá blbě, lepší je hluboká korba. Ale nasadit to jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fifi81
16.4.12 18:38

Jééé, tak to je nemilé :think: , já právě našla jen jednu takovou mizernou fotku, a tam mi právě připadlo, že to nevypadá nic moc :? Mohla bych poprosit, zda-li by bylo možné od holek, které již mají kočárek doma o nějaké fotky s nasazenou autosedačkou :) Děkuju

• Citovat
  • Upravit
19886
16.4.12 19:25
@Fifi81 píše:
Jééé, tak to je nemilé :think: , já právě našla jen jednu takovou mizernou fotku, a tam mi právě připadlo, že to nevypadá nic moc :? Mohla bych poprosit, zda-li by bylo možné od holek, které již mají kočárek doma o nějaké fotky s nasazenou autosedačkou :) Děkuju

tak to neposloužím, já ho nemám doma, ale u babičky a teď tam nemám cestu, ale holky ti to jistě nafotí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fifi81
16.4.12 19:27

i tak díky :) a doufámn, že se najde někdo, kdo by mi nějakou fotku mohl udělat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2622
16.4.12 19:33

Jestli na to zítra nezapomenu tak vyfotím. Konstrukci kočárku mám v autě a mužskej přijde až kolem jedenáctý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
16.4.12 19:41

Já ten podvozek s nasazenou autosedačkou viděla v obchodě a připadalo mi to úplně v pohodě. Ten divný adaptér je prý pouze pro autosedačky MaxiCosi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fifi81
16.4.12 19:48

theresicka tak to je super, to by si (pokud teda můžu tykat :mrgreen: ) zlatá :dance: alhena jako, že se na to dá přidělat i sedačka jiné značky ? tak to jsem u toho nikde nečetla :think:
A jestli se můžu ještě zeptat…tak co vy holky ostatní, co už ho máte doma říkáte na ten design spolu s nacvaklou sedačkou ?

• Citovat
  • Upravit
1090
16.4.12 21:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
16.4.12 21:38

Jinak, tady je fotka toho upevnění autosedačky na podvozek Laretu a nezdá se mi to nějak nevzhledné, ani v obchodě jsem se nad tím rozhodně nepozastavila… http://www.kocarky-tako.cz/…-laret-6.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
17.4.12 08:40

ahoj holky.. :mavam: tak po vasich dizkusich jsme zrusili objednavku v nasim meste a pojedem taky do mipesi.. ;) Tady u nas by to bylo o 1ticic drahsi a bylo by to az za 8 tydnu.. tyden pred terminem porodu..takze o nervy.. :pocitac: tak si radsi tech 100km zajedem.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
17.4.12 08:53

Ahojí :mavam: Moooc se mi líbí kočárek Laret 1 ve světlezelné barvě s černou kombinací. Nevíte náhodou jestli se dá koupit v Polsku v Ratiboři? (Raciborz) Je tam nějaká velká prodejna kočárku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fifi81
17.4.12 10:37

Ahoj holky, děkuju moc za příspěvky :hug: Tak snad to bude ok, právě na té fotce mě zarazilo, že je ta sedačka od podvozku tak nějak vyvýšená, prostě jako, že trochu trčí, nebo jak to mám říct :think: Ale asi bude nejlepší se na něj vážně zajít někam podívat :) Nevíte, ve kterém obchodě v Brně je určo k vidění ? Díky

• Citovat
  • Upravit
169
17.4.12 11:23

Holky chtěla jsem se zeptat, jak je to s vajičkem? Je ve včech odtínech a nebo jen černá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fifi81
17.4.12 11:27

Podle toho, co jsem našla na netu to vypadá, že vajíčko je ve všech odstínech.....ale naživo jsem neviděla, tak na 100% budou vědět holky co už měly tu čest :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4