Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Tako Laret?
Přidejte zkušenost s Tako Laret@Fifi81 píše:
Zdarvím Vás holky, nějak jsem při hledání kočárku náhodou našla tuhle diskuziKočárek Tako Laret se mi moc líbí, ješět jsem ho ale neviděla naživo…a tak bych se chtěla zeptat na autosedačku…jak je prostorná a hlavně, jak se na konstrukci kočárku přidělává, jestli pomocí adaptérůl, nebo se nacvakne přímo na podvozek. U prvního jsme autosedačku využily maximálně, a tak je rychlé a jednoduché použití pro nás dost důležité. Děkuji za osobní zkušenosti
je k tomu takový nástavec, který se jen nacvakne a na to sedačka. mně osobně se to ale nelíbí, kočárek vypadá blbě, lepší je hluboká korba. Ale nasadit to jde
Jééé, tak to je nemilé
, já právě našla jen jednu takovou mizernou fotku, a tam mi právě připadlo, že to nevypadá nic moc
Mohla bych poprosit, zda-li by bylo možné od holek, které již mají kočárek doma o nějaké fotky s nasazenou autosedačkou
Děkuju
@Fifi81 píše:
Jééé, tak to je nemilé, já právě našla jen jednu takovou mizernou fotku, a tam mi právě připadlo, že to nevypadá nic moc
Mohla bych poprosit, zda-li by bylo možné od holek, které již mají kočárek doma o nějaké fotky s nasazenou autosedačkou
Děkuju
tak to neposloužím, já ho nemám doma, ale u babičky a teď tam nemám cestu, ale holky ti to jistě nafotí ![]()
i tak díky
a doufámn, že se najde někdo, kdo by mi nějakou fotku mohl udělat ![]()
Jestli na to zítra nezapomenu tak vyfotím. Konstrukci kočárku mám v autě a mužskej přijde až kolem jedenáctý.
Já ten podvozek s nasazenou autosedačkou viděla v obchodě a připadalo mi to úplně v pohodě. Ten divný adaptér je prý pouze pro autosedačky MaxiCosi.
theresicka tak to je super, to by si (pokud teda můžu tykat
) zlatá
alhena jako, že se na to dá přidělat i sedačka jiné značky ? tak to jsem u toho nikde nečetla ![]()
A jestli se můžu ještě zeptat…tak co vy holky ostatní, co už ho máte doma říkáte na ten design spolu s nacvaklou sedačkou ?
Jinak, tady je fotka toho upevnění autosedačky na podvozek Laretu a nezdá se mi to nějak nevzhledné, ani v obchodě jsem se nad tím rozhodně nepozastavila… http://www.kocarky-tako.cz/…-laret-6.jpg
ahoj holky..
tak po vasich dizkusich jsme zrusili objednavku v nasim meste a pojedem taky do mipesi..
Tady u nas by to bylo o 1ticic drahsi a bylo by to az za 8 tydnu.. tyden pred terminem porodu..takze o nervy..
tak si radsi tech 100km zajedem.. ![]()
Ahojí
Moooc se mi líbí kočárek Laret 1 ve světlezelné barvě s černou kombinací. Nevíte náhodou jestli se dá koupit v Polsku v Ratiboři? (Raciborz) Je tam nějaká velká prodejna kočárku?
Ahoj holky, děkuju moc za příspěvky
Tak snad to bude ok, právě na té fotce mě zarazilo, že je ta sedačka od podvozku tak nějak vyvýšená, prostě jako, že trochu trčí, nebo jak to mám říct
Ale asi bude nejlepší se na něj vážně zajít někam podívat
Nevíte, ve kterém obchodě v Brně je určo k vidění ? Díky
Holky chtěla jsem se zeptat, jak je to s vajičkem? Je ve včech odtínech a nebo jen černá?
Podle toho, co jsem našla na netu to vypadá, že vajíčko je ve všech odstínech.....ale naživo jsem neviděla, tak na 100% budou vědět holky co už měly tu čest ![]()
Zdarvím Vás holky, nějak jsem při hledání kočárku náhodou našla tuhle diskuzi
Kočárek Tako Laret se mi moc líbí, ješět jsem ho ale neviděla naživo…a tak bych se chtěla zeptat na autosedačku…jak je prostorná a hlavně, jak se na konstrukci kočárku přidělává, jestli pomocí adaptérůl, nebo se nacvakne přímo na podvozek. U prvního jsme autosedačku využily maximálně, a tak je rychlé a jednoduché použití pro nás dost důležité. Děkuji za osobní zkušenosti