Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Tako Laret?
Přidejte zkušenost s Tako LaretAhojy Fifi, taky by mě zajímalo, kde se dá v Brně vidět - hledala jsem na internetu a našla jsem jen, že v Panterovi na Křence mají ten Tako Warrior - ten by snad měl být stejný, jen robustnější. Nebo se holky mýlim?
Ahoj katigo, já jsem před chvílí taky vzpoměla na Pantera, tak jsem mrkla na nejich stránky, a měly by mít na prodejně asi i Laret
, ale osobně jsem tam nebyla, tak nevím ![]()
A myslím, bže holky už tady psaly, že ten Warrior je takovej víc robustnější ![]()
@Fifi81 píše:
Ahoj katigo, já jsem před chvílí taky vzpoměla na Pantera, tak jsem mrkla na nejich stránky, a měly by mít na prodejně asi i Laret, ale osobně jsem tam nebyla, tak nevím
A myslím, bže holky už tady psaly, že ten Warrior je takovej víc robustnější
…no a zase něco dalšího, co mě opět utvrdilo v tom, že jsem zřejmě rozhodnutá
Ještě uvidím, co na to manža, jestli se mu zavděčí nějaká z nabízených barev
Ale i kdyby ne
byla to láska na první pohled, takže dál asi vybírat nebudu ![]()
Ahoj holky, tak jsem ukázala kočár manžovi, a tomu se líbí. Jen já akorát teď zase začala dumat, jestli je ta zelená ta správná volba.....má hlavně strach z mušek jak bude teplo, ať nejezdíme jak mucholapka
to by asi nebylo to pravý ořechový…co myslíte…jaký máte zkušenosti s takovejma barvama kočárků ?
Fifi já také uvažuji o tom zelenkavém, protože takový kočárek jsem si představovala. Já mám termín až v polovině srpna, takže na podzim už snad tolik mušek nebude..
Můj přítel je taky hodně vybíravý, ukazovala jsme mu už x kočárku askoro žádný se mu nelíbil a nebo vždycky mu na něm něco vadilo no a jak viděl tenhle,tak říkal že takový si taky představoval
Takže se na něho zajedem podívat a když tak ho berem ![]()
Všem fanynkám kočárků Tako Laret (také mezi ně patřím, byť zatím „naostro“ ještě kočárek nevybírám
): http://kocarkydeniska.mimishop.cz/detail.php?… Viděla jsem tuto novinku naživo a je moc krásný! ![]()
Prý ta zelenká je ještě hezčí v realu než na obrázku,tak jsme zvědavá ![]()
Taky jsem tady už četla, že naživo je ještě hezčí a dokonce je tady i pár foteček od holčiny, co ho už má doma. No já právě dnes narazila tady na tu diskuzi https://www.emimino.cz/…rkem-102198/ a to mě teda docela nahlodalo v tom, jestli ještě tu barvičku nezvážím, i když teda waycrazy jak píšeš, ta barvička mě prostě dostala. Taky máme v plánu se na něj ještě zajít někam mrknout naživo, a pak uvidíme ![]()
fifi já bych se té zelené zas tak nebála a nemyslím si že to bude až tak obsipané, jak tam píše jedna paní, prý ta barva stojí za to a že to není tak hrozné. Mě se ta barva prostě líbí a nic mě neodradí ![]()
@waycrazy píše:
fifi já bych se té zelené zas tak nebála a nemyslím si že to bude až tak obsipané, jak tam píše jedna paní, prý ta barva stojí za to a že to není tak hrozné. Mě se ta barva prostě líbí a nic mě neodradí
zelená je fajn, mám ji taky ![]()
@veve.m píše:
zelená je fajn, mám ji taky
@Pekoni píše:
Ahoj pro laret jsem na stopro rozhodnutá. Moc se mi líbí zelená barva, ale mám strach, že bude jak zvýrazňovač. je opravdu tak křiklavá![]()
Zase tak moc křiklavá mi nepřijde, na druhou stranu je to určitě výhoda, že bude celkem dobře vidět i v šeru, zvlášť když se někdy musí jít po silnici…
Ahojí kočárek Laret e mi taky hodně líbí, hned mě zaujal, ale hodně lidí mě oddráží od značky tTako, žprý bývá hodně kazový
Co si o tom myslíte?Přece jen je to ted jedeen z nejluxusnějších kočárků značky Tako,takže si myslím že by neměl být tak kazový né? Podle mě může být kazový kočárek i za 20 000Kč záleží na kusu.