Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky holky,
prosím vás o zkušenosti se zelenou/oranžovou barvou na/v kočárku. Zelený kočárek se mi strašně moc líbí, ale kvůli muškám jsem ho vyloučila a mám spadeno na černý. Ale chtěla bych koupit alespoň nějakou veselou deku nebo jarní/podzimní fusak v zelené a zajímalo by mě, jestli tam platí stejné „pravidlo“ a měla bych vybrat i deku v nějaké neutrální barvě? Moc děkuji za všechny názory ![]()
Já měla zelený u syna a neřekla bych, že by jsme měli problém s muškama.
Mno, měla jsem zelený kočárek a v létě byla ta boudička obsypaná černýma broučkama…Zajímavé ale je, že dekl, co je nad dítětem (sakryš, já nevím, jak se to jmenuje), na to si nesedali a malej nikdy neměl uvnitř u sebe jediného brouka…Peklo pak bylo ale se sporťákem…
No a deku jsme měli žlutou a to bylo v pohodě, na tu nelezli..
Příspěvek upraven 04.03.12 v 16:15
ahoj Jitule - my se přeci známe ![]()
já jdu taky do černozelenýho
proč by na zelenej měly lízt mušky?? ![]()
mmarket píše:
ahoj Jitule - my se přeci známe
já jdu taky do černozelenýhoproč by na zelenej měly lízt mušky??
market..protože si to pletou s trávou:o) taky jsem kvuli tomu do něho nešla..je to ale problém jen v léte..když se narodí zimák tak je to v pohodě.
My máme zelený a žádný problém s ním zatím nemáme. Deku v něm máme oranžovo-bílou a nijak se to netluče.
Máme taky zelený a nějaký mouchy, mušky řešit nebudu. Tak nějak pochybuju, že si na něj sedne hejno a bude černej
A u vody by si mušky sedly na každej kočárek ![]()
Já si vyberu prostě barvu podle toho, jaká se mi líbí. Mušky bych neřešila prostě ![]()
Kamarádka měla zeleného xlandera a nemohla se přiblížit k lesu. Byl jak magnet na ty pidi broučky.
smurfka píše:mmarket píše:market..protože si to pletou s trávou:o) taky jsem kvuli tomu do něho nešla..je to ale problém jen v léte..když se narodí zimák tak je to v pohodě.
to by pak ale lezli i na červené, žluté, lozí přeci i na kytky.
Martina27581 píše:smurfka píše:to by pak ale lezli i na červené, žluté, lozí přeci i na kytky.mmarket píše:market..protože si to pletou s trávou:o) taky jsem kvuli tomu do něho nešla..je to ale problém jen v léte..když se narodí zimák tak je to v pohodě.
neříkám že to je pravda..jen jsem to slyšela..nechtěla bych kočár furt čistit od mušek..to se raději rozhodnu pro jinou barvu..malemu nebo malé to je jedno, a mě se líbí více barev než jen jedna.. ![]()
Janinna23 píše:
Máme taky zelený a nějaký mouchy, mušky řešit nebudu. Tak nějak pochybuju, že si na něj sedne hejno a bude černejA u vody by si mušky sedly na každej kočárek
Já si vyberu prostě barvu podle toho, jaká se mi líbí. Mušky bych neřešila prostě
To já je řešila teda.Víš proč? Jsou to svině kousavý…A když máš pak zelený sporťák a ty mrchy ti lezou po dítěti, tak teda nestíháš odhánět, na palici to bylo
To má zkušenost s malejma broučkama…
xangel87 píše:Janinna23 píše:To já je řešila teda.Víš proč? Jsou to svině kousavý…A když máš pak zelený sporťák a ty mrchy ti lezou po dítěti, tak teda nestíháš odhánět, na palici to bylo
Máme taky zelený a nějaký mouchy, mušky řešit nebudu. Tak nějak pochybuju, že si na něj sedne hejno a bude černejA u vody by si mušky sedly na každej kočárek
Já si vyberu prostě barvu podle toho, jaká se mi líbí. Mušky bych neřešila prostěTo má zkušenost s malejma broučkama…
A kde bydlíš? My se budem cca za měsíc stěhovat a tak s lesem do styku nepřijdu
A na zahradě u bazénu v kočárku nebude. A když budou lítat různý mrchy, tak tam hodím síťku ![]()
Janinna23 píše:
Já si vyberu prostě barvu podle toho, jaká se mi líbí. Mušky bych neřešila prostě
Hele no skoro jo, měla jich tam fakt mraky. A nedali se svi+ně odehnat ![]()