Zkušenost se zeleným kočárkem

412
4.3.12 16:11

Zkušenost se zeleným kočárkem

Ahojky holky,

prosím vás o zkušenosti se zelenou/oranžovou barvou na/v kočárku. Zelený kočárek se mi strašně moc líbí, ale kvůli muškám jsem ho vyloučila a mám spadeno na černý. Ale chtěla bych koupit alespoň nějakou veselou deku nebo jarní/podzimní fusak v zelené a zajímalo by mě, jestli tam platí stejné „pravidlo“ a měla bych vybrat i deku v nějaké neutrální barvě? Moc děkuji za všechny názory :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8097
4.3.12 16:12

Já měla zelený u syna a neřekla bych, že by jsme měli problém s muškama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
4.3.12 16:13

Mno, měla jsem zelený kočárek a v létě byla ta boudička obsypaná černýma broučkama…Zajímavé ale je, že dekl, co je nad dítětem (sakryš, já nevím, jak se to jmenuje), na to si nesedali a malej nikdy neměl uvnitř u sebe jediného brouka…Peklo pak bylo ale se sporťákem… :roll: No a deku jsme měli žlutou a to bylo v pohodě, na tu nelezli..

Příspěvek upraven 04.03.12 v 16:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
4.3.12 16:13

ahoj Jitule - my se přeci známe :D
já jdu taky do černozelenýho ;) proč by na zelenej měly lízt mušky?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
4.3.12 16:14

taky máme zelený a žádné mouchy jsem neřešila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
4.3.12 16:15
mmarket píše:
já jdu taky do černozelenýho ;) proč by na zelenej měly lízt mušky?? 8o

market..protože si to pletou s trávou:o) taky jsem kvuli tomu do něho nešla..je to ale problém jen v léte..když se narodí zimák tak je to v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
7240
4.3.12 16:15

My máme zelený a žádný problém s ním zatím nemáme. Deku v něm máme oranžovo-bílou a nijak se to netluče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
4.3.12 16:17

Máme taky zelený a nějaký mouchy, mušky řešit nebudu. Tak nějak pochybuju, že si na něj sedne hejno a bude černej :mrgreen: A u vody by si mušky sedly na každej kočárek ;)
Já si vyberu prostě barvu podle toho, jaká se mi líbí. Mušky bych neřešila prostě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
4.3.12 16:17

Kamarádka měla zeleného xlandera a nemohla se přiblížit k lesu. Byl jak magnet na ty pidi broučky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
4.3.12 16:18
smurfka píše:
mmarket píše:
market..protože si to pletou s trávou:o) taky jsem kvuli tomu do něho nešla..je to ale problém jen v léte..když se narodí zimák tak je to v pohodě.

to by pak ale lezli i na červené, žluté, lozí přeci i na kytky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
4.3.12 16:21
Martina27581 píše:
smurfka píše:
mmarket píše:
to by pak ale lezli i na červené, žluté, lozí přeci i na kytky.

neříkám že to je pravda..jen jsem to slyšela..nechtěla bych kočár furt čistit od mušek..to se raději rozhodnu pro jinou barvu..malemu nebo malé to je jedno, a mě se líbí více barev než jen jedna.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6555
4.3.12 16:21
Janinna23 píše:
Máme taky zelený a nějaký mouchy, mušky řešit nebudu. Tak nějak pochybuju, že si na něj sedne hejno a bude černej :mrgreen: A u vody by si mušky sedly na každej kočárek ;)
Já si vyberu prostě barvu podle toho, jaká se mi líbí. Mušky bych neřešila prostě :nevim:

To já je řešila teda.Víš proč? Jsou to svině kousavý…A když máš pak zelený sporťák a ty mrchy ti lezou po dítěti, tak teda nestíháš odhánět, na palici to bylo :zed: To má zkušenost s malejma broučkama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
4.3.12 16:24
xangel87 píše:
Janinna23 píše:
Já si vyberu prostě barvu podle toho, jaká se mi líbí. Mušky bych neřešila prostě :nevim:
To já je řešila teda.Víš proč? Jsou to svině kousavý…A když máš pak zelený sporťák a ty mrchy ti lezou po dítěti, tak teda nestíháš odhánět, na palici to bylo :zed: To má zkušenost s malejma broučkama…

A kde bydlíš? My se budem cca za měsíc stěhovat a tak s lesem do styku nepřijdu :nevim: A na zahradě u bazénu v kočárku nebude. A když budou lítat různý mrchy, tak tam hodím síťku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
4.3.12 16:24
Janinna23 píše:

Hele no skoro jo, měla jich tam fakt mraky. A nedali se svi+ně odehnat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
4.3.12 16:33

Příspěvek upraven 28.04.16 v 22:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie