Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, ptala jsem se už v sekci čtyřkolek a reakce veškeré žádné
takže lezu se stejným kočárkem i sem a zajímají mě Vaše zkušenosti:
http://www.bebinka.cz/…a-Mohican-03
Docela by se mi i líbil, ale nemůžu na něj sehnat žádné recenze. Takže budu ráda, za každý postřeh ![]()
p.s. Nevíte náhodou, jak můžu odstranit mnou založenou diskuzi? Ja na to zaboha ne a ne přijít ![]()
Máte zkušenost s Tako Captiva?
Přidejte zkušenost s Tako CaptivaKočárek je moc pěkný (viděla jsem ho v Polsku ale v jiné barvě) a někoho jsem viděla s ním jet, tak se ti snad někdo ozve ale je to Tako takže bych do něj nešla… ![]()
Ahoj, já mám taky Tako čtyrkolku - Jumper X kupovaný už použitý za 3000 Kč (trojkombinace), zatím jezdíme 4 měsíce v hluboké korbě a zatím spokojenost… trošku vrzal, ale to spravila kapka oleje
Jediný co mi vadí, je ta váha - skoro 20 kg plus malá přes 8 kg
Chci si na jaře koupit nějaký „lepší“ golfky nebo lehounkej sporťáček a Tako si nechám, příští zimu se ještě bude určitě hodit… Bydlíme vedle louky ![]()
Tak přesně tenhle jsme měli vyhlídnutý, ale nakonec máme Tako Zone. Ale zatím ti zkušenosti moc nepovím,
protože zatím stojí v ložnici. Ale musím oponovat předchozímu příspěvku. Třeba firkon, který byl ohodnocen v testech jako jeden z nejlepších je taky z Polska
. A teď už jsou Taka na lepší úrovni než dříve.
Firkon je sice z Polska ale patří mezi kvalitnější, vyhrál dokonce test MF Dnes. Jela jsem několikrát s Takem a nikdy více, co znám lidi co mají Tako tak nadávají (koupili jej jen kvůli ceny), většina je těžkých, hodně vrže, rozpadají se kolečka, vyšisují barvy. A c tako Fast Rideru našli ftaláty (hodně přes normu), to je sice dávněji a snad už to opravili. Záleží co kdo upřednostňuje kvalitu nebo cenu…
Tak my třeba kupovali podle toho jak se nám líbil a jak se nám s ním zacházelo. A opravdu jsou už Taka o něčem jiném než dříve. A vadné nebo škodlivé kočárky jsou i drahé značky stači kouknout na dtest. Ale je to opravdu na každém.. ![]()
Přesně tak vadný kus může být všude, mě prostě Tako nesedl. Pokud zkvalitnil výrobu je to jen dobře…
Mam Tako warrior a jsem maximalne spokojena.A ani mi neprijde tezkej.Barva se mi pres leto vubec nevysisovala.Fakt jsem mile prekvapena.(snad jsem to nezakrikla
)
Tak my včera koupili na BVV ve specialni edici Taco Mohican. Jina potahovaci latka…docela pevna a vypada kvalitne a nejake dalsi zmeny v konstrukci. Na vystavisti rekli,ze celkova hmotnost kocarku i s korbickou je 12.5 kg. Ale budeme vse jeste dodatecne prevazovat
Po dlouhem uvazovani, ktery kocarek koupit, jsme na BVV sli s tim,ze si jeste rozsirime obzory. Na porovnani jsme meli k dispozici zase celkem hodne kocarku. Suverene vsak vyhrala tato edice. Mekka kavlitni potahovaci latka,vnitrni mekke polstrovani,prostorna korbicka,polohovatelna zadicka. Korbicka i sportak jdou dat po i proti smeru jizdy. Vsechna kola jsou nafukovaci. Odpruzeni se nam zdalo nejlepsi ze vsech obdobnych typu ctyrkolek. Dokonce jde s kocarkem mirne houpat. A ani na kostach a dalsich nerovnostech tvrde nedrncal ci nehrkal. Coz treba u X-landreu nebo Patronu rict opravdu nemuzu. Kocarek vypada velmi stabilni a pusobi velmo pohodlne a mekce. Velke plus mel samozrejme za snadnou slozitelnost a celkovou pohodlnosti uprav. Za vyhodu povazuju i to,ze nanoznik u sportovni verze je z kozenky a da se velmi snadno omyt. Vetrani ve strisce se nam take libilo…je na zipy a da se pripevnit knoflickem. Na strisce je jeste dalsi vysuvna cast s pruhlednym plastem a ksiltem. Celkove jsme z vystavni edice nadseni s klasickou jsme prilis neporovnavali. Doufam,ze nam to vydrzi i po tom,co zacneme kocarek denne vyuzivat ![]()
Jeste musim dodat,ze jsme nadseni i z celkove velmi snadne riditelnosti (ovladatelnosti).
Taky pridavam malou opravu misto Taco tam ma byt samozrejme Tako ![]()
Ahojky Alecho,
chtěla bych se zeptat, jak vypadají tvé zkušenosti s Mohicanem. Moc se nám líbí a zvažujeme koupi.
díky moc
Ahojky, mám Mohicana 9 měsíců, korbičková verze super:-). Ve sportáku je malej teprve týden, zatím spokojenost. Jako měnší nevýhodu vidím malý košík nákupní a při sportovní verzi s dítětem čelem k Vám se tam hodně špatně dostává, takže na velké nákupy určitě ne. jinak naprostá spokojenost. Klidně se Smišku ptej, co by Tě zajímalo dále?
Ahojky Neovo,
díky za info. S košíkama je to většinou problémové. Rozhodovali jsme se právě mezi tímto a Sojanem X6. U Sojanu mi příjde komplikované i skorbičkou se dostat do košíku, tak jsem to zavrhla. Jak to tak vidím, tak u nás už vyhrála Captiva Mohican. Už se na něj těším.
Tak díky moc a měj se krásně
Ahoj Neovo, prosim taky o info o tomhle kocaku. Chci se zeptat prave na sportak. Jaka je vnitrni sirka? Bude problem nacpat tam rocni mimino ve fusaku? A co kolecka a aretace, nekde jsem cetla, ze zlobi - zatim zadny problem? Diky.