Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Tako Captiva?
Přidejte zkušenost s Tako Captiva@eeevinak píše:
Ahoj Neovo, prosim taky o info o tomhle kocaku. Chci se zeptat prave na sportak. Jaka je vnitrni sirka? Bude problem nacpat tam rocni mimino ve fusaku? A co kolecka a aretace, nekde jsem cetla, ze zlobi - zatim zadny problem? Diky.
tak šimon má 9 měsíců a s fusakem v pohodě, je tam místa dost, šířku bych musela změřit, ale já ho tam za rok chci ve fusaku mít:-)
Kolečka…aretaci skoro nepoužívám, mě to vyhovuje bez ní. je pravda, že levé kolečko jde zaaretovat hůře, nevím proč, snad kamínek…nevím…ale jinak jsem maximálně spokojená..úplně super je clona, dá se dát do dvou poloh, větrání a taky že jde dát po i proti směru jízdy, jo a ta přebalovací taška se mi hned po týdnu začala párat, ale v pohodě mi ti v reklamaci spravili.
Kočárek tako captiva mohican jsme koupili v polsku hlavně kvůli ceně a bez zkušeností. Po roce na 1. mateřské můžu říct že je parádní, nejlepší je na něm to že má vyndávací stříšku díky které je absolutně větru a sluncivzdorný - a to časem opravdu oceníte! Podvozek je standard co mají všechny kočáry, otáčecí kolečka vepředu jsou super na ovládání. Dá se i celý stáhnout a vyprat.
Jedinou bolestí je slídové okénko na boudě které se rádo trhá - to jsem celé vyškubla a našila do něj podobnou látku z kosmetické taštičky od vánoc. Na kočáru za 7 tisíc mi ta kosmetická vada vůbec nevadí. Podle toho, kolik lidí ten kočárek u nás ve šternberku má, je asi fakt dobrej.
Tak my máme tento - materiál imitace len a jsme zatím spokojení. Snad jen pár postřehů:
Tak to jen takové postřehy. Celkově jsem s kočárem moc spokojená a určitě bych koupila zase stejný. Navíc moc podobných v okolí zatím nejezdí
Teď už se těším na sporťák, ale určitě koupíme ještě golfky nebo něco takového, protože v autě zabere kočár docela dost místa a jak jsem už psala, je trošku těžší ![]()
Zdravím všechny… Ať hledám jak hledám-moc recenzí nenacházím.. Původně jsem nad tímto kočárkem neuvažovala, ale byl mi koupen, tak teď sháním co je to vlastně zač a co od něj mám čekat…Prosím všechny co s ním mají zkušenost, ať se k němu vyjádří.. Chtěla jsem kočárek do terénu a mám obavy, že tento toho moc nevydrží ![]()
Děkuji za reakce ![]()
@Bobby Hezký večer. My tento kočárek máme a jsme s ním spokojení, ale jezdíme jen ve městě nebo lehkém terénu (max. louka apod.). A musím uznat, že do těžšího terénu asi opravdu moc není
Nemůžu to potvrdit, ale je to můj dojem z toho, jaké má např. na té louce jízdní vlastnosti.
@keksxxx Děkuji za reakci.. Mám z toho opravdu strach, protože všude kolem máme samé panelovky a lesní a polni cesty ![]()
@Bobby Asi bych měla strach o kolečka.. to uchycení.. Třeba se pletu, ale my když v terénu jedeme, sem tam něco klepe a vrže
A to poctivě mažeme.
@keksxxx Ouu tak na to si budu muset dát velký pozor..doufám, že se mi někde nerozsype ![]()
Ahoj, jezdím s ním už 15 měsiců, i v terénu a naprosto v pohodě, jen nepřefouknout kolečka. Do terénu si ho zaaretuji, já s ním běhám a cvičím Fitmami, takže v pohodě. Co mi opravdu vyhovuje je, že nepatří k nízkým kočárkům. Jinak nejslavnější výhody byly napsány výše. Potřebuješ něco konkrétního vědět?
Ono je to teda asi také jako u každého jiného kočárku kus od kusu. Přítel se o něj také „stará“ a přesto si občas kočárek zaskřípe
A jezdím opatrně, velkým dírám se vyhýbám apod. Jo a kolečka se opravdu přefouknout nesmí, to se nám stalo hned první den a bylo po duších ![]()
@neovo Tak to jsi me trochu uklidnila
nejvic me zajima kolik vydrzi ten podvozek, protoze jsme malinka vesnice a je to tu sama jama a polnacka…a co sportak? Je dostatecne prostorny?
Sport´ak. Je super, jen přístup do košíku nic moc, ale vejde se tam toho hodně
Tak moc diky
ted v sobotu ho uvidim nazivo, tak kdyby me jeste napadl nejaky dotaz, tak pisnu
doufam, ze budu mile prekvapena ![]()