Tako Captiva Mohican

Máte zkušenost s Tako Captiva?

Přidejte zkušenost s Tako Captiva
Napsat příspěvek
Velikost písma:
239
28.1.13 18:57
@eeevinak píše:
Ahoj Neovo, prosim taky o info o tomhle kocaku. Chci se zeptat prave na sportak. Jaka je vnitrni sirka? Bude problem nacpat tam rocni mimino ve fusaku? A co kolecka a aretace, nekde jsem cetla, ze zlobi - zatim zadny problem? Diky.

tak šimon má 9 měsíců a s fusakem v pohodě, je tam místa dost, šířku bych musela změřit, ale já ho tam za rok chci ve fusaku mít:-)
Kolečka…aretaci skoro nepoužívám, mě to vyhovuje bez ní. je pravda, že levé kolečko jde zaaretovat hůře, nevím proč, snad kamínek…nevím…ale jinak jsem maximálně spokojená..úplně super je clona, dá se dát do dvou poloh, větrání a taky že jde dát po i proti směru jízdy, jo a ta přebalovací taška se mi hned po týdnu začala párat, ale v pohodě mi ti v reklamaci spravili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eeevinak
29.1.13 11:16

Diky! Ta ted uz jenom vybrat barvu…

• Citovat
  • Upravit
Katy85
16.5.13 15:12

je dobrej

Kočárek tako captiva mohican jsme koupili v polsku hlavně kvůli ceně a bez zkušeností. Po roce na 1. mateřské můžu říct že je parádní, nejlepší je na něm to že má vyndávací stříšku díky které je absolutně větru a sluncivzdorný - a to časem opravdu oceníte! Podvozek je standard co mají všechny kočáry, otáčecí kolečka vepředu jsou super na ovládání. Dá se i celý stáhnout a vyprat. :potlesk: Jedinou bolestí je slídové okénko na boudě které se rádo trhá - to jsem celé vyškubla a našila do něj podobnou látku z kosmetické taštičky od vánoc. Na kočáru za 7 tisíc mi ta kosmetická vada vůbec nevadí. Podle toho, kolik lidí ten kočárek u nás ve šternberku má, je asi fakt dobrej.

• Citovat
  • Upravit
112
20.5.13 15:24

Tak my máme tento - materiál imitace len a jsme zatím spokojení. Snad jen pár postřehů:

• pozor na přefouknutí koleček. Tady určitě platí, že lepší je míň než víc, protože jak přefouknete, zničíte duši (má lepené ventilky a ty se odtrhnou) a kolo bude ucházet. Stalo se nám to hned před první procházkou, protože si přítel nepřečetl návod :lol: Také se k ventilkům hůř dostává. Přítel proto koupil jiné duše s delšími ventilky pro snazší přístup při nafukování.
  • kočárek je trošku těžší, což při jízdě vůbec nevadí - je opravdu VELICE SNADNO OVLADATELNÝ - ale menší maminky jako já můžou mít trošku problém s nakládáním do auta. Ale já už jsem si docela zvykla, člověk při nošení miminka a vajíčka něco naposiluje ;-)
  • také nám jde trošku hůř zaaretovat jedno kolečko, ale zatím se to vždy povedlo. Až to nepůjde, půjdeme do servisu - kočárek jsme kupovali v kamenném obchodě kousek od našeho města
  • určitě super je ta stříška, o které se to psalo. Jak proti větru, tak i slunci. Nemusím pak mimi chránit plínkou přes korbičku :-) My tedy nemáme na stříšce slídu ale větrací síťku
  • s kočárkem jezdíme od prosince, prďola není žádný obr, má 6,6 kg a 63 cm a zatím se tam vejde. Ale kdyby měla být teď zima, musela bych koupit jiný fusak, než máme (Emitex - tento typ - koupila jsem ho za dobrou cenu od kolegyně http://www.mimibazar.cz/foto.php?… ). Jako mrňousek se tam mimčo vejde, ale pro větší dítě bych rozhodně volila menší fusak, aby se tam v něm mimi vešlo :-)
  • poslední dobou pozoruju, že co je Kuba těžší a putuje mi po kočárku (trošku se mi sesouvá víc do noh :-) ), je kočárek hůř vyvážený. A když k tomu naskládám do tašky termosku a ostatní věci ke krmení (bohužel nekojím) + na přebalení a převlečení v případě nehody, kočárek je jakoby přetížený na zadní kolečka a přední kolečka se klepou, protože nejsou plně zatížená. Samozřejmě to dělá jen v nezaaretovaném stavu. Možná to dělají všechny podobné kočárky, nemám s čím srovnávat :-) Pokud nevezu nákup, řeším to tím, že všechny věci vozím prostě v košíku pod kočárem :-)

Tak to jen takové postřehy. Celkově jsem s kočárem moc spokojená a určitě bych koupila zase stejný. Navíc moc podobných v okolí zatím nejezdí :-D Teď už se těším na sporťák, ale určitě koupíme ještě golfky nebo něco takového, protože v autě zabere kočár docela dost místa a jak jsem už psala, je trošku těžší ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
17.7.13 16:15

Zdravím všechny… Ať hledám jak hledám-moc recenzí nenacházím.. Původně jsem nad tímto kočárkem neuvažovala, ale byl mi koupen, tak teď sháním co je to vlastně zač a co od něj mám čekat…Prosím všechny co s ním mají zkušenost, ať se k němu vyjádří.. Chtěla jsem kočárek do terénu a mám obavy, že tento toho moc nevydrží :-(
Děkuji za reakce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
17.7.13 20:49

@Bobby Hezký večer. My tento kočárek máme a jsme s ním spokojení, ale jezdíme jen ve městě nebo lehkém terénu (max. louka apod.). A musím uznat, že do těžšího terénu asi opravdu moc není :think: Nemůžu to potvrdit, ale je to můj dojem z toho, jaké má např. na té louce jízdní vlastnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
17.7.13 20:56

@keksxxx Děkuji za reakci.. Mám z toho opravdu strach, protože všude kolem máme samé panelovky a lesní a polni cesty :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
17.7.13 21:01

@Bobby Asi bych měla strach o kolečka.. to uchycení.. Třeba se pletu, ale my když v terénu jedeme, sem tam něco klepe a vrže :-) A to poctivě mažeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
17.7.13 21:11

@keksxxx Ouu tak na to si budu muset dát velký pozor..doufám, že se mi někde nerozsype :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
17.7.13 22:03

Ahoj, jezdím s ním už 15 měsiců, i v terénu a naprosto v pohodě, jen nepřefouknout kolečka. Do terénu si ho zaaretuji, já s ním běhám a cvičím Fitmami, takže v pohodě. Co mi opravdu vyhovuje je, že nepatří k nízkým kočárkům. Jinak nejslavnější výhody byly napsány výše. Potřebuješ něco konkrétního vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
17.7.13 22:04

A mě teda nevrže, ale manžel mi ho občas zaservisuje;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
18.7.13 10:28

Ono je to teda asi také jako u každého jiného kočárku kus od kusu. Přítel se o něj také „stará“ a přesto si občas kočárek zaskřípe :) A jezdím opatrně, velkým dírám se vyhýbám apod. Jo a kolečka se opravdu přefouknout nesmí, to se nám stalo hned první den a bylo po duších :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
18.7.13 14:41

@neovo Tak to jsi me trochu uklidnila :-) nejvic me zajima kolik vydrzi ten podvozek, protoze jsme malinka vesnice a je to tu sama jama a polnacka…a co sportak? Je dostatecne prostorny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
18.7.13 19:52

Sport´ak. Je super, jen přístup do košíku nic moc, ale vejde se tam toho hodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
18.7.13 22:23

Tak moc diky :-) ted v sobotu ho uvidim nazivo, tak kdyby me jeste napadl nejaky dotaz, tak pisnu :-) doufam, ze budu mile prekvapena :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí