Tako Captiva Mohican

Máte zkušenost s Tako Captiva?

Přidejte zkušenost s Tako Captiva
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19606
18.7.13 22:23

Tak moc diky :-) ted v sobotu ho uvidim nazivo, tak kdyby me jeste napadl nejaky dotaz, tak pisnu :-) doufam, ze budu mile prekvapena :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
25.7.13 15:34

Polka Dots

Zdravím, holky nemáte doma některá kočárek Tako Captiva polka dots?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
981
1.11.13 20:30

Uvažujeme o Taco Captiva Mohican, ale chtěla bych si kočárek nejdřív prohlídnout v obchodě - kupodivu jsem ho v Praze nikde neobjevila. Nevíte, kde by ho tu mohli mít na krámě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.13 08:58

Musím sem napsat zkušenosti, tenhle kočárek je ten nejlepší co jsme snad mohli koupit, malému je rok a půl, narodil se v červnu, celou zimu jsme jezdili v hlubokém i s fusakem http://www.emitex.cz/…i-3v1-cerny/ který je také super, pak jsme přešli na sporták, prostě super odpružený, prostorný stejně jako hluboký, ted jsem do sportáku nainstaloval tento fusak a padne perfektně, žádné závady s kočárkem jsme neměli zatím, pouze jsme jednou píchli kolečko ale to se stane u každého, prostě když to shrnu tak za skvělé peníze je skvělý kočárek, který i mimochodem skvěle vypadá. Máme ho ve verzi Mohican Black

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
981
13.11.13 10:33

@davidmatousek1 diky za prispevek, slysim ze vsech stran jen samou chvalu, tak do nej asi pujdem. Jen bych si ho rada pred koupi „osahala“ a v Praze to vypada, ze ho nikde nemaj na krame…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
14.11.13 14:19

Našla jsem e-shop na sppojovaci ulici, vip-baby.cz, ale jinak zatím nejlepší cenu jsem našla na kocarek.com…najdete-li podobnou cenu v okolí prahy, dejte, prosím vědět. Předem děkuji za spolupraci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
15.11.13 12:13

Holky, uvažujeme o koupi kočárku Tako mohican, ale…chtela bych si přečíst co nejvice názorů na nej. Mužete prosim napsat-která ho máte-jak jste s ním byly spokojené? Já si představovala kočárek trošku víc odpružený a taky takový, se kterým mužu vyjít třeba i do terenu(nemyslím po horách), ale treba v lete projít se nekde po lesní pěšince, atd..NA to asi není stavěný, že??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
15.11.13 12:21

@EvulinkaB18
My ho máme, jezdíme od prosince.. a v létě jsme drandili i po polních cestách :-) Se zaaretovanými kolečky úplně v pohodě. Když se promažou péra, tak i docela pěkně pruží. Škoda, že jste od nás daleko. Předvedla bych vám ho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BáraBl
27.11.13 21:40

Moc by mě zajímal rozměr korbičky, tento kočárek sem našla na několika stránkách a bohužel se rozměr liší :-( v jedné prodejně jsem kočárek porovnávala s Baby heaven line a Captiva Mohican byl o dost měnší ale na internetu ( http://www.mykocarky.cz/…-Heaven-Line )jsou rozměry stejné :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
24
27.11.13 23:03

Nakonec jsem ještě narazila na novinku Camarelo Malaga či Granada, a vzhledem k tomu, ze je daleko lépe ovladatelný a podvozek váži jen 4,6kg - da se velice jednoduše a lehce otáčet, do kopce se s nim nenadrete. /potkala jsem paní s Camarelo Dakota, což je stále prodávaný předchůdce těchto novinek…a říkala, ze všechny kamarádky se do kopečku nadrou a ona je v pohodě/. Celková váha s korbou nebo sportakem je do 9kg, což jsem ještě u kočárku kolem 10 tis. Kč neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
28.11.13 12:56
@BáraBl píše:
Moc by mě zajímal rozměr korbičky, tento kočárek sem našla na několika stránkách a bohužel se rozměr liší :-( v jedné prodejně jsem kočárek porovnávala s Baby heaven line a Captiva Mohican byl o dost měnší ale na internetu ( http://www.mykocarky.cz/…-Heaven-Line )jsou rozměry stejné :nevim: :nevim:

Já teď naměřila u Captiva Mohican vnitřní rozměry 78×38 cm. Asi kdyby se hodně zmáčkla ta vnitřní vložka, naměřila bych těch 79×39 cm. Jinak osobní zkušenost - na délku nám to stačilo, protože se nám malej narodil v prosinci. Ale šířka teda nic moc. Miminka ráda spinkají s ručičkama vedle hlavičky a teda staršímu mimču je těch 39 jen tak tak. Ale koukala jsem, že je to teď vcelku běžná šířka korbiček u kočárků s otočnými kolečky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.13 13:24

Musím ti oponovat naš malý se narodil počátkem června, není to žádný drobek ted má v roce a půl 13 kg ale celou zimu jsme jezdili s hlubokým a to byl ve fusaku, narozdíl od jiných maminek které pořizovaly nové kočárky nebo je dávali do sportáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
28.11.13 13:44
@davidmatousek1 píše:
Musím ti oponovat naš malý se narodil počátkem června, není to žádný drobek ted má v roce a půl 13 kg ale celou zimu jsme jezdili s hlubokým a to byl ve fusaku, narozdíl od jiných maminek které pořizovaly nové kočárky nebo je dávali do sportáku.

Pokud to bylo na mě, tak reaguji :-) Je to asi o subjektivním pocitu. Ale náš malej v něm byl v osmi měsících už dost nahňácnutej, když se rozvalil na zádech. Některému mimču to nevadí, našemu ano. A teď, když jsem mu dala do sporťáku zimní fusak (Emitex), tak je tam teda taky jako sardinka a to si nemyslím, že je nějak nabalenej :-) Asi je teda Kuba větší :-D Momentálně má 11 měs. a má něco přes 10,5 kg. Ale není tlustej, jen je prostě takovej udělanej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BáraBl
28.11.13 18:29
@keksxxx píše:
Já teď naměřila u Captiva Mohican vnitřní rozměry 78×38 cm. Asi kdyby se hodně zmáčkla ta vnitřní vložka, naměřila bych těch 79×39 cm. Jinak osobní zkušenost - na délku nám to stačilo, protože se nám malej narodil v prosinci. Ale šířka teda nic moc. Miminka ráda spinkají s ručičkama vedle hlavičky a teda staršímu mimču je těch 39 jen tak tak. Ale koukala jsem, že je to teď vcelku běžná šířka korbiček u kočárků s otočnými kolečky..

Moooc děkuju…budu to muset ještě omrknou ale potěšila jste mě… v prodejně mě paní tvrdila že když čekám miminko v březnu tak velký nepotřebuju ale to co sem viděla na té prodejně bylo jak pro větší panenku a na některých stránkách je psané 75×35…no tak snad to bude těch 79×39 a nebudu muset dál hledat :-)

• Citovat
  • Upravit
613
28.1.14 20:17

Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat s odstupem času jak jste spokojené s tímto kočárkem? Me se líbí captiva eco len, je to to samé jen jiné vzory barev. Ještě by me zajímalo jestli ta tašky ma ucho přes rameno? Nebo jen ty klipsy na rukojeť kočárku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí