Reklamace Canu Ecoline (Implast) vs. Dětský růžek Praha

2379
2.3.12 09:26

Reklamace Canu Ecoline (Implast) vs. Dětský růžek Praha

Ahoj holky, obracím se na Vás s dotazem, jak mám postupovat po 3. reklamaci kočárku.. už třikrát jsem reklamovala stejnou závadu a podle mě dost zásadní: na kočárku mi praskl nosný šroub, který drží korbu u podvozku, přičemž jednou mi praskly dokonce šrouby dva a dítě se mi z kočárku málem vysypalo.. :cert: nesla jsem malou v mrazech na rukách, kamarádka tlačila kočár, malá pak z toho byla nemocná :cert: Při první reklamaci se na mě dívali stylem „to se ještě nikdy nestalo“, při druhé „prodali jsme několik kusů, problém s tím máte stále jen vy“.. a při té třetí jsem tam už ani nešla a poslala tam muže s tím, ať kočár pošlou výrobci, že o opravu na prodejně (kde pokaždé jen vyměnili šroub a jeli jsme domů) nestojíme. Teď po měsíci, nám přišlo VAROVÁNÍ (!) od výrobce, že pokud se nám to stane ještě jednou, náklady na opravu a poštovné si hradíme sami, protože kočár přetěžujeme! Podotýkám, vozím v něm pouze jedno dítě, malé miminko s nízkou váhou! Jak jinak můžu přetěžovat nebo nesprávně používat kočár?? 8o Moc dobře výrobce ví, že už jeden z jeho modelů byl šmejd (implast bolder) a ještě jde na nás v varováním..? Holky, do toho kočáru své dítě už nikdy nedám a nechci to nechat jen tak.. nemáte někdo radu? Případně kontakt na někoho, kdo se tímto na ČOI zabývá? Nejlíp by byl email, jsem teď mimo Prahu. Vadí mi ten přístup jak prodejce tak výrobce a vadí mi to, že je to celkem zásadní vada, jde o bezpečí dítěte.. Nemáte někdo podobnou zkušenost s Canu? Díky za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Implast Canu Eco Line?

Přidejte zkušenost s Implast Canu Eco ...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6902
2.3.12 10:37

Ahoj, já jsem měla Implast Bolder a byla jsem naprosto spokojená, moje kámoška taky. No a slovo „šmejd“ bych upřesnila, bylo tam stahování z trhu, ale důvod byl ten, že v normě je povolený posun o centimetr, ale Implast se posunoval o centimetr a půl. Tak takových výrobků jsou miliony…

Chybu vidím u prodejce! Třetí reklamace téhož znamená podle občanského zákoníku vadu neopravitelnou a vrácení peněz, na tom jste měli trvat. Pokud to nechtěli udělat, okamžitě ČOI. Nic víc, nic míň, žádné další dohadování. Ty nemáš být v kontaktu s výrobcem, to není Tvoje práce, to je práce prodejce. Jinak souhlas, že nějaké „varování“ je hnus a vůbec by se to nemělo stát. Na ČOI jméno ani číslo neznám, ale opakuju: „podej si prodejce“, už to, že mu ČOI pohrozíš by mělo stačit, ať si to s výrobcem řeší on a Ty se tím nestresuj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2379
2.3.12 11:56

Já to s výrobcem neřešila, já to řešila s prodejcem a takto se vyjádřil posléze výrobce.. :nevim:
Ano, jak píšeš, takových výrobků jsou miliony, ale kočárků, ze kterých Ti vypadne dítě, asi miliony nejsou - doufám!.. když se Ti rozsype kočár na eskalátoru a máš v tom dítě.. věř, že to příjemné není a dobré jméno jim to nedělá.. Až se vrátím do Phy, tak tam zase naběhnu, uff.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
2.3.12 15:17

Já nemám canu, ale implast a je to opravdu za ty peníze hrozný kočárek. Než začala ČOI varovat, že je závadný tak nám díky té závadě sjela korba z podvozku :cert: , malá se naštěští nevysypala. Takže to nebylo jen o centimetr jak psali. Poté se nám u sporťáku zlomil podvozek taky super, dotáhnout kočár a dítě domů. Ale s reklamací jsme u našeho prodejce neměli žádný problém, vždy vše vyměnili, opravili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2379
2.3.12 19:50

Jo, o tom mi vykládej, nikdy nezapomenu, jak jsem malou v těch mrazech tahala v náručí a rozbitý kočár tahala kámoška.. štěstí že se mnou byla.. Asi se Implast moc nepolepšil no :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí