Použitý kočárek - zkušenosti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8029
26.2.12 07:47

použitý kočárek

Ahoj.
Jen by mě zajímalo.Máme jedno dítko téměř 4 roky a za čas bysme asi chtěli ještě jedno.Chtěla bych si asi koupit použitý kočárek.Ty co by se mi líbily jako třeba Quinny,Casualplay,Teutonie,Maxicosi jsou nové hodně drahé.Zajímalo by mě,jakou máte zkušeńost s použitými kočárky.Dříve ty kočárky,když my jsme byli malí odvozili i 3,4 děti bez problémů,dnes si tím nejsem úplně jistá.Ony tyto značky ani jako použité nejsou zrovna levné.Napíšete své zkušenosti?Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
507
26.2.12 07:58

Ahoj měla jsem nový, na druhé dítě bych šla do bazarového. Jsou maminy co si koupí nový, pak si vyhlídnou lepší a pořídí zase jiný kočár, takže chce to dobře vybrat, bazarový může být v super stavu. Koupila bych od miminky co má záruční list,abych přesně věděla jak je kočár starý a pak i skrz reklamaci, kdyby náhodou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
26.2.12 08:05

Já měla pro malou nový.ale teď pro malého mám už koupený použity. Důvod byl.ze jsem už nechtěla dávat za kočár 25tis.ale chtěla jsem kvalitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
26.2.12 08:05

Koupila jsem dva nove, spokojena jsem nebyla. Pote jsme koupili pouzity Quinny a zustali jsme u nej.
Az na par skrabancu v tom nevidim rozdil. Teda samozrejme krome ceny. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
425
26.2.12 08:11

Taky mám kočárek starší a myslím, že na tu chvíli, co se v něm mimi vozí, je naprosto zbytečné vyhazovat 15 000 a víc za nový. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
26.2.12 08:26

Měla jsem použitý i pro první. Koupila jsem si tenkrát Hauck jeep, vyšel mě na 10tisíc a nový stál 25tisíc. Teď mám pro druhý I,COO a taky pecka, vyšel mě na 3tisíce, tedy jen sporťák. Byla to super cena a super kočár, rozhodně lepší, než když si někdo přiveze kočár z Polska za 6tisíc,hlavně, že je nový.

Příspěvek upraven 26.02.12 v 08:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
26.2.12 08:30

Ahoj taky jsem kupovala použité kočárky,určitě se dají najít málo používané kočárky za super cenu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21469
26.2.12 08:38

pro klárku jsem kupovala nové, ty mi zůstaly pro mladšího, ale ještě jsem přikupovala použitý quinny speedy. je skvělý, plně funkční, holt byl lehce poškrábaný, odlepená samolepka s logem a lehce pochroumaný košík. ale byl už po dvou dětech a za úplně luxusní cenu. a jezdíme s ním nejvíc. na netu se fakt dají sehnat použité kočárky za super cenu a ve skvělé kvalitě. takže za mě: určitě do toho běž!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
26.2.12 08:44

Vsechny kocarky, co jsem kdy mela, byly pouzite a vsechny super. Mrkni ke me do alba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4751
26.2.12 08:55

Na malého jsem před 7 lety koupila nový, ale to se moc bazarové nedaly sehnat, na netu jsem se bála nakupovat, byla jiná doba, navíc nám kočárek zaplatil děda, takže jsem si vybrala vyšší střední třídu (Knorr), je fakt, že jsem si ho nechala a teď ho vytáhla na malou. Je v super stavu, nikde nic nevrže, nechrastí, nerezne , a že jsem s ním najela několik desítek km :palec: (možná to šlo do stovek), má jen trochu sjeté pneošky. Teď bych to neřešila, koupila bazarový (nějaký lepší, jak píšeš), už jsem měla cukání ten náš prodat a vzít z bazárku , fakt se dá vybrat a ceny jsou výhodný. Určitě bych do toho šla, jen bych si pro něj dojela osobně, prohlídnout a zkontrolovat, ono ty fotky někdy nic moc.
A koupila jsem na malého jeté golfky (Zapp), bylo to teda od kamarádky, ale v podstatě nový, neježděný a v té době byl za půlku. Trochu mi to připadá jako trh s autama, v okamžiku, kdy kočár opustí prodejnu, ztrácí min. 1/3 ceny , přesto, že je nový, takže bych s klidem volila bazoš, za ušetřené penízky můžeš dokoupit třeba fusak nebo nějakou hezkou deku do kočárku (já slintám u Pinkie :srdce: . Ať dobře pokoupíš :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
26.2.12 09:02

koupila jsme 3 bazarové a NEMŮŽU si stěžovat, pořizovací cena jednoho nového by byla přes 20tis kč, ale já je koupila méně než za povinu jeden. ale šla jsem do ověřených značek. Teutonia, PP. a odvozí mi určo i druhé mimčo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
26.2.12 09:11

Ahoj koupila jsem prvnimu synovi novej kocarek Hartan cca 25tisíc,odvozil i druheho,a ted se v nem vozi treti dite.Kdybych mela kupovat novu,taj stopro koupim pouzitej.Je zbytecne davat penize za novej,kdyz ho koupis v super stavu za polovinu,takze za me urco pouzitej,ale dobre vybirej :palec:

• Citovat
  • Upravit
3513
26.2.12 09:12

já mám nový Mutsy a pokud bych měla volit znovu a chtěla opět stejnou značku, šla bych určitě do ojetiny. U těch kvalitních kočárků si myslím, že se člověk vůbec nemusí být a navíc ušetří fakt hodně peněz. Navíc nabídka trhu s ojetinami je maximální, stačí kouknout na MMB, to se člověk pokochá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
26.2.12 09:13

ahojky, tak se přidávám k tomu koupit jetý. Měla jsem dva nové a již nikdy více. U prvního syna jsem nejvíce ulítávala na Jané Slalom, teď u druhého jsme měli Icoo Platon, Pak Bebe High trek, pak PP AT4 a teď mám poslední MUUTSY 3 rider a jsem spokojená. Někdy seženež použitý ale vyadá jako nový. A myslím,že v tom je to umění :mrgreen: prakticky každý by dovedl koupit nový za xxx tisíc jen aby bylo vidět,že na to má… ale koupit jetý,který vypadá fakt jako nový to hned tak někdo nedovede. Ale jsem pro když jetý kočárek, tak určitě novou a kvalitní autosedačku. Já kupovala to použité Icoo a na něj novou sedačku Maxi cosi. Když budeš dobře vybírat určitě najdeš super kočár a super cenu. Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
26.2.12 09:18

Koupila jsem použitou kombinaci za 3500 po dvou dětech a jsem spokojená. Maximální výbava a přitom má jenom pár škrábanců.
Golfky mám taky použité a na nich už vůbec nebylo poznat používání.

Taky mi přišla blbost dávat za kočárek takový hrozný peníze. A nějakým novým levným nějak nevěřím.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4