Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahoj holky,prosím poraďte mi… chtěla bych kočárek (je jedno,jestli 3 nebo 4 kolečka) s ruční brzdou,aby šel použitej (i s autosedačkou a sporťákem) koupit tak maximálně do 8000,aby byl lehkej,dobře ovladatelnej,měl velký kolečka (ne jako na golfkách),hodně barevnejch variací… Na Jané už jsem koukala…
moc všem děkuju
Ahojky,tak já mám ještě pořád na dceru DorJan danny sport.Musím říct,že s hlubokým kočárkem jsem byla maximálně spokojená,sporťák je dobrý v tom,že je velkej,takže s nožičkama a se zádovou opěrkou se suprově vleze
Adaptér na autosedačku obsahovala trojkombinace taky.Jediný co mi začalo vadit je to,že mi před půl rokem začala blbnout brzda.Občas se zasekne a nohou rozhodně neodbrzdím.Ale jinak se i ta brzda dá
Má perfektně velkej košík,který jsem hodně využila.Já ho koupila za necelých 12.000 ale už jsou levnější a když sem se tak dívala,tak vyjde na kolem těch 8.000 ![]()
Agi20 píše:
Ahojky,tak já mám ještě pořád na dceru DorJan danny sport.Musím říct,že s hlubokým kočárkem jsem byla maximálně spokojená,sporťák je dobrý v tom,že je velkej,takže s nožičkama a se zádovou opěrkou se suprově vlezeAdaptér na autosedačku obsahovala trojkombinace taky.Jediný co mi začalo vadit je to,že mi před půl rokem začala blbnout brzda.Občas se zasekne a nohou rozhodně neodbrzdím.Ale jinak se i ta brzda dá
Má perfektně velkej košík,který jsem hodně využila.Já ho koupila za necelých 12.000 ale už jsou levnější a když sem se tak dívala,tak vyjde na kolem těch 8.000
děkuju… on ale nemá tu ruční brzdu ne? ![]()
brebera píše:Agi20 píše:děkuju… on ale nemá tu ruční brzdu ne?
Ahojky,tak já mám ještě pořád na dceru DorJan danny sport.Musím říct,že s hlubokým kočárkem jsem byla maximálně spokojená,sporťák je dobrý v tom,že je velkej,takže s nožičkama a se zádovou opěrkou se suprově vlezeAdaptér na autosedačku obsahovala trojkombinace taky.Jediný co mi začalo vadit je to,že mi před půl rokem začala blbnout brzda.Občas se zasekne a nohou rozhodně neodbrzdím.Ale jinak se i ta brzda dá
Má perfektně velkej košík,který jsem hodně využila.Já ho koupila za necelých 12.000 ale už jsou levnější a když sem se tak dívala,tak vyjde na kolem těch 8.000
No to nemá
všimla jsem si až potom,že si psala o ruční brzdě.
Agi20 píše:brebera píše:No to nemáAgi20 píše:děkuju… on ale nemá tu ruční brzdu ne?
vypadá fakt dobře,ale tu ruční brzdu potřebuju… chci po porodu jezdit na kolečkáčích a o kočárek se opírat,protože jsem na nich hroznou dobu nestála… tak potřebuju mít jistotu,že zastavím…
Nevím, ja jsem taky jezdila na kolečkových a pokud jsem se dívala ruční brzdu májí většinou dražší kočárky např. Jané. Mám bez brzdy, 4 kolku a paráda (a to nemáme žádné kvalitní cesty-štěrk, díry apod.) kočárek ti dodá stabilitu a nemusíš se o něho moc opírat, projezdila jsem celé léto a super. A přiznám se, že nejsem žádná super jezdkyně…
brebera píše:Agi20 píše:vypadá fakt dobře,ale tu ruční brzdu potřebuju… chci po porodu jezdit na kolečkáčích a o kočárek se opírat,protože jsem na nich hroznou dobu nestála… tak potřebuju mít jistotu,že zastavím…brebera píše:No to nemáAgi20 píše:děkuju… on ale nemá tu ruční brzdu ne?
Mít kočárek jako záchranu mi nepřijde úplně dobrý… Já na bruslích celkem umím, a taky se mi stalo, že jsem najela na kamínek, začala padat a do kočárku se stačí trošku opřít a převrátí se ti…Na poslední chvíli jsem kočár pustila a spadla sama. Nechci ti radit něco jiného než chceš ty, jen nad tím zapřemýšlej
Jinak na bruslení se mi nejvíc líbil vozík za kolo.
speedi, mám použitej sporták za necelou trojku a k tomu dokoupenou korbičku + adaptéry za 800,–, kupodivu oboje je v dobrém stavu (nepožítám estetiku - žmolky, trošku odřenou konstrukci) a to si o jejich předchozím používání nedělám iluze… autosedačku si radši kup novou (pasuje maxi cosi, cybex aton, ten se dá koupit i za dva tisíce a jsou bezpečné)
omlouvám se za chyby, mám na ruce syna…
k tomu bruslení, pokud si na bruslích nejsi jistá, tak bych asi taky radši doporučila ten vozík
Já jsem teď ve fázi vybírání a musím říct, že u mě vyhrává Quinny speedi… i když jsem si chtěla vybrat nějakej hezčí a to jen protože se ráda oblíkám
elegantně a ne moc sportovně… asi vyhraje tento. Je to trojkolka a fakt se dobře jezdí, má tu ruční brzdu, velký nafukovací kola. Jsem hodně nepraktická ale asi v tomto případě vyhraje praktičnost… na netu jsem ho našlo dohromady s hlubou korbičkou za necelých 9tis a plus teda musíš koupit ty adaptáry a autosedačku… Pokud ho nenajdeš napiš pošlu ti odkaz na tu nejlevnější cenu
Musela bych teď hodně pátrat… Doporučuju si ho vyzkoušet! I můj manžel je hodně nadšenej!
adaptér na připevnění korbičky je stejný jak na autosedačku MC/Cybex
Já jsem s tím kočárem DorJan na kolečkáčích jezdila a ta brzda není takovej problém,jednoduše jednou bruslou zacvakneš a odbrzdit jde ještě líp
Ale je fakt,že když mě začali problémy s tou brzdou tak teď teda nevím nevím,jestli by to šlo tak v pohodě odbrzdit ![]()
Tak na brusle určitě doporučuji Quinny Speedi!!Já jezdím hodně,máme dráhu kousek a když bylo počasí,byla jsem tam 2× i 3× týdně,dala jsem těch 14km a šup zas domů
Napřed jsem si nezkušeně koupila Patrona,brzdu má,ale kvalita jízdy nahouby a táhl do strany.Quinny má brzdu na zadní kola,což je moc důležité,kočár nemá sklon se při rychlém zabrždění překlopit.Je to lepší než u Jané.Jezdím s kamarádkou,mám 3 roky starý Speedi a ona nové Jané a uznala,že s Quinny je to lepší jízda.Ještě známá jezdí s Bebe Confort High Trek,to taky jde,ale to přední kolo má tendenci vibrovat.To Quinny nedělá,ani když ho zapomenu zaaretovat.Do ceny se vejdeš v pohodě a ještě zbyde… ![]()
zoretka píše:
Tak na brusle určitě doporučuji Quinny Speedi!!Já jezdím hodně,máme dráhu kousek a když bylo počasí,byla jsem tam 2× i 3× týdně,dala jsem těch 14km a šup zas domůNapřed jsem si nezkušeně koupila Patrona,brzdu má,ale kvalita jízdy nahouby a táhl do strany.Quinny má brzdu na zadní kola,což je moc důležité,kočár nemá sklon se při rychlém zabrždění překlopit.Je to lepší než u Jané.Jezdím s kamarádkou,mám 3 roky starý Speedi a ona nové Jané a uznala,že s Quinny je to lepší jízda.Ještě známá jezdí s Bebe Confort High Trek,to taky jde,ale to přední kolo má tendenci vibrovat.To Quinny nedělá,ani když ho zapomenu zaaretovat.Do ceny se vejdeš v pohodě a ještě zbyde…
ha hááááá,právě jsem se zamilovala… díííííky ![]()