Prosím o radu - kočárek s ruční brzdou do 8 tisíc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
135
24.2.12 17:11

prosím o radu-kočárky

ahoj holky,prosím poraďte mi… chtěla bych kočárek (je jedno,jestli 3 nebo 4 kolečka) s ruční brzdou,aby šel použitej (i s autosedačkou a sporťákem) koupit tak maximálně do 8000,aby byl lehkej,dobře ovladatelnej,měl velký kolečka (ne jako na golfkách),hodně barevnejch variací… Na Jané už jsem koukala… :mrgreen: moc všem děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1005
24.2.12 17:22

Ahojky,tak já mám ještě pořád na dceru DorJan danny sport.Musím říct,že s hlubokým kočárkem jsem byla maximálně spokojená,sporťák je dobrý v tom,že je velkej,takže s nožičkama a se zádovou opěrkou se suprově vleze :) Adaptér na autosedačku obsahovala trojkombinace taky.Jediný co mi začalo vadit je to,že mi před půl rokem začala blbnout brzda.Občas se zasekne a nohou rozhodně neodbrzdím.Ale jinak se i ta brzda dá :) Má perfektně velkej košík,který jsem hodně využila.Já ho koupila za necelých 12.000 ale už jsou levnější a když sem se tak dívala,tak vyjde na kolem těch 8.000 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
24.2.12 17:32
Agi20 píše:
Ahojky,tak já mám ještě pořád na dceru DorJan danny sport.Musím říct,že s hlubokým kočárkem jsem byla maximálně spokojená,sporťák je dobrý v tom,že je velkej,takže s nožičkama a se zádovou opěrkou se suprově vleze :) Adaptér na autosedačku obsahovala trojkombinace taky.Jediný co mi začalo vadit je to,že mi před půl rokem začala blbnout brzda.Občas se zasekne a nohou rozhodně neodbrzdím.Ale jinak se i ta brzda dá :) Má perfektně velkej košík,který jsem hodně využila.Já ho koupila za necelých 12.000 ale už jsou levnější a když sem se tak dívala,tak vyjde na kolem těch 8.000 :)

děkuju… on ale nemá tu ruční brzdu ne? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
24.2.12 17:33
brebera píše:
Agi20 píše:
Ahojky,tak já mám ještě pořád na dceru DorJan danny sport.Musím říct,že s hlubokým kočárkem jsem byla maximálně spokojená,sporťák je dobrý v tom,že je velkej,takže s nožičkama a se zádovou opěrkou se suprově vleze :) Adaptér na autosedačku obsahovala trojkombinace taky.Jediný co mi začalo vadit je to,že mi před půl rokem začala blbnout brzda.Občas se zasekne a nohou rozhodně neodbrzdím.Ale jinak se i ta brzda dá :) Má perfektně velkej košík,který jsem hodně využila.Já ho koupila za necelých 12.000 ale už jsou levnější a když sem se tak dívala,tak vyjde na kolem těch 8.000 :)

No to nemá :( všimla jsem si až potom,že si psala o ruční brzdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
24.2.12 17:36
Agi20 píše:
brebera píše:
Agi20 píše:
No to nemá :( všimla jsem si až potom,že si psala o ruční brzdě.

vypadá fakt dobře,ale tu ruční brzdu potřebuju… chci po porodu jezdit na kolečkáčích a o kočárek se opírat,protože jsem na nich hroznou dobu nestála… tak potřebuju mít jistotu,že zastavím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
24.2.12 17:55

Nevím, ja jsem taky jezdila na kolečkových a pokud jsem se dívala ruční brzdu májí většinou dražší kočárky např. Jané. Mám bez brzdy, 4 kolku a paráda (a to nemáme žádné kvalitní cesty-štěrk, díry apod.) kočárek ti dodá stabilitu a nemusíš se o něho moc opírat, projezdila jsem celé léto a super. A přiznám se, že nejsem žádná super jezdkyně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
24.2.12 18:18
brebera píše:
Agi20 píše:
brebera píše:
Agi20 píše:
No to nemá :( všimla jsem si až potom,že si psala o ruční brzdě.
vypadá fakt dobře,ale tu ruční brzdu potřebuju… chci po porodu jezdit na kolečkáčích a o kočárek se opírat,protože jsem na nich hroznou dobu nestála… tak potřebuju mít jistotu,že zastavím…

Mít kočárek jako záchranu mi nepřijde úplně dobrý… Já na bruslích celkem umím, a taky se mi stalo, že jsem najela na kamínek, začala padat a do kočárku se stačí trošku opřít a převrátí se ti…Na poslední chvíli jsem kočár pustila a spadla sama. Nechci ti radit něco jiného než chceš ty, jen nad tím zapřemýšlej :) Jinak na bruslení se mi nejvíc líbil vozík za kolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená m
24.2.12 18:40

speedi, mám použitej sporták za necelou trojku a k tomu dokoupenou korbičku + adaptéry za 800,–, kupodivu oboje je v dobrém stavu (nepožítám estetiku - žmolky, trošku odřenou konstrukci) a to si o jejich předchozím používání nedělám iluze… autosedačku si radši kup novou (pasuje maxi cosi, cybex aton, ten se dá koupit i za dva tisíce a jsou bezpečné)

• Citovat
  • Upravit
nepřihlášená m
24.2.12 18:45

omlouvám se za chyby, mám na ruce syna…

k tomu bruslení, pokud si na bruslích nejsi jistá, tak bych asi taky radši doporučila ten vozík

• Citovat
  • Upravit
7615
24.2.12 19:44

Já jsem teď ve fázi vybírání a musím říct, že u mě vyhrává Quinny speedi… i když jsem si chtěla vybrat nějakej hezčí a to jen protože se ráda oblíkám :-D elegantně a ne moc sportovně… asi vyhraje tento. Je to trojkolka a fakt se dobře jezdí, má tu ruční brzdu, velký nafukovací kola. Jsem hodně nepraktická ale asi v tomto případě vyhraje praktičnost… na netu jsem ho našlo dohromady s hlubou korbičkou za necelých 9tis a plus teda musíš koupit ty adaptáry a autosedačku… Pokud ho nenajdeš napiš pošlu ti odkaz na tu nejlevnější cenu :-D Musela bych teď hodně pátrat… Doporučuju si ho vyzkoušet! I můj manžel je hodně nadšenej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
25.2.12 09:44

adaptér na připevnění korbičky je stejný jak na autosedačku MC/Cybex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
25.2.12 11:20

Já jsem s tím kočárem DorJan na kolečkáčích jezdila a ta brzda není takovej problém,jednoduše jednou bruslou zacvakneš a odbrzdit jde ještě líp :)Ale je fakt,že když mě začali problémy s tou brzdou tak teď teda nevím nevím,jestli by to šlo tak v pohodě odbrzdit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
25.2.12 12:27

Tak na brusle určitě doporučuji Quinny Speedi!!Já jezdím hodně,máme dráhu kousek a když bylo počasí,byla jsem tam 2× i 3× týdně,dala jsem těch 14km a šup zas domů :lol: Napřed jsem si nezkušeně koupila Patrona,brzdu má,ale kvalita jízdy nahouby a táhl do strany.Quinny má brzdu na zadní kola,což je moc důležité,kočár nemá sklon se při rychlém zabrždění překlopit.Je to lepší než u Jané.Jezdím s kamarádkou,mám 3 roky starý Speedi a ona nové Jané a uznala,že s Quinny je to lepší jízda.Ještě známá jezdí s Bebe Confort High Trek,to taky jde,ale to přední kolo má tendenci vibrovat.To Quinny nedělá,ani když ho zapomenu zaaretovat.Do ceny se vejdeš v pohodě a ještě zbyde… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
27.2.12 20:58
zoretka píše:
Tak na brusle určitě doporučuji Quinny Speedi!!Já jezdím hodně,máme dráhu kousek a když bylo počasí,byla jsem tam 2× i 3× týdně,dala jsem těch 14km a šup zas domů :lol: Napřed jsem si nezkušeně koupila Patrona,brzdu má,ale kvalita jízdy nahouby a táhl do strany.Quinny má brzdu na zadní kola,což je moc důležité,kočár nemá sklon se při rychlém zabrždění překlopit.Je to lepší než u Jané.Jezdím s kamarádkou,mám 3 roky starý Speedi a ona nové Jané a uznala,že s Quinny je to lepší jízda.Ještě známá jezdí s Bebe Confort High Trek,to taky jde,ale to přední kolo má tendenci vibrovat.To Quinny nedělá,ani když ho zapomenu zaaretovat.Do ceny se vejdeš v pohodě a ještě zbyde… :D

ha hááááá,právě jsem se zamilovala… díííííky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4