Taška na kočárek Casualplay

Omálka
21.2.12 15:38

Taška na kočárek CASUALPLAY

Ahoj holky,moc prosím o radu. :oops: Mám kočárek casualplay S4,ale nevím jakou pořídit tašku na rukojet.Moc děkuji za rady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4817
21.2.12 15:41

http://www.eshopbaby.cz/…-casualplay/ Mám tuto : a vyhovuje mi, neni teda nějak obrovská, ale všechno se tam v pohodě vejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2851
21.2.12 16:20

ahoj.ja mam casualplay maxi bag a ta je opravdu dost velka!ale ted jsem si poridila vlozku do sportaku pinkie,tak mozna pujdu do jejich tasky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
22.3.13 12:48

Ahojky, taky potřebuju tašku na casual, ke sporťáku mám maxi bag, ta je perfektní, ale v kombinaci s korbou playmoon to vypadá otřesně, takový monstrum… chtěla bych něco decentního, menšího, žádnej pytel, prostě tašku na pár plínek, ubrousky, lahev, mobil a klíče… Nechala bych si i ušít, ale nemám představu, prolézám net už jak dlouho, a zatím mi padla do oka jen tahle:
http://www.pinkie.cz/…-monkey.html protože není veliká, ale pořád váhám.
Barvu kočárku mám petrolejovou, viz obrázek, a i dle fotky je vidět, že tam prostor na rukojeti na nějakou mega tašku není.
Tak mi někdo poraďte, nebo navrhněte, jak tohle taškový dilema vyřeším :-D Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
22.3.13 13:11

Ahoj, já mám tašku od Emitexu (univak taška na kočárek),nevadí při chůzi a je dostupná v různých barvičkách :) Jediná, ale velká nevýhoda je, že když prší nebo sněží máte mokro i v tašce (není tam zip, jen druk) :( Proto moc nedoporučuji, raději bych šla do zn. Pinkie nebo nějaké jí podobné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
22.3.13 13:28

@lucajd na ty od emitexu jsem taky koukala, akorát je škoda, že nejsou někde fotky přímo jak to vypadá na kočáru, fotka samotný tašky zkresluje velikost, a já už jich několik vyzkoušela a nikdy to nebylo ono.
Ta pinkie jediná vypadá jakž takž a hlavně tolik nestojí, kdyby náhodou taky nepasovala, aspoň ji využiju jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
22.3.13 19:39

@Tercie taška na kočárku vypadá dobře a hlavně parádně sedí :). Mám ji připnutou v místech kde se vysouvá rukojeť kočárku a nezavazí ani když je nasazená hluboká korba. Jsou v ní tři malé přihrádky např. na peněženku, mobil. Do velké kapsy dám vše potřebné. Velikostně 35×40cm. Pokud by jste si tam všila zip, tak je to v pohodě ;). Já jsem to vyřešila tím, že nepoužívám na sporťáku originální pláštěnku(malá pod ní nechce být, je hrozně nepraktická)a mám pláštěnku též od emitexu a tou zakryji i tašku :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
22.3.13 20:06

@lucajd a můžu se zeptat, která to přesně je, nemohla byste mi sem hodit odkaz na obrázek někde v eshopu prosím? Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
23.3.13 12:52

@Tercie http://www. delfinek. mimishop. cz/detail. php? zbozi=3875897
snad nějakou vyberete ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...