Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahoj holky , líbí se mi jané nomád , chtěla bych ho jako skladnou verzi do svého mini auta s maličkým kufrem..nemáte někdo vyzkoušeno , jak se vejde a o co je hůř skladný ten s nafukovacíma kolama od normálních kol ?? Mám auto fiat cinquecento a zajímá mě jen sportovní verze kočárku.abych řekla pravdu , tady nevím o nikom, kdo by ho měl , ani ve městě jsem ho tu nikde nepotkala......díky…
Máte zkušenost s Jané Nomad?
Přidejte zkušenost s Jané NomadSousedka ho má a teda řekla bych, že se do tvého fiátka asi nevejde ![]()
Mám nomáda,ale k tomu combika
těžko říct jestli by se ti tam vešel,ale já bych řekla, že spíš by byl hodně na těsno, jestli vůbec ![]()
to je pech …mám golfky Patron pluton , ale s nima se mi blbě jezdí , chci něco se spojenou rukojetí a kolečkama , co jsou dál od sebe - nezdvojená , abych do nich pořád nekopala…
Lesní žínka píše:
to je pech …mám golfky Patron pluton , ale s nima se mi blbě jezdí , chci něco se spojenou rukojetí a kolečkama , co jsou dál od sebe - nezdvojená , abych do nich pořád nekopala…
Kolečka dál od sebe má Graco Trekko,ale je to trojkolka, je prý i skladná,ale jak moc nevím ![]()
Budes to muset vyzkouset - ja i manzel mame mala auta a do manzelova auta (Opel Agila) se po sundani zadnich kol vejde jak do kufru, tak i dopredu pred predni sedadlo a i kdyz moje auto je rozmerove velmi podobne (Hyundai Atos), tak ja ho ani po sundani kol do kufru ani pred predni sedadlo nedam. Mam totiz vepredu ve dverich na rozdil od manzelova auta vypouklejsi prihradku. A muj kufr je mensi - kocar by se tam po sundani kol vlezl jedine kdybych sundala ten horni kryt od kufru.
Tak zajeď na prodejnu nebo sklad a zeptj se, jestli si to můžeš vyzkoušet ![]()
Pokud ho opravdu moc chceš a nevleze se ti tam, tak zajeď to vyměnit třeba do aček za něco většího ![]()