Jané NomAd do malého auta

22.2.12 18:53

jane nomád do malého auta

ahoj holky , líbí se mi jané nomád , chtěla bych ho jako skladnou verzi do svého mini auta s maličkým kufrem..nemáte někdo vyzkoušeno , jak se vejde a o co je hůř skladný ten s nafukovacíma kolama od normálních kol ?? Mám auto fiat cinquecento a zajímá mě jen sportovní verze kočárku.abych řekla pravdu , tady nevím o nikom, kdo by ho měl , ani ve městě jsem ho tu nikde nepotkala......díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Jané Nomad?

Přidejte zkušenost s Jané Nomad
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
JVP
568
22.2.12 18:56

Sousedka ho má a teda řekla bych, že se do tvého fiátka asi nevejde :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
22.2.12 18:58

Mám nomáda,ale k tomu combika :think: těžko říct jestli by se ti tam vešel,ale já bych řekla, že spíš by byl hodně na těsno, jestli vůbec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.12 19:04

to je pech …mám golfky Patron pluton , ale s nima se mi blbě jezdí , chci něco se spojenou rukojetí a kolečkama , co jsou dál od sebe - nezdvojená , abych do nich pořád nekopala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
22.2.12 19:06
Lesní žínka píše:
to je pech …mám golfky Patron pluton , ale s nima se mi blbě jezdí , chci něco se spojenou rukojetí a kolečkama , co jsou dál od sebe - nezdvojená , abych do nich pořád nekopala…

Kolečka dál od sebe má Graco Trekko,ale je to trojkolka, je prý i skladná,ale jak moc nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
22.2.12 19:34

na výšku bys ho tam dostat mohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
22.2.12 19:53

Budes to muset vyzkouset - ja i manzel mame mala auta a do manzelova auta (Opel Agila) se po sundani zadnich kol vejde jak do kufru, tak i dopredu pred predni sedadlo a i kdyz moje auto je rozmerove velmi podobne (Hyundai Atos), tak ja ho ani po sundani kol do kufru ani pred predni sedadlo nedam. Mam totiz vepredu ve dverich na rozdil od manzelova auta vypouklejsi prihradku. A muj kufr je mensi - kocar by se tam po sundani kol vlezl jedine kdybych sundala ten horni kryt od kufru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
28.11.15 14:56

Tak zajeď na prodejnu nebo sklad a zeptj se, jestli si to můžeš vyzkoušet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
30.11.15 14:30

Pokud ho opravdu moc chceš a nevleze se ti tam, tak zajeď to vyměnit třeba do aček za něco většího :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí