Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, kdyby jste mi mohly poradit kočárek,který by byl dobrý (opravdu dobrý) a nebyly jste omezené penězi, který by to byl? Kočárek nám kupují přítelovo rodiče, a peněz mají hodně, takže jsme dostali neomezený rozpočet. Chtěla bych určitě čtyři kola, a aby byl i trochu do terénu, máme psa a chodíme často do lesa, nebo na polní cesty. Auto mame octavii combi, ale skoro půlku kufru nám zabírá pes, takže aby nebyl zase moc velký.
Děkuji
Concord fusion s nafukovacíma kolama. Nebo i Jané si myslím že by t mohlo vyhovovat, ale to zase 4kolový nemá tuším nafukovací kola. To má jen tříkolka tuším.
Skus si pozriet nemecku znacku HARTAN. Ma ho kamoska a je s nim velmi spokojna…tu sa moc nepredava.
http://www.kocarky.cz/…-hartan.html
Bugaboo Cameleon
I když nevypadá, projede všechno!
Dobře vyber ![]()
PETRUCHA píše:
Concord fusion s nafukovacíma kolama. Nebo i Jané si myslím že by t mohlo vyhovovat, ale to zase 4kolový nemá tuším nafukovací kola. To má jen tříkolka tuším.
Ten jsem měla možnost o víkendu vidět naživo, hrozně se nám líbil, zkoušela jsem ho i projet, ale právě jsem nevěděla jestli je dobrý.To je asi můj favorit, na pohled se mi líbi i Dorjan, ale nevim právě který si vybrat.
Já bych šla opět do PP GT3, ale to je trojkolka, ze čtyřkolek bych brala Mutsy ![]()
Nějaká teutonie?
Já nevím, já už na teréní kočárky nevěřím, koupili jsme na prvního quinny freestyle, že jako oblíbený teréňák a má své výhody, ale je těžkej jak prase (sporťák nějakých 17kg) a pokud ten terén obsahuje stoupání do kopečka, tak je to pro mě utrpení.
Takže za sebe do terénu na procházku se psama doporučuju kvalitní šátek nebo ergonomicé nosítko
A na běžné ježdění si vybrat kočár tak do 11-12kg, buď tříkolku nebo alespoň otočná přední kolečka. Víc kilo je zkrátka moc, člověk se zbytečně nadře.
Loll píše:
Bugaboo CameleonI když nevypadá, projede všechno!Dobře vyber
Souhlas, Bugaboo Cameleon. Super kočárek, teď už máme Bugaboo Bee a ten je taky perfektní.
Tak za mě teda Gesslein F6. Taky jsem vybírala něco trochu terénního na procházky s psiskem a jedinej splňoval všechny moje požadavky. Jen teda přiznávám, že jsou asi skladnější kočárky, ale vlezem se všichni i ke mně do „nekombiku“. Cena cca 30tis.
helenan píše:Loll píše:Souhlas, Bugaboo Cameleon. Super kočárek, teď už máme Bugaboo Bee a ten je taky perfektní.
Bugaboo CameleonI když nevypadá, projede všechno!Dobře vyber
dalsi souhlas ![]()
a kdyz tedka v zime nasadim zimni kolecka, tak je z toho tank, kterej projede vsude. coz by slo v lete v terenu. a je hodne lehkej, nema ani deset kilo
taky bych volila mezi Bugaboo Cameleon, Gesslein F6, možná Mutsy a nebo kvalitní klasika Emmaljunga. Chce to zkusti na prodejně pojezdit (nejlépe něčím naložený kočárek), co Ti nejlépe sedne do ruky a co se Ti nejlépe bude ovládat ![]()
Jsem spokojená s X Landerem XA. Projeli jsme opravdu všechno. A můj favorit bez omezení financí by byl buď Mutsy urbanrider, Concord Fusion a Jane Slalom. Dobře vyber !
bugaboo cameleon.to byl muj favorit,ale manžel ho nechtěl.jela jsem pro mutsy 4 ridra a nakonec jsem odjela s mamas a papas se solou a jsem nadšena ![]()
Take se pridavam. Bugaboo Cameleon je perfektni, jsem s nim naprosto spokojena a kazdemu doporucuji. Na zimu jsem prikoupila zimni kola a kde jine maminky nemohly projet( prosolena brecka), ja projela krasne.
No a pokud nemusis resit finance, pak nevahej.....
My jsme poridili pres e bay z UK po jednom diteti. Vybral si ho partner, protoze Bugaboo byl vyhodnocen jako jeden z nejbezpecnejsich kocarku a je nejoblibenejsi mezi nemeckymi konzumenty.