Použitý kočárek - zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
54
26.2.12 09:18

My jsme meli hned nekolik kocarku z druhe ruky a dobry. Jen nam proste v necem casem nevyhovovali, takze jsme koupili jiny. Dobre na tom je, ze pokud je v dobrem stavu , da se pak dal dobre prodat , ze na tom clovek netrati tolik tisic jako u noveho. Quinny nam napriklad take prosel rukama a je fain, jen par oderek ze skladani do auta.Velmi snadno se ovlada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
26.2.12 09:25

Ja si myslim,ze neni dulezita ani nova autosedacka,pokud se tedy bavime o te pro mimina,prece jen kolik se ony v ni najezdi ze?par mesic.takze za mme klidne i pouzitou autosedacku :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1254
26.2.12 09:35

Ahoj, když si najdeš někoho kdo Ti kočárek ukáže, tak je to nejlepší :palec: Někdo může za levno prodávat kočárek ve vynikajícím stavu a někdo za víc peněz pěknej šrot :roll: Chce to očíhnout přímo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
26.2.12 09:37

Tak já sem z těch tipů mamin, co hodně obměňují kočárky, takže ode mě odešlo pár kočárků uplně téměř nových :) takže za mě, ojetý kočárek anoooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
26.2.12 09:58

no nevím…přece jen to co se ušetří na kočárku tak se může vrazit do autosedačky. My třeba jezdíme dost, já každý den a na sedačce bych zrovna nešetřila. Ale jasně,záleží na každém co jak chce.

marra píše:
Ja si myslim,ze neni dulezita ani nova autosedacka,pokud se tedy bavime o te pro mimina,prece jen kolik se ony v ni najezdi ze?par mesic.takze za mme klidne i pouzitou autosedacku :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
26.2.12 10:01
pepuse píše:
no nevím…přece jen to co se ušetří na kočárku tak se může vrazit do autosedačky. My třeba jezdíme dost, já každý den a na sedačce bych zrovna nešetřila. Ale jasně,záleží na každém co jak chce.
marra píše:
Ja si myslim,ze neni dulezita ani nova autosedacka,pokud se tedy bavime o te pro mimina,prece jen kolik se ony v ni najezdi ze?par mesic.takze za mme klidne i pouzitou autosedacku :nevim:

Ja myslim, ze to je same i u te autosedacky. My tedy mame novou maxi cosi, ale ted ji budu prodavat a vypada uplne jako nova. :nevim:
Nikdo by v zivote nepoznal, ze v ni dite 8 mesicu jezdilo. :)

• Citovat
  • Upravit
327
26.2.12 10:05

no jasně…ale asi pro svůj pocit, bych jí spíš koupila novou.

Scarlett2011 píše:
pepuse píše:
marra píše:
Ja myslim, ze to je same i u te autosedacky. My tedy mame novou maxi cosi, ale ted ji budu prodavat a vypada uplne jako nova. :nevim:
Nikdo by v zivote nepoznal, ze v ni dite 8 mesicu jezdilo. :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
26.2.12 10:05
marra píše:

autosedacka sa neodporucuje kupovat pouzita z viacerych dovodov, medzi hlavne patri to, ze burana autosedacka, aj ked neposkodena uz nie je spolahliva a treba ju vymenit. to plati,aj ked padne na zem z vysky viac ako jeden meter.
a dalsia vec, plasty starnu a krehnu.

takze za mna autosedacka jedine nova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
26.2.12 10:09

Prodávala jsem kočár, malý v něm jezdil rok a půl a byl jak nový - mohla bych ho s klidným srdcem vystavit zpátky do obchodu :lol: Myslím, že paní musí být velmi spokojená - navíc za ty prachy :mrgreen: Koupila jsem místo něho taky použitý a pohoda. Je malinko vidět, že je jetý, ale to spíš tak pro majitele, jinak ne a je supr.

Autosedačku bych jetou nechtěla, ale to spíš jde o můj pocit. Přece jen tam nejde o krásu, ale případně o život a člověk neví, jak s tím ten předchozí majitel zacházel, jestli fakt není bouraná atd. Pokud bych to věděla (třeba od někoho z rodiny) bych použitou ale asi vzala… Malá má taky po bráchovi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
26.2.12 10:12
soldi píše:
marra píše:

souhlas, nikdy nevíš, jestli autosedačka nebyla bouraná, nebo jakým způsobem se s ní zacházelo, byť na první pohled vypadá jako nová.

autosedacka sa neodporucuje kupovat pouzita z viacerych dovodov, medzi hlavne patri to, ze burana autosedacka, aj ked neposkodena uz nie je spolahliva a treba ju vymenit. to plati,aj ked padne na zem z vysky viac ako jeden meter.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
26.2.12 10:19

Asi i zalezi, jak moc autosedacku vyuzijete. My jezdime autem tak jednou tydne nakoupit a svezeme se tim autem 5 minut do obchodu a 5 minut zpet. :mrgreen:
Ale stejne jsme si koupili zase novou. Jde opravdu o ten pocit. :)

• Citovat
  • Upravit
598
26.2.12 12:40

Mám jen ty nejlepší zkušenosti.Na tři děti jsem měla většinou ojeté kočárky,které střídám,takže mi jich prošlo barákem spousta… :) Pro některé jsem si byla,jiné mi přišly poštou,asi jsem vždy měla kliku.Mám Quinny v super stavu,Teutonii jak novou…Inglesinu Magnum jsem koupila za 3 tisíce i se sedačkou a po třičtvrtě roce bych ji mohla postavit znovu do obchodu.O kočárky se tedy dobře starám.Minulý týden jsem si koupila Mutsy Urban,moc pěkný a za tisícovku…Chce to jen pečlivě hledat,ne si říci,že teď okamžitě ho musím mít…
Paradoxně jsem si koupila nové golfky Jané a už je podruhé posílám na reklamaci…Mám je měsíc. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
26.2.12 15:03

Ja taky kupovala jety kocar pro nase dvojky a jsem za neho moc rada, vypadal jako novy, taky se mi nechtelo davat 20 000 za kocar, ktery mi pak terba nebude vyhovovat. Golfky jsem koupila taky jete, ale ty vypadaly, jakby jete ani nikdy nebyly. Za ty usetrene penizky se aspon muze detem koupit nejake dalsi vecicky a potreby. A kdyby to nebylo podle mych predstav, zase se to da prodat dal. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
26.2.12 15:18
soldi píše:
marra píše:

Autosedacka by nemela byt starsi peti let nebo po bouracce. Ale zalezi taky na vyrobci. U nekterych to stari nevadi. Nicmene taky jsem se divila, kdyz si znami na svoje vymodlena dvojcatka po umelem oplodneni az! koupili uplne stary vajicka , takovy ty jeste kdyz vajicka zacinali a ted si koupili zase ty nejlevnejsi pokracovaci sedacky, kdy uz od pohledu to hlasa jen kus forovyho plastu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.15 21:57

Použitý kočárek Joolz

Ahoj, máte některá prosím zkušenosti s použitým kočárkem Joolz? Díky za odpovědi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí