Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Tako Laret?
Přidejte zkušenost s Tako Laret@martaska666 píše:
Dik mocOboji teda celkem z ruky (bydlime na Chodove). Ale ja se nemuzu rozhodnout mezi timto a Depemo Alpiron. Depemo je lehci a hezci, Tako ma zase vetsi korbu, takze faaakt nevim, jak se rozhodnu
Nejdriv se na ne asi musim kouknout nazivo a ozkouset. Snad to pomuze.
Tak to se rozhoduješ stejně jako já…v těch AAA kočárky je mají oba k porovnání…já teda byla jen v těch Ďáblicích, tam mají ten tyrkysový Laret a hnědožlutý Alpiron a myslím ještě černo červený
ale já když jsem je porovnala, tak Laret mi příjde takový vymakanější, a je teda větší, co se týká korby…ale okoukla jsem je jen zběžně, páč starší syn mi tam pěkně vyváděl a museli jsme odejít ![]()
@Gabu13 píše:
Tak to se rozhoduješ stejně jako já…v těch AAA kočárky je mají oba k porovnání…já teda byla jen v těch Ďáblicích, tam mají ten tyrkysový Laret a hnědožlutý Alpiron a myslím ještě černo červenýale já když jsem je porovnala, tak Laret mi příjde takový vymakanější, a je teda větší, co se týká korby…ale okoukla jsem je jen zběžně, páč starší syn mi tam pěkně vyváděl a museli jsme odejít
Ja hlavne ten vyber porad menim
Ale snad uz jsem skoncila u techto dvou. Skoda, ze ten alpiron neni vetsi no.. Toho se docela bojim. Co se tyce barvy, tak me by se libil (Tako) ten zeleno sedy(popr. cerny) a ten sedo cerny.
@Fifi81 píše:
waycrazy.....Příjde mi, že právě veve.m máí tady ve fotečkách k tématu kočárek v zeleno-šedé kombinaci
ale nejsem si jistá, z fotky těžko poznat.
ano je to šedá. Mě zase přijde ta černá taková tvrdá ![]()
Tak já už mám taky rozhodnuto ve čtvrtek si ho jedu vyzvednout, a vybrala jsem tu růžovou
je fakt že ted zas si říkám že ta zelená je taky nádherná jestli jsem neudělala chybu ale nesmím už to pořád v te hlavě přebírat! na takové rozhodování jsem hrozná
nikdy nejsem 100% rozhodnuta, ale snad budu nakonec spokojená až bude doma
@jana2388 píše:
Tak já už mám taky rozhodnuto ve čtvrtek si ho jedu vyzvednout, a vybrala jsem tu růžovouje fakt že ted zas si říkám že ta zelená je taky nádherná jestli jsem neudělala chybu ale nesmím už to pořád v te hlavě přebírat! na takové rozhodování jsem hrozná
nikdy nejsem 100% rozhodnuta, ale snad budu nakonec spokojená až bude doma
Já jsem v pátek viděla růžový i zelenkavý a řeknu ti, že kdybych čekala holčičku, tak bych neváhala a vzala bych si ten růžový, je opravdu moooc krásný. Ten zelenkavý jsem viděla se šedou barvou a nějak mě to nenadchlo, tak jen doufám, že stou černou to bude o dost lepší ![]()
Já viděla i v šedé i černé ten zelený, Jedna rodinka ho měla venku tak jsem ho okukovala měli ho s tou čenou a ten byl super a viděla jsem aspon jak vypadá na dením světle…s tou černou bych ho brala právě jsem se pořád nedokázala rozhodnout jestli ten nebo ten růžový ![]()
Zdravím Vás dámy…tak m ě kočárek dorazil dnes (černo-zelený) a jsem přímo nadšená
Je úžasný a ještě hezčí než na fotkách na netu. A za tu cenu jsem fakt překvapená, co všechno umí a má ![]()
Pro ty, které ještě váhají a zajímalo by je, přidávám pár reálných údajů:
Ahojky.....já jen, vše co píšeš je naprostá pravda. Je krásný, taky jsem s ním spokojená. Jen ta taška má nosnost max 1,5kg. Jinak se prý lámou a opotřebovávají ty úchyty a jdou moc moc špatně sehnat náhradní. Mám informace přímo od mého prodejce, který kočárky i přímo opravuje. Tak teda ťuk ťuk ťuk a ať slouží a jste spokojeni.
krásný krásný!!!já stále váhala mezi zeleným a růžovým s černou…nakonec jsem obědnala růžovou ale stále mi to nedá a na 50% bych chtěla tu zelenou…no já pro něj už taky pojedu, mám dotaz možná hloupý ale jak se to říká že by kočárek neměl být doma…vy co ho už máte, dávali jste ho někam nebo si ho nechali normálně doma? třeba zabalený v krabici nebo i složený už? já vám tak nevím si připadám jak vůl nejraději bych ho měla už pěkně nachystaný a kochala se každý den tim jak je krásný ale zas si říkám co když se něco stane a já si budu trubka vyčítat že to mám za to
![]()
kamarádka měla kočárek normálně doma už nějak od 6 měsíce a sestřenka i švagrová ho měli schovaný u známých…tak to já pak nevím ![]()
@Peca1 píše:
Ahojky.....já jen, vše co píšeš je naprostá pravda. Je krásný, taky jsem s ním spokojená. Jen ta taška má nosnost max 1,5kg. Jinak se prý lámou a opotřebovávají ty úchyty a jdou moc moc špatně sehnat náhradní. Mám informace přímo od mého prodejce, který kočárky i přímo opravuje. Tak teda ťuk ťuk ťuk a ať slouží a jste spokojeni.
Já si myslím, že pokud máš šikovného muže, tak není co řešit a ty úchyty jsou to nejmenší, to bych vůbec neřešila a na každém kočárku máš něco. Mě také překvapilo jak je ta taška prostorná a opravdu je moc pěkná a modní, nelíbí se mi totiž ty klasické velké kabely, tj děs!
fifi 81 - kdy máš termín, že už máš kočárek? Já bych ho už taky měla řešit, ale čekám až mi zavolaj z jedné prodejny, že ho tam mají s tou černou kombinaci, bo ho chci prvně vidět než ho koupím. Jak jsem psala viděla jsem ho v ostatních barvách,ale to není ono, třeba s tou šedou kombinaci se mi moc nelíbil a celkem mě to zklamalo, ale jak vidím ty tvé fotečky s černou, tak je nádherný! Doufám, že mi zavolají co nejdřív. Pokud si koupím kočárek ted někdy, tak ho asi nechám u táty a vyzvednu si ho až třeba 14dní před termínem, ted o víkendu tam rovnou zavezeme i postýlku. Tu si pak vyzvědnu třeba měsíc před porodem, at to mám pěkně nachystané..:)
Tak my měli první kočárek schovaný u sousedů a s druhým až ho koupíme to bude asi taky tak…ještě uvidíme…ale asi jo
je to sice jen pověra, ale proč pak litovat a něco si vyčítat…ale zase na druhou stranu, to bysme nemohli koupit nic…ani oblečení ani postýlku…a kdo má mít pak chuť nakupovat po porodu…manžel…haha to bych si netroufla ani náhodou nechat to na něm…podle mě ta pověra pochází z dob, kdy na trhu byl jeden kočárek, postýlku si chlapi vyřezali doma sami a oblečení si maminky ušily taky samy…jinak nevím, kdo taky má pak najednou tolik peněz na to aby to koupil až po porodu…je logické, že to chceme mít vše zařízené předem ![]()
Ahojky,tak mi měli první a teď i ten druhý schovaný u mých rodičů. Waycrazy** kdy mám termín ti ani nemůžu říct
, protože by sis myslela, že jsem blázen ![]()
Jinak mi u prvního měli doma nachystané úplně všechno, krom toho kočíku, ten pak dovezl manža až jsem byla v porodnici.
Jinak jak píšeš s tou černou…je to fakt mazel
já ho měla včera celý den rozloženej a nemohla jsme se vynadívat ![]()