Kočárek Tako Laret

Máte zkušenost s Tako Laret?

Přidejte zkušenost s Tako Laret
Napsat příspěvek
Velikost písma:
jana2388
6.4.12 12:58

Jééé tak to je super! :dance:

• Citovat
  • Upravit
6
6.4.12 20:06

Jéé to je super, že jste takto vybrali,já se pořád nemohu rozhodnout jestli růžový nebo fialový..chtěla jsem poprosit nemohla by jste mi kočárek v barvě fialové vyfotit na denním světle, byla bych moc vděčná:-)))Díky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misounek
13.4.12 21:22

Taky jsem už asi vybrala.Zdá se mi,že tento kočárek má snad všechno. Jen jestli nebude moc těžký :( Akorát bych chtěla černo šedý a ten jak napotvoru nikde nemaj.Prej bude mít i černo stříbrnej,tak sem zvědavá.Jinak rej budem jezdit v trakaři,říkal manžel,páč jinej vybranej nemáme.

• Citovat
  • Upravit
2622
13.4.12 21:29

Konstrukce Laretu váží 10kg, Warrior a Jumper mají 15kg. Tady ten černo šedý mají http://www.kocarky-levne.cz/…ret-black-03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misounek
13.4.12 22:00

Jako 15kg jen konstrukce,no fuj.Na netu sem ho viděla hodněkrát,ale chci ho vidět naživo.

• Citovat
  • Upravit
2622
13.4.12 22:07

Na živo jsem ten šedý viděla, ale nelíbil se mi. Přišel mi takovej nijakej a strašně smutnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misounek
13.4.12 22:30

Tak uvidíme.Třeba bude ten stříbrnej hezčí.Ten si nechali ušít jen pro sebe,nikdo ho jinak mít asi nebude.Já chtěla původně černej,tak třeba se mi bude tento líbit :-)

• Citovat
  • Upravit
1090
14.4.12 23:21

A zatím žádné námitky vůči tomuto kočárku? Přeci jen už ho některé máte několik měsíců, tak se nějaké mouchy asi najdou, což?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
15.4.12 15:58

pro mikajelku

Ahoj,prosím tě nemohla by jsi nám kočárek v té růžové vyfotit??Já vím,je tu již jednou vyfocený,ale když píšeš, že máš barvu stejnou jako na fotkách z netu??tady je opravdu ta barva nějaká zářivá..a kde jsi ten kočárek objednávala,nebyl nějaký problém :nevim: ??děkuji moc za info…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
15.4.12 19:59

@burdilena
Já jsem psala, že ho mám stejnej jako je na obrázcích na netu ale že když ho vyfotím já, tak má světlejší barvu. Foto Ti dám ale na obrázcích z eshopů je to autentičtější.Nevím proč foťáky dost lidem zkreslují barvu, možná je to bleskem :nevim:

Vydrž, nechce se mi to nahrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
15.4.12 20:13

Laret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
16.4.12 07:47

@Mikajelka děkuji za fotky, i pro mě jsou velmi přínosné… krásný :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
16.4.12 10:11

jééééé, je nádherný…tak to bude růžový, moc si mi pomohla…prosímtě odkud jsi ho teda objednávala??nebyl nějaký problém??jaká je doba dodání..díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
16.4.12 11:05

Objednávali jsme ho tady , stál komplet s autosedačkou 8500kč, teď je levnější. Pán volal aby potvrdil objednávku a pak znovu, že ho posílá. Čekali jsme cca 3 týdny ale to proto, že měli dovolenou.Je k němu všechno příslušenství, i kšíry a slunečník. Přijde ve dvou krabicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
16.4.12 18:00

Mockrát ti děkuji :lol: moc jsi mi pomohla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie