Kočárek Tako Laret

Máte zkušenost s Tako Laret?

Přidejte zkušenost s Tako Laret
Napsat příspěvek
Velikost písma:
sk-cairo
22.3.12 18:08

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat kdo jste byli v Polsku pro Laret kde to tam přesně je? Kamarádka teď byla na hraničním přechodu v Polském těšíně (tam by měly taky být) a žádné kočárky tam nebyly, paní ji poslala někem jinam ale ona ji nerozuměla tak nevím :nevim: jetli je to tam blízko v nějaké budově nebo jiný hraniční přechod? A nebo jít rovnou do kamenného obchodu? mají tam všechny barvy? moc děkuji za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
bambulka_x
28.3.12 10:02

Sportak

Ahoj maminky,
moc se mi libi tento kocarek, ale jak je novy, porad chybi informace o sportaku.Uz ho nektera pouzivate? Jste s nim taky tak spokojene jako s korbickou? Hlavne me zajima, jestli vam a predevsim miminku :) vyhovuje polohovani, jestli nesjizdi, neskrti ho popruhy a tak… znate to… Budu moc vdecna za vase rady. Krasne jaro!

• Citovat
  • Upravit
1090
28.3.12 10:06

Ahoj,
v Kočárkách v sekci Recenze tady na eMiminu ještě chybí Tako Laret 2012.
Nechtěly byste některé z Vás přidat recenzi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
28.3.12 10:45

Ahojky, tak to potom nevím o čem jsme psaly v předchozích 16 stránkách :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
28.3.12 11:30

@Peca1 Samozřejmě, že o tomto kočárku. Ale když tam v těch recenzích jsou Tako Warrior a Jumper GT (nebo tak nějak), proč by tam nemohl být tento skvělý Laret :think: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
28.3.12 11:41

Alhena- pokus se mrknout, já osobně jsem tady psala taky nějaký příspěvek a holky co ho mají poslaly i nějaké fotky. Jinak je fakt super. Cena, kvalita, vzhled, praktičnost. Já jej kupovala v Ostravě ( do týdne byl dovezený, cena 7500 + 990kč autosedačka, deštník a moskytiéra na vajíčko)Já si rovnou přikoupila i jednu duši do většího kola a jednu do menšího. V obchůdku byli příjemní, vše ukázali, a s pánem byla skvělá domluva po telefonu i emailu. Jen si asi na příští rok do sporťáku pořídím jinou tu vložku, Tady ta mi připadá taková chlupatější a teplejši. Mám ten béžovočerný, ale na vlastní oči jsem viděla i fialovočerný (moc hezký), růžovočerný ( ne mne působil moc sladce) a šedočerný ( ten mi připadal ale takový smutný)Jestli přemýšlíš, neboj se toho, myslím, že opravdu splňuje požadavky střední třídy. Já osobně bych za kočárek nedala 20tis a více. Jen jsem ještě slyšela , že někdo chce kvalitnější autosedačku, jsou na ni adaptéry v ceně. Já když si ale spočítala, kolik najezdím km a po jakých cestách a že ta sedačka vydrží cca 10 měsíců, nepřemýšlela jsem a vzala tu originál ke kočárku. Raději investuji do té další, která už bude na delší dobu. Měj se fajn, krávné těhulkování a hezký den. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
28.3.12 11:42

Alhena- jasně že kráááásné těhulkování :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bambulka_x
28.3.12 21:33

@Peca1 - jde ten sportovni kocarek sklopit i se sedackou, nebo se to do auta sklada zvlast? dekuju!!

• Citovat
  • Upravit
30
29.3.12 08:48

všechno se to má skládat zvlášť, i hluboká korba…ale nemáme to ještě pořádně vyzkoušené, termín mám za 4 týdny.Ale máme kombi auto, tak snad to nebude problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
29.3.12 10:35

ten ruzovej je opravdu ve zkutecnosti zarivejsi a svetlejsi ,ne o hodne ale cekali jsme neco jineho podle fotek na netu.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
29.3.12 10:49
@eleny píše:
ten ruzovej je opravdu ve zkutecnosti zarivejsi a svetlejsi ,ne o hodne ale cekali jsme neco jineho podle fotek na netu.. :think:

moc děkuji za odpověď. na fotkách se mi právě moc líbí, ale někdo tu vkládal reálné fotky a barva úplně jiná a byla jsem dost zklamaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
29.3.12 14:20

Tak já mám růžový úplně stejnej jak na fotkách na netu :nevim: Není moc zářivý ani světlej. Radím jet kouknout do obchodu jako my. Bez „vidění na živo“ bych kočár nekoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
29.3.12 14:44
@Mikajelka píše:
Tak já mám růžový úplně stejnej jak na fotkách na netu :nevim: Není moc zářivý ani světlej. Radím jet kouknout do obchodu jako my. Bez „vidění na živo“ bych kočár nekoupila.

jasně, že bych se na něj šla podívat do obchodu :) já ještě mimi nemám ani nečekám, jen jsem tak koukála a tento se mi líbí… jen trochu předchazím dobu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bambulka_x
30.3.12 19:31

@Peca1 super, dekuju za info. Jezdime celkem dost autem, takze je to pro me uzitecna informace.

• Citovat
  • Upravit
30
30.3.12 20:51

Ještě bych dodala,že na podvozku při skládání smí být pouze adaptér na autosedačku.A i v autosedačce je polstrování pro malé mimi, které působí jako jemný plyš.Nevím, co to bude dělat když bude teplo a jak na to bude cipísek reagovat. Budu to ale řešit aktuálně. Pokusím se to zítra nafotit a hodit to sem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí