Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Tako Laret?
Přidejte zkušenost s Tako LaretAhoj maminky,
moc se mi libi tento kocarek, ale jak je novy, porad chybi informace o sportaku.Uz ho nektera pouzivate? Jste s nim taky tak spokojene jako s korbickou? Hlavne me zajima, jestli vam a predevsim miminku
vyhovuje polohovani, jestli nesjizdi, neskrti ho popruhy a tak… znate to… Budu moc vdecna za vase rady. Krasne jaro!
Ahoj,
v Kočárkách v sekci Recenze tady na eMiminu ještě chybí Tako Laret 2012.
Nechtěly byste některé z Vás přidat recenzi?
Ahojky, tak to potom nevím o čem jsme psaly v předchozích 16 stránkách ![]()
@Peca1 Samozřejmě, že o tomto kočárku. Ale když tam v těch recenzích jsou Tako Warrior a Jumper GT (nebo tak nějak), proč by tam nemohl být tento skvělý Laret
![]()
Alhena- pokus se mrknout, já osobně jsem tady psala taky nějaký příspěvek a holky co ho mají poslaly i nějaké fotky. Jinak je fakt super. Cena, kvalita, vzhled, praktičnost. Já jej kupovala v Ostravě ( do týdne byl dovezený, cena 7500 + 990kč autosedačka, deštník a moskytiéra na vajíčko)Já si rovnou přikoupila i jednu duši do většího kola a jednu do menšího. V obchůdku byli příjemní, vše ukázali, a s pánem byla skvělá domluva po telefonu i emailu. Jen si asi na příští rok do sporťáku pořídím jinou tu vložku, Tady ta mi připadá taková chlupatější a teplejši. Mám ten béžovočerný, ale na vlastní oči jsem viděla i fialovočerný (moc hezký), růžovočerný ( ne mne působil moc sladce) a šedočerný ( ten mi připadal ale takový smutný)Jestli přemýšlíš, neboj se toho, myslím, že opravdu splňuje požadavky střední třídy. Já osobně bych za kočárek nedala 20tis a více. Jen jsem ještě slyšela , že někdo chce kvalitnější autosedačku, jsou na ni adaptéry v ceně. Já když si ale spočítala, kolik najezdím km a po jakých cestách a že ta sedačka vydrží cca 10 měsíců, nepřemýšlela jsem a vzala tu originál ke kočárku. Raději investuji do té další, která už bude na delší dobu. Měj se fajn, krávné těhulkování a hezký den. ![]()
@Peca1 - jde ten sportovni kocarek sklopit i se sedackou, nebo se to do auta sklada zvlast? dekuju!!
všechno se to má skládat zvlášť, i hluboká korba…ale nemáme to ještě pořádně vyzkoušené, termín mám za 4 týdny.Ale máme kombi auto, tak snad to nebude problém.
ten ruzovej je opravdu ve zkutecnosti zarivejsi a svetlejsi ,ne o hodne ale cekali jsme neco jineho podle fotek na netu.. ![]()
@eleny píše:
ten ruzovej je opravdu ve zkutecnosti zarivejsi a svetlejsi ,ne o hodne ale cekali jsme neco jineho podle fotek na netu..
moc děkuji za odpověď. na fotkách se mi právě moc líbí, ale někdo tu vkládal reálné fotky a barva úplně jiná a byla jsem dost zklamaná
Tak já mám růžový úplně stejnej jak na fotkách na netu
Není moc zářivý ani světlej. Radím jet kouknout do obchodu jako my. Bez „vidění na živo“ bych kočár nekoupila.
@Mikajelka píše:
Tak já mám růžový úplně stejnej jak na fotkách na netuNení moc zářivý ani světlej. Radím jet kouknout do obchodu jako my. Bez „vidění na živo“ bych kočár nekoupila.
jasně, že bych se na něj šla podívat do obchodu
já ještě mimi nemám ani nečekám, jen jsem tak koukála a tento se mi líbí… jen trochu předchazím dobu ![]()
@Peca1 super, dekuju za info. Jezdime celkem dost autem, takze je to pro me uzitecna informace.
Ještě bych dodala,že na podvozku při skládání smí být pouze adaptér na autosedačku.A i v autosedačce je polstrování pro malé mimi, které působí jako jemný plyš.Nevím, co to bude dělat když bude teplo a jak na to bude cipísek reagovat. Budu to ale řešit aktuálně. Pokusím se to zítra nafotit a hodit to sem.
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat kdo jste byli v Polsku pro Laret kde to tam přesně je? Kamarádka teď byla na hraničním přechodu v Polském těšíně (tam by měly taky být) a žádné kočárky tam nebyly, paní ji poslala někem jinam ale ona ji nerozuměla tak nevím
jetli je to tam blízko v nějaké budově nebo jiný hraniční přechod? A nebo jít rovnou do kamenného obchodu? mají tam všechny barvy? moc děkuji za odpověď.