Kočárek Tako Laret

Máte zkušenost s Tako Laret?

Přidejte zkušenost s Tako Laret
Napsat příspěvek
Velikost písma:
230
6.3.12 18:48

:dance: :dance: Je krásnej moc…já stále váhám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
7.3.12 13:46

Veve.m jak ti přišel kočárek? Ve více krabicích nebo v čem se to posílá? Nám sem od pošty jezdí jen malý autíčko a dost často na to kašlou něco vozit, radějc dají lístek do schránky a vyzvedni si to.. A platila jsi těch 8500kč? Všechno o.k.? Zkoušeli jste dát sedačku na konstrukci? Ježíš..jak já to složím…to bude něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2622
7.3.12 14:07

Skládání se vůbec neboj, je jednoduchý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
7.3.12 14:09

Ahoj veve.m myslíš že bys mohla přeměřit rozměry lůžka sporťáku? :) Zajímala by mě skutečná celková délka lehu a šířka sezení. Na netu to sice někde mají, ale není nad domácí měření :)) Byla bych ti moc vděčná. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
7.3.12 14:42
Mikajelka píše:
Veve.m jak ti přišel kočárek? Ve více krabicích nebo v čem se to posílá? Nám sem od pošty jezdí jen malý autíčko a dost často na to kašlou něco vozit, radějc dají lístek do schránky a vyzvedni si to.. A platila jsi těch 8500kč? Všechno o.k.? Zkoušeli jste dát sedačku na konstrukci? Ježíš..jak já to složím…to bude něco…

neboj je to strašně jednoduchý na složení jen zacvakneš a je to. Jsem opravdu spokojená. Přišlo to ve 2 krabicích, v jedné byl podvozek a hluboká korba, ve druhé vajíčko a sporťák. Platila jsem těch 8.490,– všechno je v pořádku, funkční, nic nechybí.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
7.3.12 14:43
zoom píše:
Ahoj veve.m myslíš že bys mohla přeměřit rozměry lůžka sporťáku? :) Zajímala by mě skutečná celková délka lehu a šířka sezení. Na netu to sice někde mají, ale není nad domácí měření :)) Byla bych ti moc vděčná. Díky

přeměřím, ale až pojedu k babičce. Kočárek doma nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
7.3.12 18:12

Děkuju moc, budeš hodná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
8.3.12 10:16

ahoj holky,taky jsme se rozhodli pro laret ,ale nevime barvu.Cekame holcicku ,tak by se nam libyl ten ruzovej ,ale co kdyz druhe mimi bude kluk jako buk :think: Takze jako druha varianta je ten kremovej.Tak se chci zeptat jestli jste to taky resily i na druhe mimi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
8.3.12 12:16

Tohle neřeším, u nás každý dítě (plánujeme dvě) bude mít svůj vlastní kočárek. Není to zase taková pálka aby se na něj muselo X let prášit někde na půdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
8.3.12 13:06

No ja taky chtěla Lareta, jenže teď jsem objevila ještě tento http://www.speshop.cz/…dacka-zebra/ a nevím nevím. Je to dilema ty kočárky a barvy:-) :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2622
8.3.12 13:29
Chiccita píše:
No ja taky chtěla Lareta, jenže teď jsem objevila ještě tento http://www.speshop.cz/…dacka-zebra/ a nevím nevím. Je to dilema ty kočárky a barvy:-) :zed: :zed: :zed:

Ten je taky moc pěknej a prý je lehoučký. U nás ale rozhodla cena. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
8.3.12 13:32

Ale oni výjdou stejně cenově u nás :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
8.3.12 16:41
eleny píše:
ahoj holky,taky jsme se rozhodli pro laret ,ale nevime barvu.Cekame holcicku ,tak by se nam libyl ten ruzovej ,ale co kdyz druhe mimi bude kluk jako buk :think: Takze jako druha varianta je ten kremovej.Tak se chci zeptat jestli jste to taky resily i na druhe mimi..

já jsem vzala zelený neutrální, aby byl i na druhé mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PV maminka
9.3.12 10:28

porovnání Laret Captiva

ahoj holky, já byla včera na veletrhu v Brně a také jsem si koupila Laret. Je úžasný. Mají tam i Captivu, která je také velmi krásná, ale nemá odlehčený podvozek. Je těžšší o cca 2 - 3kg, což je dost, když s tím kočárkem máš manipulovat např. do auta. Jinak Laret je pouze o 1,5 cm menší na šířku i délku oproti Captivně. Tako má kolekci 2012 vychytanou snad do posledních detailů. Kdo by jste chtěla, zajděte se podívat na ten veletrh. Kočárek se tam dá koupit. Mají tam limitované serie s nádhernýma barevnýma kombinacema - ty v obchodě nekoupíte!!! Hostesky jsou tam velmi milé a rády vám kočárky předvedou.

• Citovat
  • Upravit
104
11.3.12 18:23
Chiccita píše:
No ja taky chtěla Lareta, jenže teď jsem objevila ještě tento http://www.speshop.cz/…dacka-zebra/ a nevím nevím. Je to dilema ty kočárky a barvy:-) :zed: :zed: :zed:

Ten je krásnej,ale nikde nemůžu najít vnitřní rozměry korbičky :nevim: hledala jsem už na x stránkách a nic…bojim se aby nebyla mala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí