Kočárek Tako Laret

Máte zkušenost s Tako Laret?

Přidejte zkušenost s Tako Laret
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1090
18.5.12 09:49

Ahoj, má prosím kočárek nějaké reflexní prvky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
19.5.12 09:57

ahoj holky ,ja mam tada koupenej ten bezovy a jsem nadsena ,jen me stvaly ty suchace co drzi ten nanoznik. Protoze hlavne kdyz tam ten nanoznik neni ,tak z venku svitej bile suchace. Noo tak jsem je odparala ze tam necham nasit bezovy ,ale nakonec to zkusim nechat bez. Myslim ze to bude stacit pripnout za magnetky nahore a hlavne pri sundavani (nanozniku) se nebude odlepovat i ten spodni suchac. Takze 2 mouchy 1 ranou.. :mrgreen: to jen takovy tip kdyby mel nekdo stejny problem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marinna
19.5.12 13:33

Ahojte.Ctěla jsem se zeptat,jestli máte u Taka Laret taky nad tím nákupním košíkem tu tyčku? Koukám zatím na ten kočárek jen na internetu,některé larety to mají a některé ne na obrázku.A opravdu je tak lehký jak tady hodně píšete?Na internetu uvádějí dohromady tak 17 kg.

• Citovat
  • Upravit
19886
19.5.12 18:02
@marinna píše:
Ahojte.Ctěla jsem se zeptat,jestli máte u Taka Laret taky nad tím nákupním košíkem tu tyčku? Koukám zatím na ten kočárek jen na internetu,některé larety to mají a některé ne na obrázku.A opravdu je tak lehký jak tady hodně píšete?Na internetu uvádějí dohromady tak 17 kg.

mě přijde lehký a tyčku nevím, nevšimla jsem si a doma ho nemám, tak se nemůžu podívat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
21.5.12 17:25

no holky…asi se vykašlu na laret a půjdu do coletto
giovanni…docela ce mi líbi :-))))))
nemáte zkušenosti???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fifi81
21.5.12 21:17

Tak já bych ho za Laret určitě nevyměnila už jen k vůli designu (aniž bych si ještě přečetla popis).
Kamarádka má coletto austin a mě teda nijak nenadchnul, už jen svými rozměry (nevím teda jestli jejich prcek byl tak velký, nebo kočík opravdu tak málo prostorný). Je fakt, že giovanni má už zvlášť polohování zad i nožiček, ale je o 2 kila těžší než Laret a ani ty barevný kombinace teda nic moc :?
Ale to je jen můj názor.......

• Citovat
  • Upravit
Fifi81
21.5.12 21:27

A pokud už jsi nenakoukla do diskuze přímo o tomto kočíku, tak tady je odkaz https://www.emimino.cz/…vanni-68596/ :D

• Citovat
  • Upravit
575
22.5.12 10:27

Holky prosím vás chtěla jsem se ještě zeptat, vy co máte komplet i s autosedačkou…ta autosedačka má tu konstrukci pod sebou na pevno nebo to jde nějak oddělat..jde s tou sedačkou pak houpat, když to tam je???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
22.5.12 12:35

Ahojí holky, tak včera jsem konečně viděla Laret v zeleno-černé kombinaci a totálně jsem se do něho zamilovala, byl ještě hezčí, než jsem is ho přestavovala. Sice paní prodavačka mě od té barvy odrazovala kvůli muškám,ale já ho prostě chci a mušky přežiju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
22.5.12 14:44

ahoj fifi, četla jsme recenze..a myslím že co jsme koukala na video tak mi i podle rozměrů giovanni docela vyhovuje…korbička 80cm je akorád, vzhledem k tomu že rodím v listopadu …austin aw mi taky moc nelíbi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fifi81
22.5.12 16:37

Ahoj anit25, tak hlavní je, že se líbí a vyhovuje tobě......každý máme jiný vkus, ale já jsem naprosto spokojená s Laretem a neměnila bych :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
188
23.5.12 19:08

já jsme z toho už uplně jelen :-(((( šla jsme dnes do obchodu že si ho ošaham…a oni hi nemaji…
a paní prodavačka mi nabidla retrus futuro…tedaaa ten byl :-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
24.5.12 11:59

,,retrus futuro''Tak ten je taky moc pěkný a je korbička prostorná? Mý taky pořád váhame:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jana2388
24.5.12 20:32
@Gabu13 píše:
Holky prosím vás chtěla jsem se ještě zeptat, vy co máte komplet i s autosedačkou…ta autosedačka má tu konstrukci pod sebou na pevno nebo to jde nějak oddělat..jde s tou sedačkou pak houpat, když to tam je???

neboj jde to oddělat to je potřeba jen když chceš dát sedačku na konstrukci kočárku tak se tam zacvakne prvně to a na to pak sedačka, jinak to vubec nemusiš u toho mít a sedačka je jako všechny jine a da se houpat ;) líbí se mi ta vložka co je v té sedačce i v tom sportáku že je taková měkoučká a pěkná jak ty chlupaté deky a z druhé strany je froté tak se dá otočit tak či tak podle toho co chceš :D

• Citovat
  • Upravit
jana2388
24.5.12 20:34

jinak tu konstrukci pod sedačku mám pohozenou někde v autě jen když budu potřebovat tu sedačku dát na tu konstrikci kočárku… jinak to vlastně není potřeba a doma to aspon nezavází a nemusím to pak po každé tahat :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4