Kočárek Tako Laret

Máte zkušenost s Tako Laret?

Přidejte zkušenost s Tako Laret
Napsat příspěvek
Velikost písma:
payuša
14.6.12 09:51

Ahojte holky, mam dotaz. Taky mame tako laret a mam problem s prednima koleckama - kdyz nejsou za aretovany tak hrozne kmitaji - je to neprijemny - klepe se tim cely kocar. Dela vam to taky nekomu? Mala ma sice jenom tri kila takze kocarek neni moc zatizeny ale i tak.. Celkem me to stve

• Citovat
  • Upravit
575
14.6.12 10:23

Ahojda…no nám teda nekmitaj…točí se, když o třeba zvednem ze země na zadní to jo, ale nekmitají…to nevím teda co tím myslíš :nevim: mně se hýbou stejně jako na minulém x-landeru, takže myslím, že v poho ;) Připadá ti, že se hýbou jinak než když vám ho v obchodě předváděli???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
14.6.12 10:33

Ahoj, nezdá se Vám sportovní sedačka krátká? Já přemýšlím ještě o Firkon Verano Long 2012 a tam má být o 10 cm delší… Díky za reakce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
payuša
14.6.12 10:44

Na miste nebo kdyz sme s tim jeli doma tak to nedela - ale jak se clovek rozjede venku na prochazce tak kazdou chvilku se rozkmita levy nebo pravy kolecko.. je to fakt neprijemny - jako by stratilo kontakt se zemi..

• Citovat
  • Upravit
575
14.6.12 10:53

@alhena mně připadá ok :-) seděl v ní i náš 3 letý syn a krásně se tam vešel…a věř že do 3 let prcka vozit nebudeš ;) :palec:

payuša…no tak to nevím jak poradit, my s ním ještě venku nebyli, mimík se nám narodí nejdřív za 2 měsíce :nevim: ale pokud máš nějaký pochybnosti, že nejsou kolečka ok, tak zkus zavolat do obchodu, kde jste ho kupovali a poptat se co s tím, popřípadě pokud to tam nemáte daleko, zajet tam s ním a předvézt jim to ;) nebo to nahrajte na video a hoď to na youtube a pak jim to pošli k omrknutí, jestli to máte daleko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martaska666
14.6.12 19:40

Holky, tak zitra ho jdu omrknout a pokud vyhraje, rovnou ho berem - sedo-fialovy. Jdem do kramu, jde maji jeste Coletto Giovanni a Camarello Q12, o kterych taky uvazuju. Ale vypada to spis na ten Laret, no uvidime :)

• Citovat
  • Upravit
mamina Eva
18.6.12 11:52

Podvozek

Ahoj holky, mohla bych mít velkou prosbu na ty z vás, které už kočárek máte doma? Jsem bohužel ležící-čekající a u nás ve městě se Tako prostě neprodává. Jelikož jsem na kočárek četla skoro samé pozitivní ohlasy potřebovala bych vidět ještě složený podvozek - to je hlavní kritérium pro manžela :-)) Nemohla byste některá vyfotit a umístit sem fotečku složeného podvozku s popisem, jestli zvládnete rozložení kočárku nebo je to mordovačka? Jestli mám totiž manžela poslat 100 km se kouknout na kočárek nebo se holt rozhodnout po jiném vozítku tady u nás :-( Mockrát všem děkuju Eva

• Citovat
  • Upravit
39
18.6.12 17:04

Ahojky nevite jestli se da koupit ten kocarek nekde v plzni??je moc peknej ale chtela bych si ho prohlidnout osobne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
19.6.12 15:56

Ahojky dneska jsem byla kupovat kocarek a koukala sem na ten Tako Laret, protoze se mi na netu mooc libil na pohled je fakt hezouckej ale ma na muj vkus hrozne velky kola a podle me moc robustni a tezkou konstrukci..ale to zalezi na vkusu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pali26
21.6.12 10:32

Tako laret

Ahojky :-), no, já jsem se na Tako dívala konečně naživo včera ve Valašském Meziříčí, v Daře, a prostě jsem se do něj tak zakoukala, že už jsem prakticky rozhodnutá:-). Na netu jsem byla rozhodnutá pro fialovo-černý, ale ten tam bohužel neměli, jen šedý a pak nějaké melírované barvy, ty mě přišly moc vybledlé. Ach jo, tak teď váhám, jestli fialový nebo šedý. Chceme hlavně neutrální. Jediné, co mě překvapilo, tak ten nákupní košík! Bohužel dle mého názoru je prostoný velmi málo, což je škoda. Konstrukce a ovládání super, takže přivřít oči nad košíkem a budu spokojená :-)

• Citovat
  • Upravit
3803
21.6.12 10:36

Ahoji, my ho poprvé viděli taky v dare ve valu a uz ho tam máme zamluveny v šedoružové barvě a naprosto nás ohromil!!je krásný a ty velke kola jsou úplně božííí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pali26
21.6.12 10:41

JO? Tak růžovo-šedou barvu chválím, tu bych brala hned, ale doma by mi to asi neprošlo :-). A co říkáš na ten košík? Ten mě trošku mrzí, ale jinak super. Kola jsou super a hlavně to snadné ovládnání…

• Citovat
  • Upravit
3803
21.6.12 11:40

No košík nic moc, ale jinak ke bomba a to ovládání fakt super a s kolami aspoň muzu jezdit do terénu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janulka5
21.6.12 12:06

Mám takový dotaz, byla jsem už rozhodnuta pro kočárek x-lander x move, ale zjistila jsem, že má pár drobnosti, tak přemýšlím nad laret tako, tak by mě zajímal i názor ostatních. Popř. jaké máte zkušenosti s tím laretem a jaké s tím x-landerem x move???Děkuji za vzkazíky.

• Citovat
  • Upravit
jana2388
22.6.12 14:13
@Mamina Eva píše:
Ahoj holky, mohla bych mít velkou prosbu na ty z vás, které už kočárek máte doma? Jsem bohužel ležící-čekající a u nás ve městě se Tako prostě neprodává. Jelikož jsem na kočárek četla skoro samé pozitivní ohlasy potřebovala bych vidět ještě složený podvozek - to je hlavní kritérium pro manžela :-)) Nemohla byste některá vyfotit a umístit sem fotečku složeného podvozku s popisem, jestli zvládnete rozložení kočárku nebo je to mordovačka? Jestli mám totiž manžela poslat 100 km se kouknout na kočárek nebo se holt rozhodnout po jiném vozítku tady u nás :-( Mockrát všem děkuju Eva

No já kočárek nemám doma takže ho vyfotit nemám jak ale jak je složit i rozloit se da krásně a lehce, můžeš ho složit s kolečkama nebo jednoduše kolečka od podvozku odděláš čímž zabere ještě méně místa já mam malé autíčko takže jsem se bála jak to tam narvu a nakonec se vejde krásně složená do toho mojeho malého kufříku. kolečka odděláš jednoduše jen se zmáčkne,,čudlík,, to by určitě manželovi na prodejně ukázali a kolečko samo vyjede. já jsem debil na takové věci ale je to jednoduché takže to zvládne i tvůj manžel :lol: :lol: :lol: a konstrukce se skládá lehoučce jen zmáčkneš čudlík a ještě takové klapky či co to je a maš ho složeny a rozložený jen ho potáhneš a ono se to vše zaklapne je to raz dva, pokud maš vyndané kolečka tak je tam taky jen postupně po jednom zacvakneš dá se to přirovnat k tomu jak si zapinas pás v autě :lol: prostě cvak a je to

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4