Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Tako Laret?
Přidejte zkušenost s Tako LaretAhoj, chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá z vás ten zelenej laret a jak bojujete na procházkách s těma černejma muškama, pěkně mě s.r.u. Místo zelený je černá jak se na nás nabalej. Napadlo mě, že koupím nějakej repelent ve spreji a postříkám tu boudičku, ale nevím, jestli tím ten kočár nějak nepoškodím…
Můžu se zeptat kde přesně jste hov polsku za tyhle super penízky koupila koukám na něj na netu a to jsou hrozný pálky.
Předem díky
@vervolt píše:
Můžu se zeptat kde přesně jste hov polsku za tyhle super penízky koupila koukám na něj na netu a to jsou hrozný pálky.
Předem díky
Ahoj, a za jakou cenu v přepočtu bys ho brala? V Mipese (Luštěnice, okres Mladá Boleslav) http://www.kocarky-levne.cz tě vyjde i s autosedačkou na 8 500 Kč.
Ahojte. Už jste viděli nove barvy tako laret multicor? Maji na www.kifik.cz.Mě jen vadi ta tyčka nad košíkem, kdyby tam nebyla, davaly by se tam lepe věci, je to tam uplně zbytečné! ![]()
@alhena píše:
Ahoj, a za jakou cenu v přepočtu bys ho brala? V Mipese (Luštěnice, okres Mladá Boleslav) http://www.kocarky-levne.cz tě vyjde i s autosedačkou na 8 500 Kč.
Děkuju moc jsem ráda že někdo napsla super odkaz koukaly jsme na to s manželem srovnávaly jsme to ještě s tako captiva lae jsou tam menší kolečka je sice o poznání ten kočárek lehčí ale pro nás jsou lepší větší kolečka i vzgledem k tomu že tady máme hrozný terén a máme termín an zimu. Ještě jednou moc děkuju ![]()
Ahojda. Holky mám dotaz. jak se vám přidělává autosedačka do auta. my máme škoda octavia combi a vzadu nám nestačí pás. pěknej průšvich. co vy. Díky za info
Ahoj, koukněte na odkaz, ptala jsem na autosedačku Tako… https://www.emimino.cz/…oupit-jinou/
@misounek píše:Šmarjá, my také máme Oktávku Combi. Díky za upozornění, v obchodě vyzkoušíme… My ještě zvažujeme Maxi Cosi + spec. adaptér.
Ahojda. Holky mám dotaz. jak se vám přidělává autosedačka do auta. my máme škoda octavia combi a vzadu nám nestačí pás. pěknej průšvich. co vy. Díky za info
Mame skodovku kombi a pas nam vystaci krasne, asi to delate spatne..
zkuste na to jit jinak ![]()
Ahoj, prosím prosím, mohla byste mi některá změřit šířku sedu u sporťáku. Moc děkuji
@jaanika ahojda…je to 33cm široký a 28cm hluboký
snad ti to stačí ![]()
Ahoj, přidávám se k těm co budou mít Tako Laret. Já měla původně vybraný Camarelo ale nemohla jsem se rozhodnout nad barvou.Na prodejně kde jsme byli měli jen Camarelo černý a vzorník. Tak jsem se tam začala rozhlížet a padl mi do oka Laret černo-růžový!!!Je úplně nádherný, dokoce i manžel říkal, že je moc krásný a naše čtyřletá dcerka z něj byla také paf.To oni mě přemlouvali ať ho vezmem.No vezmem, zaplatili jsme zálohu a nechali si ho tam až do porodu popř. ho vyzvedneme o pár dnů dřív. Měli ho v akci za 7990 Kč. Na netu jsem ho sice našla levnější ale takhle mi ho paní předvedla a říkala, že máme u nich na prodejně po dobu dvou let servis zdarma a pokud by se kočárek rozbil, dají nám za něj „zatím“ náhradní. No a sedačka u nich stála 1900 Kč což mi přišlo moc!!Tak tu jsem si objednala na netu(přeci jen na sedačce není co předvádět) a i s poštou mě vyšla 1419 Kč a přijde nám dnes. Už volali z PPL, že j vezou ![]()
To jsem našla na netu tak asi tak nějak pro představu, to dole je bez těch koleček nad tím vidíš s kolečkama když si domyslíš že je ta rukojet uplně dole připláclá