Kočárek Tako Laret

Máte zkušenost s Tako Laret?

Přidejte zkušenost s Tako Laret
Napsat příspěvek
Velikost písma:
jana2388
22.6.12 14:20

To jsem našla na netu tak asi tak nějak pro představu, to dole je bez těch koleček nad tím vidíš s kolečkama když si domyslíš že je ta rukojet uplně dole připláclá

• Citovat
  • Upravit
492
28.6.12 13:32

Zeleno černý laret a mušky

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá z vás ten zelenej laret a jak bojujete na procházkách s těma černejma muškama, pěkně mě s.r.u. Místo zelený je černá jak se na nás nabalej. Napadlo mě, že koupím nějakej repelent ve spreji a postříkám tu boudičku, ale nevím, jestli tím ten kočár nějak nepoškodím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.7.12 12:53

pomoc

Můžu se zeptat kde přesně jste hov polsku za tyhle super penízky koupila koukám na něj na netu a to jsou hrozný pálky.
Předem díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
12.7.12 14:50
@vervolt píše:
Můžu se zeptat kde přesně jste hov polsku za tyhle super penízky koupila koukám na něj na netu a to jsou hrozný pálky.
Předem díky

Ahoj, a za jakou cenu v přepočtu bys ho brala? V Mipese (Luštěnice, okres Mladá Boleslav) http://www.kocarky-levne.cz tě vyjde i s autosedačkou na 8 500 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marinna
12.7.12 19:04

Ahojte. Už jste viděli nove barvy tako laret multicor? Maji na www.kifik.cz.Mě jen vadi ta tyčka nad košíkem, kdyby tam nebyla, davaly by se tam lepe věci, je to tam uplně zbytečné! :x

• Citovat
  • Upravit
marinna
12.7.12 19:10

Špatně jsem to napsala www.kifik.cz :lol:

• Citovat
  • Upravit
2
13.7.12 08:34
@alhena píše:
Ahoj, a za jakou cenu v přepočtu bys ho brala? V Mipese (Luštěnice, okres Mladá Boleslav) http://www.kocarky-levne.cz tě vyjde i s autosedačkou na 8 500 Kč.

Děkuju moc jsem ráda že někdo napsla super odkaz koukaly jsme na to s manželem srovnávaly jsme to ještě s tako captiva lae jsou tam menší kolečka je sice o poznání ten kočárek lehčí ale pro nás jsou lepší větší kolečka i vzgledem k tomu že tady máme hrozný terén a máme termín an zimu. Ještě jednou moc děkuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misounek
13.7.12 18:09

Ahojda. Holky mám dotaz. jak se vám přidělává autosedačka do auta. my máme škoda octavia combi a vzadu nám nestačí pás. pěknej průšvich. co vy. Díky za info

• Citovat
  • Upravit
1090
16.7.12 14:50

Ahoj, koukněte na odkaz, ptala jsem na autosedačku Tako… https://www.emimino.cz/…oupit-jinou/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
16.7.12 14:53
@misounek píše:
Ahojda. Holky mám dotaz. jak se vám přidělává autosedačka do auta. my máme škoda octavia combi a vzadu nám nestačí pás. pěknej průšvich. co vy. Díky za info
Šmarjá, my také máme Oktávku Combi. Díky za upozornění, v obchodě vyzkoušíme… My ještě zvažujeme Maxi Cosi + spec. adaptér.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
16.7.12 15:03

Mame skodovku kombi a pas nam vystaci krasne, asi to delate spatne.. :nevim: zkuste na to jit jinak :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
17.7.12 21:29

Ahoj, prosím prosím, mohla byste mi některá změřit šířku sedu u sporťáku. Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
18.7.12 09:40

@jaanika ahojda…je to 33cm široký a 28cm hluboký :-) snad ti to stačí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
18.7.12 10:07

Ano, děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
18.7.12 13:51

Ahoj, přidávám se k těm co budou mít Tako Laret. Já měla původně vybraný Camarelo ale nemohla jsem se rozhodnout nad barvou.Na prodejně kde jsme byli měli jen Camarelo černý a vzorník. Tak jsem se tam začala rozhlížet a padl mi do oka Laret černo-růžový!!!Je úplně nádherný, dokoce i manžel říkal, že je moc krásný a naše čtyřletá dcerka z něj byla také paf.To oni mě přemlouvali ať ho vezmem.No vezmem, zaplatili jsme zálohu a nechali si ho tam až do porodu popř. ho vyzvedneme o pár dnů dřív. Měli ho v akci za 7990 Kč. Na netu jsem ho sice našla levnější ale takhle mi ho paní předvedla a říkala, že máme u nich na prodejně po dobu dvou let servis zdarma a pokud by se kočárek rozbil, dají nám za něj „zatím“ náhradní. No a sedačka u nich stála 1900 Kč což mi přišlo moc!!Tak tu jsem si objednala na netu(přeci jen na sedačce není co předvádět) a i s poštou mě vyšla 1419 Kč a přijde nám dnes. Už volali z PPL, že j vezou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí