Kočárek Tako Laret

Máte zkušenost s Tako Laret?

Přidejte zkušenost s Tako Laret
Napsat příspěvek
Velikost písma:
123
18.7.12 16:21

Tak sedačku už máme doma, barva úžasná jako kočárek :D. Holky, ta sedačka má adaptéry tu kovovou konstrukci???Já viděla teda adaptéry jen u Camarela a tam byli jen takové plastové nacvakávací a tady mi k sedačce přibalili cosi kovového :roll: :roll: .To je ono??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
19.7.12 15:39

Ahojte, tak jsem si super početla. Dneska jsme byli s manželem ve Valmezu v Daře a já tam viděla kočárek Takko lara a jsem zamilovaná. Taky uvažujem, že ho koupíme ale jinde. Jde opravdu koupit kolem 8500 i s autosedačkou. No a jaký názor máte na ten zelený? Jsem na 90% rozhodnutá pro něho. Jen mě tady zarazily názory v létě s broučkama. Jo a prosím, nemáte někdo nějakou adresu do Polska, kde se tyto kočárky kupují? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
19.7.12 18:01

Misar - já jsem taky z okolí VM a nakonec jsem si jela pro kočárek do Ostravy.
http://www.kocarky-ostrava.cz/. Pán je velice solidní, kočárky vozí z Polska na objednávku, má i servis. Já se jela napřed podívat, jak náš vyhlídnutý kočárek vypadá. Pán mi sám volal, že ho má na prodejně a jestli se chci nejprve podívat,,naživo". cena byla 8400 i se sedačkou. Jen jednu nevýhodu má sedačka - má zmenšovací vložku z materiálu připomínající plyš a ted v létě to dost hřálo. Udělala jsem tam takový povlak z bavlněné plínečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
19.7.12 18:19

@Peca1 Jééé, moc děkuji. Dneska jsme právě byli v Daře a tady koukám za tu samou cenu ale i se sedačkou. Já chci jít do toho zeleného, ale nevím, jak tady někdo psal co ty mušky v létě:-)
A ty jsi teda jinak spokojená? Teda na tu sedačku. Jo a za jak dlouho Ti kočárek dodal? Děkuji ještě jednou. No myslím, že ani nemá cenu jezdit do Polsa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3803
19.7.12 18:32

@misar taky sme byli v Daře a vybírali sme si mezi růžovým a zeleným a nakonec vyhrál růžový :palec: čekalo se na autosedačku, kterou objednali a do tvou týdnu tam byla, ale nechali sme si kočárek uskladněný na prodejně a vyzvedne se až po porodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
19.7.12 19:29
A jak se ti líbil ten zelený? My jsme z něho unešeni :potlesk: jen teda řeším, jestli opravdu na něho půjdou ty mušky:-)
@Untouchables píše:
@misar taky sme byli v Daře a vybírali sme si mezi růžovým a zeleným a nakonec vyhrál růžový :palec: čekalo se na autosedačku, kterou objednali a do tvou týdnu tam byla, ale nechali sme si kočárek uskladněný na prodejně a vyzvedne se až po porodu :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3803
19.7.12 20:08

@misar no ten zelený byl právě taky moc krásnýýý!!ale vyhrál růžový :palec: no abych pravdu řekla, mám v té stejné barvě zelené šaty a skoro je nemůžu nosit nebo na mě sedají hrozně takoví ti malí černí bročci a to jsou fakt nálety :( aj mě to štve nebo šaty se mi líbí a kdy jindy je nosit když né v létě?? :nevim: právě proto, sme se vzdali toho zeleného…a nelíbí se vám třeba ¨tako laret Len? je to novinka a jsou fakt krásné nebo se podívej na tako laret multicolor-to je též novinka a taky se mi líbí je tmavě zelený s černou…sice takový smutnější, ale krásnýýý :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3803
19.7.12 20:14

@misar teda omlouvám se-ten multicolor je zelenošedý :) však koukni http://www. kifik. cz/kocarky/kocarky/kombinovane-kocarky/luxusni-kocarky/produkt/tako-laret-multicor/_var=6789

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
19.7.12 20:25

Nevím, jak zelený…líbil se mi pouze chvilku a právě kvůli těm možným muškám jsem si ho nevzala. Měla jsem z toho strach. Já mám ten béžový. Jsem spokojená. Jen jedno pružení u velkého kola nám prasklo, ale podle toho, jak to vypadalo, to byl špatný lis už z výroby. Pán nic nenamítal a po telefonické domluvě jsme měli do 3 dnů doma poštou nový díl. ( nechtělo se mi jet do OV). Jinak kočárek dodal myslím do týdne, i když říkal, že si raději nechává 2 týdenní lhůtu. Nám to bodlo, mimčo se narodilo o měsíc dříve. Přeji šťastnou ruku při výběru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
20.7.12 18:04

Holky, já jsem z Opavy a do Polska to mám 30km, ale tak jsem radši koupila Laret u pána kočárky ostrava, cenově u něho vychází stejně jak v polsku. Já jsem se hned zamilovala do černo-zelenkavé kombinace. Neodradily nás ani mušky, ty přežijem, stejně mám termín za měsíc a mušky lezou i na oranžovou, losoovou, žlutou atd… Myslím si, že to není tak hrozné a když tak dám sítku. Přece si nebudu kupovat kočárek, který se mi nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
20.7.12 18:07

@waycrazy taky mám zelenočerný a taky termín za měsíc :lol: :palec: tu chvilku to přežijem a pak bude fajn ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
20.7.12 18:11

Jen sem zapoměla napsat, že jak jsem si objednávala začátkem června ten kočárek, tak pán říkal, že kočárek bude v polovině června. V polovině června se ozval stím, že kočárek už tam dávno je, jestli ho chcem nebo né a já mu řekla, že nám vůbec nedal vědět že už tam je, přitom jsme tak byli domluvení. Pak z něho vylezlo, že tam má paní po porodu, které se líbí ten můj kočárek a jestli jí ho může prodat, tka jsem mu řekla, že ano a on mi slíbil, že do týdne bude nový a že se mi hned ozve. Nakonec se ozval po 14dnech a měl zase tu samou prosbu, že tam má paní, která náhle porodila a líbil se jí můj kočárek, tak už jsem mu řekla, že už jsem to jednou povolila a že to už ho chci a on mi dal ultimátum, že si ho musím do 2 dnů vyzvednou, jinak ho prý prodá. Takže jsme tam museli hned na druhý den jet, aby nám ho neprodal. Jeho přístup, se mi opravdu nelíbil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
20.7.12 18:15
@Pekoni píše:
@waycrazy taky mám zelenočerný a taky termín za měsíc :lol: :palec: tu chvilku to přežijem a pak bude fajn ;)

Přesně tak, já si z toho vůbec nic nedělám. Když jsem ukazovala známým kočárek, tak oni hned, že na to půjdou mušky a já jsem reagovala, že jo, že mají pravdu a jen se tomu smála. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
20.7.12 18:39
Teda to je ale jednání co :nevim:
@waycrazy píše:
Jen sem zapoměla napsat, že jak jsem si objednávala začátkem června ten kočárek, tak pán říkal, že kočárek bude v polovině června. V polovině června se ozval stím, že kočárek už tam dávno je, jestli ho chcem nebo né a já mu řekla, že nám vůbec nedal vědět že už tam je, přitom jsme tak byli domluvení. Pak z něho vylezlo, že tam má paní po porodu, které se líbí ten můj kočárek a jestli jí ho může prodat, tka jsem mu řekla, že ano a on mi slíbil, že do týdne bude nový a že se mi hned ozve. Nakonec se ozval po 14dnech a měl zase tu samou prosbu, že tam má paní, která náhle porodila a líbil se jí můj kočárek, tak už jsem mu řekla, že už jsem to jednou povolila a že to už ho chci a on mi dal ultimátum, že si ho musím do 2 dnů vyzvednou, jinak ho prý prodá. Takže jsme tam museli hned na druhý den jet, aby nám ho neprodal. Jeho přístup, se mi opravdu nelíbil.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
20.7.12 18:39

My kupovali v Mipese a naprostá spokojenost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí