Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Tako Laret?
Přidejte zkušenost s Tako LaretAhojky, taky se mi moc líbí LARET, jen u nás v okolí se mi zatím nepodařilo najít prodejnu, aby ho tam měli. Chci se zeptat, nejste někdo menšího vzrůstu a máte ho? Nerada bych, abych přes něj neviděla
. Měřím 157 cm… ![]()
@Klariska16 píše:
Ahojky, taky se mi moc líbí LARET, jen u nás v okolí se mi zatím nepodařilo najít prodejnu, aby ho tam měli. Chci se zeptat, nejste někdo menšího vzrůstu a máte ho? Nerada bych, abych přes něj neviděla![]()
. Měřím 157 cm…
Buď v klidu, já mám 162 cm a krásně vidím ![]()
Opravdu nemusíš mít strach. Nenhle kočárek patří mezi ty nižší. Alespoň mně to tak s mýma 173cm přijde
Já asi půjdu do toho šedo-fialového. Doufám, že nebudu litovat ![]()
@anule.r píše:
Maminkychci se zeptat jak jste spokojené s kočárkem? jestli vám třeba neblbnou kolečka nebo jste na něm nenašli nějaké jiné vady? moc děkuji za odpovědi
Prvně mikolčka vrzali a ted ty větší delají osmicku a tem mensim neustale vypadavala matka …vzdy jsem ji nekde zddtratila a bala se ze mi kolecko upadne…pán mi vola že mi posle nove kolecka ty vetsi a nove drzatka na ty menší ale v jine barve :-/ ako mám 5ůžovo černy tak snad budou černe:-/
@rybička85 píše:
Opravdu nemusíš mít strach. Nenhle kočárek patří mezi ty nižší. Alespoň mně to tak s mýma 173cm přijdeJá asi půjdu do toho šedo-fialového. Doufám, že nebudu litovat
Také díky za info
Krásné kombinace jsou všechny, mě zas uchvátil tyrkys a hotovo
jestli se Ti líbí šedo fialová, prostě ber a hotovo
Hlavně, aby nám vydržely po technické stránce ![]()
Barun, po jaké době, Tě kolečka začala zlobit? jsi asi první, od koho slyším, nějakou výtku
(nečetla jsem podrobně všech 36 stran příspěvků)
Já už dvakrát píchla, jestli mi to teda někdo neudělal naschvál- to je klidně možný tady u nás…
![]()
@Klariska16 Já taky neslyšla o nikom …ale jakjsem to napsala na facebook tak kamoska psala ze jeji známe se to taky stalo u toho sameho…moje dcera má 10 týdnu…takže krátka doba:-/ taky me to stve protože jsem taky o tom nikde necetla a hlavne me stve ze poslane kolecka nebudou stejne
Ahoj Maminky a budouci Maminky chceme v polsku kopovat tako laret někde jsem četla že se da pořidit i okolo 7OOO, ale když jsme se tam vydali na obhlidku našli jsme nejlevnějši za 8300 chceme ho i s autosedačkou prosim mužete mi poslat nějake odkazy, kde jste tenhle kočarek kupovali?? ![]()
@Pavlina hli. píše:
Ahoj Maminky a budouci Maminky chceme v polsku kopovat tako laret někde jsem četla že se da pořidit i okolo 7OOO, ale když jsme se tam vydali na obhlidku našli jsme nejlevnějši za 8300 chceme ho i s autosedačkou prosim mužete mi poslat nějake odkazy, kde jste tenhle kočarek kupovali??
http://www.kocarky-ostrava.cz/…et-grey-134/ tady jsem ho kupovala já
Jo tenhle obchudek mam zalohu. a nevite zda se tam da dokoupit i v barvě fusaček nebo deštniček?
@@Pavlina hli. píše:
Jo tenhle obchudek mam zalohu. a nevite zda se tam da dokoupit i v barvě fusaček nebo deštniček?
Já kupovala tady http://www.kocarky-levne.cz/…o-vase-dite/ a můžu jen doporučit
paní je moc ochotná- vše ukáže a vysvětlí
a deštníček je k tomu
A fusak t tomu také prodávají v barvě
Takže za mě určitě Mipesa ![]()
Já jsem si kočárek kupovala bez autosedačky a deštníček jsem k tomu dostala taky ikdyž na netu ho mají psaný jen ke kompletu s autosedačkou. prý ho dávají i bez autosedačky ![]()