Kočárek Tako Laret

Máte zkušenost s Tako Laret?

Přidejte zkušenost s Tako Laret
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5767
22.8.12 20:33

Ahojky, taky se mi moc líbí LARET, jen u nás v okolí se mi zatím nepodařilo najít prodejnu, aby ho tam měli. Chci se zeptat, nejste někdo menšího vzrůstu a máte ho? Nerada bych, abych přes něj neviděla 8o :D. Měřím 157 cm… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
22.8.12 21:18
@Klariska16 píše:
Ahojky, taky se mi moc líbí LARET, jen u nás v okolí se mi zatím nepodařilo najít prodejnu, aby ho tam měli. Chci se zeptat, nejste někdo menšího vzrůstu a máte ho? Nerada bych, abych přes něj neviděla 8o :D. Měřím 157 cm… ;)

Buď v klidu, já mám 162 cm a krásně vidím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
22.8.12 22:11

@Klariska16 já měřím 162cm a v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5767
23.8.12 13:06

Tak sláva, to je zpráva :potlesk:. Holky, díky za info :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rybička85
23.8.12 13:38

Opravdu nemusíš mít strach. Nenhle kočárek patří mezi ty nižší. Alespoň mně to tak s mýma 173cm přijde :lol: Já asi půjdu do toho šedo-fialového. Doufám, že nebudu litovat :think:

• Citovat
  • Upravit
1166
23.8.12 13:50
@anule.r píše:
Maminky :) chci se zeptat jak jste spokojené s kočárkem? jestli vám třeba neblbnou kolečka nebo jste na něm nenašli nějaké jiné vady? moc děkuji za odpovědi :)

Prvně mikolčka vrzali a ted ty větší delají osmicku a tem mensim neustale vypadavala matka …vzdy jsem ji nekde zddtratila a bala se ze mi kolecko upadne…pán mi vola že mi posle nove kolecka ty vetsi a nove drzatka na ty menší ale v jine barve :-/ ako mám 5ůžovo černy tak snad budou černe:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5767
23.8.12 17:00
@rybička85 píše:
Opravdu nemusíš mít strach. Nenhle kočárek patří mezi ty nižší. Alespoň mně to tak s mýma 173cm přijde :lol: Já asi půjdu do toho šedo-fialového. Doufám, že nebudu litovat :think:

Také díky za info :) Krásné kombinace jsou všechny, mě zas uchvátil tyrkys a hotovo :D jestli se Ti líbí šedo fialová, prostě ber a hotovo :palec: Hlavně, aby nám vydržely po technické stránce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5767
23.8.12 17:03

Barun, po jaké době, Tě kolečka začala zlobit? jsi asi první, od koho slyším, nějakou výtku :( (nečetla jsem podrobně všech 36 stran příspěvků)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
23.8.12 20:41

Já už dvakrát píchla, jestli mi to teda někdo neudělal naschvál- to je klidně možný tady u nás… :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
23.8.12 20:51

@Klariska16 Já taky neslyšla o nikom …ale jakjsem to napsala na facebook tak kamoska psala ze jeji známe se to taky stalo u toho sameho…moje dcera má 10 týdnu…takže krátka doba:-/ taky me to stve protože jsem taky o tom nikde necetla a hlavne me stve ze poslane kolecka nebudou stejne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.12 09:15

Ahoj Maminky a budouci Maminky chceme v polsku kopovat tako laret někde jsem četla že se da pořidit i okolo 7OOO, ale když jsme se tam vydali na obhlidku našli jsme nejlevnějši za 8300 chceme ho i s autosedačkou prosim mužete mi poslat nějake odkazy, kde jste tenhle kočarek kupovali?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
24.8.12 10:25
@Pavlina hli. píše:
Ahoj Maminky a budouci Maminky chceme v polsku kopovat tako laret někde jsem četla že se da pořidit i okolo 7OOO, ale když jsme se tam vydali na obhlidku našli jsme nejlevnějši za 8300 chceme ho i s autosedačkou prosim mužete mi poslat nějake odkazy, kde jste tenhle kočarek kupovali?? :nevim:

http://www.kocarky-ostrava.cz/…et-grey-134/ tady jsem ho kupovala já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@Pavlina hli.
24.8.12 11:39

aaa

Jo tenhle obchudek mam zalohu. a nevite zda se tam da dokoupit i v barvě fusaček nebo deštniček?

• Citovat
  • Upravit
13428
24.8.12 11:46
@@Pavlina hli. píše:
Jo tenhle obchudek mam zalohu. a nevite zda se tam da dokoupit i v barvě fusaček nebo deštniček?

Já kupovala tady http://www.kocarky-levne.cz/…o-vase-dite/ a můžu jen doporučit :palec: paní je moc ochotná- vše ukáže a vysvětlí :potlesk: a deštníček je k tomu ;) A fusak t tomu také prodávají v barvě ;) Takže za mě určitě Mipesa :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
24.8.12 11:48

Já jsem si kočárek kupovala bez autosedačky a deštníček jsem k tomu dostala taky ikdyž na netu ho mají psaný jen ke kompletu s autosedačkou. prý ho dávají i bez autosedačky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí