Kočárek Tako Laret

Máte zkušenost s Tako Laret?

Přidejte zkušenost s Tako Laret
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1812
7.9.12 11:02
@Kleofasek píše:
@monatkaa já jsme spíš teď nakloněná na ty x-landery. Jsou sice mališko dražší, ale vypadají pevnější. Larety jsou krásné, mě teda očarovaly, ale třeba podvozek je hodně důležitý a u x-landeru si budu asi jistější :)

A jaký má laret problém s podvozkem :?: :think: :think: :think:
X-lander ma zase myslim malinkou hlub. korbu :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
7.9.12 11:12

@monatkaa jak tady psala jiná holka, že se jí po zaaretování točila kolečka doleva :think: Ale asi i víc tomu x-landeru věřím :roll:
Korbu má kratší, myslím, že X-move 75 cm. Ale to je rozdíl už jen 7 cm od Laretu.
Zato má podle mě lepší sporťák, který se využívá právě mnohem dýl.
Zítra jdem omrknout ty x-landery, tak jsem sama zvědavá. Na obrázku to není ono, chce si to ošahat.

• Citovat
  • Upravit
1812
7.9.12 11:57
@Kleofasek píše:
@monatkaa jak tady psala jiná holka, že se jí po zaaretování točila kolečka doleva :think: Ale asi i víc tomu x-landeru věřím :roll:
Korbu má kratší, myslím, že X-move 75 cm. Ale to je rozdíl už jen 7 cm od Laretu.
Zato má podle mě lepší sporťák, který se využívá právě mnohem dýl.
Zítra jdem omrknout ty x-landery, tak jsem sama zvědavá. Na obrázku to není ono, chce si to ošahat.

Tak přeju dobrý výběr :hug: :hug: :hug: :hug:

My zas kdyby jsme meli x-lander, tak nevim nevim, kam bch ho uz ted dala :lol: :lol:, za chvili mu bude mala i tahle korba, natoz ten x-lander, ale kazdy ma jine pozadavky na kocarek, tak at vyberete co nejlepe :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
7.9.12 12:54

@monatkaa jako hluboká korba? Tak to záleží i na tom, jak dítě rychle roste. Ale ta sportovní korba je na něm právě velká :palec:
Bůh ví s čím přijdu zítra :mrgreen: Třeba se mi naživo líbit nebude nebo se mi zalíbí uplně jiný :mrgreen: A kupovat se bude stejně až na Vánoce, takže zatím jen vybírám očima a sbírám informace :)

• Citovat
  • Upravit
169
7.9.12 15:35
@Pekoni píše:
@waycrazy taky mám zeleno-černý a mušky na něj nelítaj :palec: Jsem také spokojená a jezdím s ním třetí týden :D

Jéééé tak jak vidím, tak máme mrňousky pár hodin od sebe. Můj Axík se narodil 15.8.2012 v 16:29 :D A s kočárkem opravdu macimální spokojenost, všeci nám ho jen a jen chválí.
Moje segra má kočár od Jane, který stál 20 000kč a celá má rodina se shodla a isesgra souhlasila, že se s Laretem jezdí ohodně líp. Segře u Jane, jel kočár furt na lévou stranu a hned jí tam brzda odešla. Takže si myslím, že to je jedno jestli kočár stojí 20 000kč nebo 8 000kč. Je to samé jako u aut, můžete mít Audinu která je věčně v servisu, a můžete mít fabiu, se kterou je maximální spokojenost. Přece jen je to spotřební zboží a v dnešní době opravdu není nic 100%. Já jsem taky nikdy nechtěla Tako, Laret mě natolik okouzlil, že jsem si ho koupila a nelituji toho a snad i nikdy nebudu a aj kdyby, tak za ty prachy je supéér!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
7.9.12 15:39
@MarieOVMUC píše:
Tak sakra, skoro měsíc se těším na nový firkon a zítra si asi půjdu prozkoumat ten laret osobně do sambaby :D sice o dva tisíce dráž, ale nevadí. Kdo už jezdíte se sporťákem? :D

Pokud jsi z Okolí OV, tak ho hlavně v Sambaby nekupuj, je tam skoro o 2 500kč dražší než na kočárky-ostrava :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
7.9.12 20:49
@waycrazy píše:
Pokud jsi z Okolí OV, tak ho hlavně v Sambaby nekupuj, je tam skoro o 2 500kč dražší než na kočárky-ostrava :)

Já vím, tam je všechno drahé, ale je to nejblíže. :) tak tam chodím čučet :)

No jinak byla jsem v prodejne kočárky ostrava a musím říct, že laret je velice atraktivní kočárek, mě se teda nejvíce líbí tmavě hnědý lněný, tak u mě vyhrál jiný tako.. Baby heaven line.. má proti laretu mnohem lehčí podvozek, obří, gigantickou :D korbičku a také má krásnou barvu :) ikdyž mě mrzí, že také nemá tak pěkně barevný podvozek :) houpe úplně stejně, sporťák je stejný. Jen mě vrtá hlavou, zda to bude dobře omyvatelné, sice malou nehodlám futrovat rohlíkama apodobně, ale ono se něco najde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rosťa 31
7.9.12 22:13

zkušenosti s tako laret

Tak my myme LARET GRAY 05 je pravda že kočarky od Taka jsou opravdu moc hezký, Ovládání kočarku je fakt super jezdí se s ním lehce i v nějakým lehčím terénu se řídí celkem fajn to že je nad košem ta příčka kvuli které je ke koši přístup celkem na nic takže nákup se tam dáva fakt docela dost špatně. Uchyceni tašky na jedné straně nám asi po tydnu prasklo prodejce nám sice poslal nový uchyceni ale muselo by se rozpárat poutko na tašce aby se tam dalo dát zpátky to originální takže jsem to vyřešil po svem a udělal jsem si nový uchyt co je dělený takže se dá jen nasadit, je pravda že popruh na tašce muže byt nasazen neustále že nezavazí i pri nasazeni na kočárek jen by taška mohla být malinko vetší a vzhled je spíše dámskej takže tatínci s touhle taškou asi moc rádi chodit nebudou :).Kolečka: je škda že se nedaji nafoukat tak aby byla víc tvrdší protože pokud se vic nafouknou tak pak to ty plastový ráfky neudrží a to jsem je nafoukl myslim celkem s citem jedno kolečo už jsem i spravoval protože se duše prodřela o plast uvnitř kolečka a nafouknout je to taky celkem složitý protože ventilky jsou v ráfku celkem natěsno takže je potřeba aby nástavec na pumpičce byl 90ti stupnový ale na tyhle veci jsou tatinci a mely by si s tim poradit :-)Co se týče skládáni kočárku tak to musim jen pochvalit korba se dá jednoduše nasadit i sundat a konstrukce jde složit tak že se vejde i do opravdu malého kufru za předpokladu že se sundaj kolečka, který jdou sundat taky jednoduše zmáčknutím čudlíku žena jezdí Audi A2 a ty maj kufr fakt hodne malej a stačí sundat jen ty přední kolečka. Pak co se mi zdá že je taky docela hloupe je že korbyčka je mirne naklonená a malá nám vždycky po chvily sjela takže když byla malinká tak byla furt veprědu. Vajičko je myslim docela v pohodě jen v létě je to pro miminko celkem utrpeni protože vnitřek je hodně teplej a malá z něj byla vždycky docela spocená. No ale za ty penize bych řekl že to neni špatnej kočarek jen mysim že pro druhý budem řešit ati jinej. Ješe se uvidi až začnem používat sporťák tak doufám že bude v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
1812
7.9.12 23:26
@Rosťa 31 píše:
Tak my myme LARET GRAY 05 je pravda že kočarky od Taka jsou opravdu moc hezký, Ovládání kočarku je fakt super jezdí se s ním lehce i v nějakým lehčím terénu se řídí celkem fajn to že je nad košem ta příčka kvuli které je ke koši přístup celkem na nic takže nákup se tam dáva fakt docela dost špatně. Uchyceni tašky na jedné straně nám asi po tydnu prasklo prodejce nám sice poslal nový uchyceni ale muselo by se rozpárat poutko na tašce aby se tam dalo dát zpátky to originální takže jsem to vyřešil po svem a udělal jsem si nový uchyt co je dělený takže se dá jen nasadit, je pravda že popruh na tašce muže byt nasazen neustále že nezavazí i pri nasazeni na kočárek jen by taška mohla být malinko vetší a vzhled je spíše dámskej takže tatínci s touhle taškou asi moc rádi chodit nebudou :).Kolečka: je škda že se nedaji nafoukat tak aby byla víc tvrdší protože pokud se vic nafouknou tak pak to ty plastový ráfky neudrží a to jsem je nafoukl myslim celkem s citem jedno kolečo už jsem i spravoval protože se duše prodřela o plast uvnitř kolečka a nafouknout je to taky celkem složitý protože ventilky jsou v ráfku celkem natěsno takže je potřeba aby nástavec na pumpičce byl 90ti stupnový ale na tyhle veci jsou tatinci a mely by si s tim poradit :-)Co se týče skládáni kočárku tak to musim jen pochvalit korba se dá jednoduše nasadit i sundat a konstrukce jde složit tak že se vejde i do opravdu malého kufru za předpokladu že se sundaj kolečka, který jdou sundat taky jednoduše zmáčknutím čudlíku žena jezdí Audi A2 a ty maj kufr fakt hodne malej a stačí sundat jen ty přední kolečka. Pak co se mi zdá že je taky docela hloupe je že korbyčka je mirne naklonená a malá nám vždycky po chvily sjela takže když byla malinká tak byla furt veprědu. Vajičko je myslim docela v pohodě jen v létě je to pro miminko celkem utrpeni protože vnitřek je hodně teplej a malá z něj byla vždycky docela spocená. No ale za ty penize bych řekl že to neni špatnej kočarek jen mysim že pro druhý budem řešit ati jinej. Ješe se uvidi až začnem používat sporťák tak doufám že bude v pohodě.

Krasne popsano…ano, ta vlozka v autosedacce je dost tepla, ale jde vyndat, takze tam snad byt nemusi, nebo my ji tam nemame :lol: :lol: :lol: :lol: Podle me :think: :think: :think: :think: je to jen pro ty uplny novorozence…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
8.9.12 13:32

Holky, tak my jsme se už rozhodli. Viděla jsem i Tako Laret, jsou krásné, ale i prodávající nám řekl, že jsou to levnější kočárky, takže jsou s tím později spojené i různé problémy. No a učaroval nám HARTAN :palec:
Stojí teda přes dvacet tisíc, ale naprostá bomba. Za měsíc si ho jdem objednat :)
http://www.detskydum.cz/…rzdy-799231/
SET je hl. korba, sporťák a autosedačka :)

• Citovat
  • Upravit
rybička85
8.9.12 14:40

To máte fakt všichni problémy s kolečkama? Ta taška mě zase tak moc neděsí, ale kolečka jo… :x A taky vám miminka sjíždí dolů? To jsem slyšela poprvé. :?

• Citovat
  • Upravit
19886
10.9.12 09:31
@rybička85 píše:
To máte fakt všichni problémy s kolečkama? Ta taška mě zase tak moc neděsí, ale kolečka jo… :x A taky vám miminka sjíždí dolů? To jsem slyšela poprvé. :?

mně nesjíždí a s taškou nic nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
10.9.12 10:42
@Kleofasek píše:
Holky, tak my jsme se už rozhodli. Viděla jsem i Tako Laret, jsou krásné, ale i prodávající nám řekl, že jsou to levnější kočárky, takže jsou s tím později spojené i různé problémy. No a učaroval nám HARTAN :palec:
Stojí teda přes dvacet tisíc, ale naprostá bomba. Za měsíc si ho jdem objednat :)
http://www.detskydum.cz/…rzdy-799231/
SET je hl. korba, sporťák a autosedačka :)

Tak né každý by si dovolil dát za kočárek 20 litrů a asi kdybych je měla jen tak, tak je do toho nedám :D ale každý máme jiné priority a příjmy :)) Ty takače nejsou špatné kočárky, od každé firmy, u každého kočáru se najdou kusy, co neodpovídají, co jsou třebas špatně smontované. Moje sestra Hartan za 21 tisíc má a teď ho prodává a kupuje tako :D Záleží také na potřebách každé z nás, každá asi máme jiné představy o kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rybička85
10.9.12 12:04

Známí právě taky koupili kočár za 25 tisíc a za půl roku ho měnili za jetej kočár za 500,– :lol: Takže si taky nemyslím, že by horentní suma znamenala extrémní kvalitu. To bych si snad radší za ty peníze koupila auto :P

• Citovat
  • Upravit
123
10.9.12 12:06

Přesně jak píše MarieOVMUC, ne každý si může dovolit dát za kočár 20 tisíc :roll: :roll:!!!Někomu i těch 10 tisíc za Tako připadá hodně :lol:.Ikdybych na něj měla, tak bych to za něj nedala. Kámoška měla Cortinu, která ji vyšla okolo 20 tisíc a vůbec nebyla spokojená. Navíc vanička hrozně malá. A další kámoška má tolik vychvalovaný X lander a taky není spokojená. Navíc je X lander hrozně široký a ne všude s ním projede. A je to taky polský výrobce :P :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí