Kočárek Tako Laret

Máte zkušenost s Tako Laret?

Přidejte zkušenost s Tako Laret
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1090
30.8.12 15:28

@satanelas Myslím, že barva je celkem fuk :-) Kašli na genderové předsudky :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
30.8.12 16:03

Já myslím, že tady ještě se sportákem nikdo nejezdí :think: Jinak já jsem si laret vybrala hlavně i z důvodu toho, že sporták jde dát do úplnýho sedu a ne jen do polosedu jako to měa moje švagrová u xlanderu a t do úplnýho lehu a taky že jde dát po i proti směru jízdy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3803
30.8.12 17:17

@wittis ten šedofialový je fakt boží!!my se rozmýšleli mezi ním a šedorůžovým a ten sme si zamluvili, ale pak sme přišli zase do prodejny a byl tam novější multicolor a ten nás uchvátil nakonec nejvíc nebo sme pak měli dilema s tou růžovou, co kdyby náhodou druhé mimi byl kluk, tak sme si vzali tenhle :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.8.12 19:25

Laret Mia

Ja mám Laret kombinaci fialový s černým 08,ja mám zatím za sebou jen pár jízd?:-) je moc pěkný. Ale sestřenka jsi kupovala ten limitovaný Mia a ten teda je :palec: tiše závidím, kombinace je nádherná. Zatím kamarádky co mají Laret jsou moc spokojené, hlavne s manipulaci. Jedině jedna už používa sporťák a zatím jsi nesťežuje. Jak píše Pekoni, malý se ji tam krásně vyspinká, je polohací až do uplného lehu a sedu. A hlavně jde otočit po směru a proti.To na něm oceňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
30.8.12 20:28

@jansala
Ten co máš na fotce, tak ten přesně máme, už se těším, ještě měsíc a budem snad už drandit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jandýsek
3.9.12 12:06

tako laret 2012

Ahoj všichni :).Mám kočárek tako laret barva růžovo černá. Když jsem náhodou na něj narazila v krámě, hned jsem se do něj zamilovala :)I přesto ze jsem tako nikdy nechtěla .Tak a teď ke zkušenosti. Malé bude 5 měsíců, což není tak dlouhá doba užívání kočárku. První co mě zklamalo, že po dvou měsících užívání se mi vyšisoval vnitřek hluboké korby. Vypadá to fakt děsně!!! :(.Další překvapení které na mě čekalo bylo to že se mi z ničeho nic vyfouklo zadní kolo.Po rozmontování jsem zjistila že se prodřelo o plast uvnitř kola. A co mě opravdu dorazilo? Když zaaretuju přední kola kočár jede k levé straně :twisted: takže je musím mít volně a to zase pravé kolo sebou tak škube že se celý kočár klepe. Nehledě na to že taška na kočár byla úplně aušusová. Chystám se ho jet reklamovat tak jsem zvědavá jak dopadneme.Ale abych ho jen nehanila má i opravdu dobré vychytávky. No hold jsem měla asi smůlu na vadný kus, nebo si to neumím vysvětlit. :(

• Citovat
  • Upravit
123
3.9.12 15:55

Tako Laret

Jandýsku, to mi ani neříkej :( :(.Kočárek máme od minulého týdne doma, přesně v téhle barevné kombinaci a mimčo čekáme každým dnem.
Já taky Tako nechtěla, všichni v okolí na něj nadávají ale četla jsem na Laret samé chváli, tak jsem to riskla.No a teď jsem přečetla tvoji recenzi a jsem mimo :roll: :roll: :roll: :roll:.
A co jsi měla s taškou??
Jo a jak tady někdo psal, že nejde sundat tašku a hned ji dát na rameno(ale musí se držet v ruce než se nasadí popruhy),tak to nechápu :think:.Protože já tam ty popruhy nasadila a nechala je tam ikdyž jsem dala tašku na kočárek a krásně to tam drží 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
3.9.12 18:33
@feketka píše:
Jandýsku, to mi ani neříkej :( :(.Kočárek máme od minulého týdne doma, přesně v téhle barevné kombinaci a mimčo čekáme každým dnem.
Já taky Tako nechtěla, všichni v okolí na něj nadávají ale četla jsem na Laret samé chváli, tak jsem to riskla.No a teď jsem přečetla tvoji recenzi a jsem mimo :roll: :roll: :roll: :roll:.
A co jsi měla s taškou??
Jo a jak tady někdo psal, že nejde sundat tašku a hned ji dát na rameno(ale musí se držet v ruce než se nasadí popruhy),tak to nechápu :think:.Protože já tam ty popruhy nasadila a nechala je tam ikdyž jsem dala tašku na kočárek a krásně to tam drží 8)

mně vyhovuje, akorát jsme už dvakrát píchli nebo se to nějak prodřelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rybička85
4.9.12 16:08

No tak teď jsi mě dostala. Já už se nechci pídit pojiným kočáru :x

• Citovat
  • Upravit
rybička85
4.9.12 16:10

Asi se budu uklodňovat tím, že u všech výrobků se může objevit vadný kus… :roll:

• Citovat
  • Upravit
1993
4.9.12 20:10

My ho taky jdeme za 14 dní objednat, taky se mi nechce hledat jiný kočárek. Budu doufat, že bude vše OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
4.9.12 20:23

Každý kočár má něco, si nevybereš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
4.9.12 22:51

Já mám Laret v zeleno-černé kombinaci, jezdím sním teprv 3týden, ale zatím maximální spokojenost a kupodivu ani mušky na něho nejdou!!! :dance: Kočárek se strašně dobře ovládá, opravdu se sním mooc dobře jezdí. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
5.9.12 14:50

Prosím poraďte:)) už jsem byla celkem rozhodnutá, že koupím Firkon verano long 2012 a teď jsem objevila laret a jsem nalomená :) jde mi hlavně o sporťáček, aby vydržel a byl pohodlný i do terénu:) neraďte mi prosím jiné kočíky, prošla jsem jich už hodně :) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
5.9.12 17:21

@waycrazy taky mám zeleno-černý a mušky na něj nelítaj :palec: Jsem také spokojená a jezdím s ním třetí týden :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí