Kočárek Coletto Giovanni

• Fotoalbum (242)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
819
21.4.11 21:17

Kočárek Coletto Giovanni

Ahojky, objednala jsem si tento kočárek a zatím jěště čekám až mi dorazí na krám :wink: !
Tak pokud někdo máte tento kočárek nebo uvažujete o jeho koupi, tak šup sem s dotazama a zkušenostma :palec: !

http://www.coletto.pl/…/giovanni/51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Coletto Giovanni?

Přidejte zkušenost s Coletto Giovanni
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5606
22.4.11 08:48

Ahoj Jíťo tak jsem tady a až dorazím ze Špindlu tak ho jdu kupovat,to aby jsem zase nevymyslela něco nového.Teť jdu na Špin.boudu uf. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
22.4.11 13:50

Čauky, mě dneska dorazil na krám, tak jsme ho byli vyzkoušet. Jsem nadšená :mrgreen: ! Za 10.500,– je i s autosedačkou a opravdu musím říct, že vypadá super :palec: ! Jediné co mě trochu zarazilo, bylo krátké sedátko u sportovní sedačky :zed: , ale menší dítě budeš stejně vozit se zvedutýma nožičkama, takže to zas až tolik nevadí! Jinak sporťák je srovnatelný s X-landerem, alespoň na šířku. Jinak je delší a když bude dítě v zimě v kořárku ležet, tak je tam krásně kryté. Vlastě je dobře kryté i při sezení (bouda se dá nádherně nasunout dopředu)! Barvička opravdu odpovídá té na obrázku :palec: ! Korbička je dost veliká a je super vypolstrovaná :nevim: !
Příští týden si ho dovezu domu, tak ti můžu nafotit nějáký fotky :dance: ! Myslím, že když si ho objednáš, tak určitě neprohloupíš! Mě ho dneska na krámě obdivovaly všechny prodavačky :mavam: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
22.4.11 14:32

jj jen co dorazím domů tak ho bjednávám už se nemůžu dočkat. :palec: :huban: Budu se těšit na foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
22.4.11 16:19

Jakou si vezměš barvu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
22.4.11 16:56

ještě nevíme do konce týdne se musíme rizhodnout buď modrou nebo tu šedou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
22.4.11 17:03

Tak jsem se na ně znovu dívala a asi vezmem ten šedý.Dneska každý bere černý a podobně zbarvený a pokud ho budu prodávat tak budu mít asi více šancí.Dneska je to nějaký hit asi tak jak se prodávaly černé auta no prostě in. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
22.4.11 17:11

Co by si brala ty šedý nebo béžový? Chtělo by to vidět naživo ty barvy jsou šik všechny i ta tvoje purpůrová ta je boží. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
25.4.11 12:20

Ahoj Jíťo snad už nerodíš.Nepíšeš tak snad se nic nestalo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
25.4.11 17:48

Čauky,
ne ne nerodím, jenom jsme na Velikonoce odjeli k rodičům a tam neni přístup k netu, tak jsem tu zase až dneska :wink: ! Tyhle svátky byly nějáký moc náročný. V sobotu jsme malýmu udělali výlet parní lokomotivou, v neděli na pouť a dneska do ZOO! Peníze jen lítají :zed: !
Jinak mě se líbí ta šedá a opravdu ta moje barva je totožná s tou co je na fotkách :palec: ! Takže co jsem koukala, tak musíš u tý tmavší šedý počítat s tím, že má lehký nádech do fialova! Je to stejná barva jakou mám s tou purpurovou kombinovanou já!
Ale zase ten hnědý je taky pěkný a je fakt, že takováhle barva jen tak nejezdí! Právě že všichni mají černý a šedý! Já jsem říkala, že kdyby se nám náhodou narodil kluk, tak bych ho odvozila i v té purpurové, neni zas až tipicky holčičí!
Musím se s manžou domluvit, kdy dojdeme pro kočár do krámu :nevim: ! Jestli ho zítra nezmaří v práci, tak bych chtěla zítra :palec: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
25.4.11 19:01

Ahojky tak to jste měli teda fakt náročný víkend,ale za to budete mít super zážitky.To my jsme se vrátili ze Špindlu a tam jsme pořád někde trajdali,ale potom jsem dvě hodiny spala bo jsem byla mrtvá.Tento týden budu volat do obchodu jestli mají na obchodě nějakou barvu a nebo to musí objednat.Nějak se nemůžem rozhodnout jakou barvu, zatím více přihlížim k te hnědé,líbí se mi i ta modrá,ale je dost výrazná.Jak budu mít info. tak se hned ozvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
25.4.11 20:35

Jasný, já hned jak budu mít doma kočár, tak nahodím fotečky! Doufá, že přemluvím chlapa už zitra :wink: ! Musíme ho teda odvézt k rodičům, protože manža je pověrčivý, tak ho nemůžu mít doma :zed: ! No tak se budu kochat aspoň o víknedech :mrgreen: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
25.4.11 21:35

Už se taky nemůžu dočkat máme 2+1 tak si dovedeš představit jak se tady budeme mačkat ještě štěstí že ti dva už chodí do školy tak do 14.00 nejsou doma uf.Kočárek necháme doma,ale bude zabalený jinak by jsme se tady nehli.Až půjdu spátky do práce tak možná koupíme větší byt nebo menší bungalov.V bytě máme dost prostoru nejsem na drobnosti hrníčky atd.,ale chce to větší. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
26.4.11 09:45

Jo to chápu, mi jsme se před rokem stěhovali z 1+1 do 3+1! Stejně jsme všichni namačkaný v jedný místnosti! Malej u počítače v obývaku, manža na gauči a já v kuchyni, která je propojená s obývákem!
Taky toho moc doma neskladuju, ale když jsme se stěhovali, tak by jsi se divila, co se toho nasbírá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ! To je snad lepší vyhořet :zed: , a to mě to čeká jěště jednou a to doufám, že už naposled :mavam: !
Já mám smůlu, protože doma ho mít nemůžu, prostě pověrčivost je pověrčivost, ale budu se kochat o víkendech a stejně už to je za pár :palec: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
26.4.11 12:28

my jsme se stěhovali před rokem a půl a to s podnájmu do svojeho a to hned vedle do paneláku a mohu říct že je doopravdy lepší vyhořet,to byl hotový maraton.Jenom v te kuchyni kolik toho je no uf uf.A kde se stěhujete teť ještě do většího nebo do baráku? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí