Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Coletto Giovanni?
Přidejte zkušenost s Coletto GiovanniPeníze mám nachýstane tak zítra popoženu miláčka a uděláme ojednávku,a žádne čekání do konce týdne chi chi.Nechci nikoho urazit pokud je tu někdo jen zastáncem X-Landru,ale myslím že má velkou konkurenci. ![]()
Pochopila jsem dobře že v te hluboke korbě jdou mírně polohovat záda,viděla jsem to u jiných typech koč.a připadalo mi to docela dobrá věc hlavně když je mimi rýmové.
No ten můj šel na noční a už ho slyším ať mu to emailem pošlu do práce,mu se koč.taky moc líbí.Jejda jak já ti závidím to se fakt nedá popsat,ale musím ti ještě jednou poděkovat za super typ.
Jíťo zeptám se tě brašnička na flašku tam je,a je tam i taška na madlo víš taková jako je na těch polských stránkách? ![]()
Jasný, je tam ta brašna na flašku a je v ní schovaná přebalovací podložka a samozřejmě je tam i taška. Přesně jako na stránkách Coletta
! Fakt jsem ráda, že jsem nakonec vybrala tento kočárek a ušetřila i nějákou tu korunku na něco jinýho! Ty fotky s tašou, jěště dodám, ale až o víkendu
!
Tento kočárek neznám, viděla jsem ho teď poprvé díky této diskuzi, ale musím se připojit s chválou. Vypadá fakt moc hezky. Mě se líbí béžový, ale i ten purpurový je nádherný.
Nás vyšel na 10.500,– a je v tom korba, sportovní sedačka, autosedačka, síťka a plášťenka na korbu, nánožníky, taška, taška na flašku! Doufám, že jsem napsala všechno
!
Ta vnitřní vložka ze sporťáku se dá vyndat, takže super kůli praní
!
Jíťo dík za info, tak ti přeji ať se dneska dobře vyspíš a prcek večer nekope. ![]()
Čauky,
jěště jsem asi neodpověděla ohledně toho polohování zádíček! Ano jsou polohovatelná, ale asi jenom do 10°, což je pro nesedící mimčo dostačující a přesně ti splní ten účel při rýmě! Dítě, které bude sedět, už budeš mít stejně ve sporťáku
!
Ano máš pravdu tak jsem to pochopila dobře.Ono to kdysi v těch kočárcích nebylo tak jsem byla docela překvapena že něco takového vymysleli. ![]()
Příteli se akorát nelíbí ten nápis vzadu. Tak je fakt, že je docela veliký, ale mně je to fuk.
Jinak, Jitko, moc děkuji za fotky, fakt super. Člověk si hned udělá lepší představu. Tahle barva kočárku je moc pěkná, ale pro kluka se nehodí
.
Gsimčo, mně se taky právě líbí ten béžový, takže když sem pak hodíš aspoň jednu fotku, nebudu se zlobit
. Ten zelený a modrý mi připadají docela křiklavý právě, takže ty jsou asi pasé. I když je pravda, že mě možná klame jen ta fotka. Bohužel jsem ale nikde v obchodě na tuto značku nenarazila. Všude mají akorát Dorjan, xlander atd, takže zřejmě budeme objednávat z netu.
No já se spíš modlím, abych zase nezměnila typ kočárku. Přítel je už ze mě na větvi. Ale tento se mi zatím líbí opravdu nejvíc - teda aspoň v této cenové relaci. Ty dražší jsou asi hezčí, ale my na kočárek máme vyhrazeno 10 tisíc. A myslím, že to bohatě stačí. Tomu miminku je to stejně jedno…
Já jsem v 16 týdnu a vypadá to, že budu rodit v říjnu, když vše dobře dopadne, to většina z vás už to bude mít za sebou
. Asi vám pak bude trošku závidět… No ale zase já budu ještě chvíli odpočívat! ![]()
Takže děvčata kočárek mám objednaný a to béžový teť už budu jenom čekat.
![]()
Ten nadpis neřeš mi připadá že je luxusní dává tomu kočárku imič. ![]()