Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím všechny, strašně by mě zajímali Vaše zkušenosti s tímto kočárkem strašně mě zaujal hlavně tím že jsou ztoho pak takové podobné golfky a líbí se mi že to není vyloženě korba ale taková vlastně vložná vanička,zajímalo by mě jak se vám s kočárkem jezdilo jak v létě tak i v zímě? Moc se mi líbí a zajímá mě jaké na něj máte názory nebo jak vám se líbí a jaké máte zkušenosti předem děkuji ![]()
Ahoj, mě by také moc zajímalo jak se s těmito kočárky jezdí hlavně v zimě ve sněhu. dík
Ahoj, rozhodla jsem se pro tenhle kocarek ABC design turbo 6 S, tak me zajimaji vase postrehy a zkusenosti ohledne tohoto kocarku, prosim? Ajaka je podle vas primerena cena za pouzity kocarek po 1 diteti? Dekuji za tipy a nazory ![]()
@JanaJeli ta zdvojena kolecka jsou tak do mesta, do terenu nic moc. Jinak vlozna taska je super vec. Za pouzity bych dala tak 6000 max
@kačule.j píše:
@JanaJeli ta zdvojena kolecka jsou tak do mesta, do terenu nic moc. Jinak vlozna taska je super vec. Za pouzity bych dala tak 6000 max
Ja prave uz zdvojena kolecka mela minule a jiene bych nechtela. Za me hruza nafukovacky, to bylo fakttrapeni
@JanaJeli jasny do mesta v poho. Mne se tteba tocilo jedno a to druhe drhlo. Mela jsem ho mesic a dala ho pryc.
No já s ním jezdila i po lese.
tak doufám že i u designu ty kola budou v pohodě.
Zdravím ![]()
Přítel si vyhlédnul tento kočárek. Zajímá mě jak jste byli spokojeny s kolečky? bydlíme na horách a jak nejsou nafukovací tak mě to děsí. Popřípadě nevíte zda by šli zaměnit za nafukovací? ![]()
Za další by mě zajímalo jak je to s tou vloženou taškou na miminko. Známá, která kočárek měla tvrdí, že se jen vloží a nijak se nezajišťuje.
Děkuji za reakce ![]()