Kočárek ABC Design Turbo S6

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
225
15.4.11 18:01

ABC Design Turbo S6

Zdravím všechny, strašně by mě zajímali Vaše zkušenosti s tímto kočárkem strašně mě zaujal hlavně tím že jsou ztoho pak takové podobné golfky a líbí se mi že to není vyloženě korba ale taková vlastně vložná vanička,zajímalo by mě jak se vám s kočárkem jezdilo jak v létě tak i v zímě? Moc se mi líbí a zajímá mě jaké na něj máte názory nebo jak vám se líbí a jaké máte zkušenosti předem děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
cicimana
5.10.12 12:27

turbo 4s nebo 6s

Ahoj, mě by také moc zajímalo jak se s těmito kočárky jezdí hlavně v zimě ve sněhu. dík

• Citovat
  • Upravit
226
21.9.16 21:43

Ahoj, rozhodla jsem se pro tenhle kocarek ABC design turbo 6 S, tak me zajimaji vase postrehy a zkusenosti ohledne tohoto kocarku, prosim? Ajaka je podle vas primerena cena za pouzity kocarek po 1 diteti? Dekuji za tipy a nazory ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3630
21.9.16 22:23

@JanaJeli ta zdvojena kolecka jsou tak do mesta, do terenu nic moc. Jinak vlozna taska je super vec. Za pouzity bych dala tak 6000 max

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
22.9.16 08:54
@kačule.j píše:
@JanaJeli ta zdvojena kolecka jsou tak do mesta, do terenu nic moc. Jinak vlozna taska je super vec. Za pouzity bych dala tak 6000 max

Ja prave uz zdvojena kolecka mela minule a jiene bych nechtela. Za me hruza nafukovacky, to bylo fakttrapeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3630
22.9.16 09:43

@JanaJeli jasny do mesta v poho. Mne se tteba tocilo jedno a to druhe drhlo. Mela jsem ho mesic a dala ho pryc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
29.9.16 20:48

No já s ním jezdila i po lese. :-) tak doufám že i u designu ty kola budou v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.5.19 13:22

Abc design turbo 6s

Zdravím ;)
Přítel si vyhlédnul tento kočárek. Zajímá mě jak jste byli spokojeny s kolečky? bydlíme na horách a jak nejsou nafukovací tak mě to děsí. Popřípadě nevíte zda by šli zaměnit za nafukovací? 8)
Za další by mě zajímalo jak je to s tou vloženou taškou na miminko. Známá, která kočárek měla tvrdí, že se jen vloží a nijak se nezajišťuje.
Děkuji za reakce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4