Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, potřebovala bych poradit. Stále nemůžu vybrat kočárek, který by měl dobré hodnocení v recenzích. Snad každý má nějaké vážné nedostatky…
Má někdo kočárek se kterým je spokojený? Nejraději bych nějakou 2-3 kombinaci se 4 koly. díky
gemm, nemlůžeš se řídit pouze recenzemi. je potřeba, aby sis sama stanovila priority a podle nich hledala. ideální kočárek neexistuje. já mám třeba inglesinu magnum. jako hluboký je úžasný, ale jako sporťák těžko ovladatelný a do MHD nepoužitelný. takže mám ještě lehoučký sporťák/golfky Hocco. a autosedačka huggy, která jde ke kočárku se mi nelíbila, takže mám Maxicosi a k tomu jsem si jako podvozek koupila sporťák quinny speedy. ten budeme používat, až půjde viki z vajíčka do větší sedačky. s touhle kombinací kočárků jsem maximálně spokojená.
My mame DorJan a jsme opravdu spokojeni - splnuje to co jsem chtela - dobre se ovlada, korbicka je obrovska - jsou nam tri mesice a myslim, ze leto v nem jeste odjezdime!, lehce se vejde do auta, neni moc tezky a ma primo k sobe autosedacku ![]()
Vydrzi nam na celou dobu a nebudu muset kupovat jine golfky atd… za me doporucuji…
Ale musis se sama podivat a sama kocarky vyzkouset, protoze jsem cetla i nazory holek, ktere s nim nebyly tak moc spokojene!
Jo a mimochodem i cena byla vice nez prijetelna!!!
děkuju, pár favoritů mám, také je celkem těžké vybrat potah neb barvy a vzory nic moc, raději bych něco decentního než příšerně velké vzory nebo tmavé a smutné… ![]()
Dorjan je náš favorit, včera jsme si ho byli vyzkoušet, typ Prestige, jaký máte typ? díky ![]()
Mame Danny Sport - teda pokud je to jako nazev
Mame takovy sedocerne byrvy se zelenymi kvety - nic prehnaneho a taky je to obojetne
i pro holcicku nebo chlapecka ![]()
http://www.kocarek.cz/…10-2201.html
To je presne on
Kdybych vedela dopredu na 100 % ze to bude holcicka, koupim si asi nejaky s ruzovou, ale bohuzel jsme to nevedeli, tak jsme se tak zaridili ![]()
hlavně ne prosímtě dorjan dannny sport prestige,mám ho a děs samá reklamace a stojí za .. a nejsem první
ja mam starou klasiku - Deltim Fokus a spokojenost… Velka korba, sportacek taky vypada hezky…
My máme dorjan cross country. Je to opravdu velký kočár. Malej se mi do něho vešel v jedenácti měs. v zimním fusaku (beranu). Má velký nafukovací kola, přehazovací rukojeť a plno doplňků. A sporťák je z něho taky moc pěkný. Jsem tady na bazaru, tak se mrkni. Měli jsme kočáry dva takže jsme je střídali. V super stavu. Třeba se ti zrovinka bude líbit.
![]()
ja bych doporucila kocary Inglesina, velka korbicka.. prostorna.. polohovatelna zada a pod nimi je jeste podlozka na cirkulaci vzduchu, podvozek do X takze krasne houpe sam i do stran.. lehky, velka 4nafukovaci kola, kosik je kovovy a prostorny.. je fakt skvelej.. já jsem z nej unesena
ale je to palka…
ale je spousta podobnych kocarku jinych z znacek
zalezi jake mas sve priority a sve pozadavky na kocarek
Preju aby jsi si dobre vybrala dle sveho uvazeni ![]()
Jednoznačně doporučuji kočárek Teutonia…jsou sice dražší, ale kvalita a jízdí vlastnosti jsou naprosto perfektní. Cena odpovídá kvalitě ![]()