Kočárek Pierre Cardin Millenium New

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21
14.4.11 20:19

Pierre Cardin Millenium New

Dobrý den, vybíráme kočárek, zaujal mě tento: Pierre Cardin Millenium New
 http://www.e-krtek.cz/…cky/d-70408/

Existuje jeho starší varianta Pierre Cardin Millenium, kde přední kolečka jsou menší..

Nikde jsem na něj ale nenašla doposud recenzi, takže se ptám..zda s ním má někdo zkušenost, cena 8500kc za 3kombinaci včetně autosedačky mi přijde ok, je to francouz…ale jinak o něm nic nevím.

Poradil by někdo?

Díky

http://www.e-krtek.cz/…add/new1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2311
14.4.11 22:20

Misho - taky sháním a pokukuju po kočárcích, ale tenhle vypadá fakt hezky! Zatím jsem taky nic nenašla, ale myslím, že je rozhodně výhoda velikost korbičky, protože ani drahé kočárky nemají tak velkou korbičku.. A další výhoda bude určitě nastavitelné záda u sportovní verze kočárku… Já mám předběžně vybraný ABC design Corba 2011 ale musím říct, že jestli na tenhle nezjistíme nějaké špeky, tak bych ho i koupila :palec:
Ten ABC design je teda o něco hezčí, ale takhloe konstrukce je dokonce lehčí a hlavně ta Cobra nemá polohovatelné záda při sporotvní verzi :-( ani pneu kola. A sedačka se kupuje taky zvláť a pokud je tenhle verze 2011 tak bude mír uričtě vychytanější věci než v předchozích kočárcích toho výrobce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
14.4.11 22:27

Našla jsem ho o něco levnější na téhle adrese :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
15.4.11 07:38

Mifinko, ano za tuhle cenu je samotný (sporták + hluboký) + si sedačku musíš dokoupit a jsi na stejné ceně, ta cena moje obsahuje už i autosedačku!!!
Já se v tom Krkoj můžu zaszavit ale asi ho mají na objednávku, ale pokud by ho měli skladem třeba v nějaké jiné barvě tak omrknu…

Na tvé adrese ten už i se sedačkou stojí víc: http://www.povozeni.cz/…enium-new-ts

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
15.4.11 09:03

Misho - napadlo mě to, když jsem šla včera spát :-) že to tak asi bude. Určitě bych to koupila i se sedačkou.. Tak ho zkus omrknout.¨

Mě kamarádka v naší uzavřené skupiny včera psala že kočárek pierre cardin má její kamarádka z vesnice a že s ním byla moc spokojená a teď že ho prodala další kámošce a vypadá po jednom mimču pořád skvěle.. že prý se mi zeptá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
15.4.11 10:24

Tak jsem byla v Krtkoj a ještě ho skladem nemají, že se zeptá paní šéfa…
Ještě jsem koukala na trojkolky BEXA B3 a na COLETTO AUSTIN 3 (ten tam i měli, ale až zas tak mě v reálu nezaujali).

Tomu našemu je podobný Pierre Cardin Toledo…ten tam měli a je docela pěkný…ale nějaké rozdíly asi mají.

Ještě zajedu do jedné prodejny v HK kde mají kočárů hodně zda ho tam mají ten „náš“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
15.4.11 21:44

Hmm, já nad ním uvažuju dneska celý den, holky, mi ukázaly téměř stejný kočárek Coneco Mustang tak se na něj kukni, vypadá fakt podobně, ale myslím že je to nějaký Polák.. Raději spíš ten Pierre.. Ale strašně mě štvou ty barvy - jsou hrozné, kdyby měli alepoň černou tím se nic nezkazí…

Já mám vybraný jinak tu Cobru tak kukni

Ty barvy Pierre jsou takové nějaké divné, jinak se mi moc líbí hlavně ta velká korba… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
15.4.11 22:06

Mně se líbí tenhle zelený u P.C Millenia..
Toho Mustanga už jsem někde zahlídla..

A do Cobry by jsi šla do 3kolky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
16.4.11 09:30

Klidně, mě se steně více líbí 3-kolky, a s nějakou nestabilitou si fakt nelámu hlavu. Tu Cobru má kamarádka a tak jsem si ho i vyzkoušela a fakt se krásně jezdí. Bála jsem se že bude tvrdý, protože nemá nafukovačky, ale i po kočičích hlavách to nebyla žádná hrůza, tak jsem byla rozhodnutá… Mě už z toho fakt hrabe :zed: :zed: :-D
A ve kterém jsi týdnu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
16.4.11 20:45

Ahoj, my jsme na vesnici takže se bude jezdit i dost terénem ,polnacky a spol…takze chci nafukovacky. Dnes jsme byli na místě kde bylo mrte lidi a tim padem i kočárků, takže jsem okoukávala…ale nic extra me nezaujalo :(!
Končím 18tt…a ty?

Našla jsem paní, co má Peirre Cardin Millenium (ale ne NEW, nýbrž ten s menšími koly vpředu, tu starší verzi) a napsala mi toto: Dobrý den, přehazovací rukojeť kočárek nemá, ale otáčí se „vršek“, a to velmi snadno! (sportovní korbička, autosedačka). U hlubokého kočárku je vespod taková pojistka, aby korbička dobře držela a nekývala se, takže se otáčet nedoporučuje. Do terénu není vhodný právě s ohledem na ta malá kolečka, ale ani u varianty „new“ si jízdu na polní cestě nedovedu představit. Kočárek jsem při kupování viděla, opěrka zad v korbičce je polohovací. Pokud nebudete jezdit přes „oraniště“, měla byste být s kočárkem spokojená. Kočár nemá tak dokonaléodpružení, jako jiné značky. Po hladkých cestách jezdí kočárek velmi hezky, je dobře ovladatelný, byla jsem s ním velice spokojena. Absolvovala jsem s ními dlouhé túry, ale vždy po asfaltu. Velikost matrace v korbičce je 34×80cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
17.4.11 18:53

To zní dobře, asi jsem taky nakonec pro nafukovačky.. Já se v tom hrabu pořád kolola a dokolečka až mi z toho trochu šibe. :zed: Ale včera jsem našla talší kočárek Implast bolder Canu - Eco line a když jsem zkoumala parametry, tak jsem valila oči 8-o velikost korby je 86 délka a 42 šířka!! :palec: A je krásný posílám foto.
Tenhle stojí různě, ale ne jadné vebovce jsem ho našla dohromady za 10.290,– i s autosedačkou a k tomu je taška na rukojeť zdarma.. Jsou tam různé barevné varianty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
17.4.11 18:54

docela se mi líbí tahle barva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
17.4.11 18:54

A je tam spoustu barevných variant…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
17.4.11 18:55

86 délka a 42 šířka…a nejsou to ale vnější rozměry korby? To se mi nechce věřit…jinak na něj mrknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
17.4.11 18:55

86 délka a 42 šířka…a nejsou to ale vnější rozměry korby? To se mi nechce věřit…jinak na něj mrknu…ty jsi v jakém týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí