Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
zdravím všechny tentokrát by mě zajímalo kdo máte kočárky Abc design, jaké s nimi máte zkušenosti a co by bylo lepší u těchto kočárků nafukovací kola nebo plastová? jak se s kočárkama této značky jezdí v zimě? poradíte mi prosím.
Ahoj Barco,
ABC design nemam, mam Quinny Speedi, co ma nafukovaci kola a muzu jen doporucit. Funguji dobre, castecne nahrazuji perovani co muj kocar nema a za celou dobu jsem nemela problem, ze bych pichla. Kocar pouzivam velmi intenzivne rok a ctvrt a spise budu muset resit (do podzimu) vymenu, jak uz jsem je sjela (to bude to jezdeni po lese a brusleni). A fungují stejně dobře v létě, v zimě. Dofukuju 1× za 3-4 měsíce.
Já osobně bych do nafukovacích nešla…co jsem slyšela za story s nafukováním
. Raději ne. Já mám Hoco travel light a kola mám z takové silné gumy, za tu dobu už nejsou úplně hladká, ale fuknci to absolutně nemá vliv a jezdí se s ními moc dobře.
Tak vám oběma moc děkuji za názory sice se neshodujete ale tak třeba se tu ještě někdo ukáže a dá mi další názory za dvou názorů těžko zatím říct ale moc díky ![]()
Ja mam kola nafukovaci u obou kocaru (quinny buzz a phil&teds vibe) a spokojenost, nemenila bych. U uplne prvniho kocaru co jsem mela byla kola plastova a ty uz bych nechtela - i kdyz mel kocar odpruzeni, stejne mi vadilo, jak ty kola hrkaji po nerovnem terenu…
Jo a k tomu nafukovani, tak mam proste pumpicku a ten buzz jednou za uherak (asi jednou za pul roku) jednoduse prifouknu, zalezitost tri minut ![]()
Já nafukovací kola mám/X-lander/,předtím jsem neměla a nikdy více,jedině nafukovací,na zimu jsou stejně nejlepší,projedeš hladce i ve vysokém sněhu.
Vyzkoušej si v obchodě různé druhy a sama uvidíš jaká je ovladatelnost a s čím se ti lépe pojede ![]()
Nemám abc design, ale hlasuju pro nafukovací… hlavně co se jízdy po nerovném povrchu týče, jsou bezkonkurenční.
Píchla jsem sice za 15 měsíců 5×
(z toho 3× během jednoho jediného týdne
) ale stejně bych jiný nechtěla.
Hodně záleží, kde budeš jezdit…
Já měla u hlubokého kočíku u obou dětí nafukovací kolečka ( 2 děti = 2 kočárky
)
A píchla jsem poue 1* ![]()
A to jsem jezdila převážně terén (polní cesty, les, cesty se štěrkem, atd.)
U golfek mám plastová, sice trošku rachotí, ale zvykli jsme si ![]()
Ale pokud máš na výběr - můj hlas je pro nafukovací ![]()
Ahojky, taky mám nafukovací a tedy píchla jsem hned první týden, ale chlap na telefonu, takže vždycky přijede dřív a slepí
Teď u sporťáku budu mít pogumované, je to prý plněné nějakou PUR pěnou, takže ačkoliv jsou všechna odpružená, nikdy ta jízda nebude taková jako s nafukovacími
Záleží zase kde bydlíš a tak. Na Vysošině jsi v zimě s pogumovanými nahraná ![]()
Páni holky všem strašně moc děkuji koukám že se rozhodně půjdu do těch tedy nafukovacích opravdu je to asi lepší hlavně v té zimě a pak i v tom terénu rozhodně právě chci jezdit pak s kočárcek po menších terénech ale i v městě strašně děkuji opravdu ste mi pomohli v rozhodování ![]()