Kočárek Coletto Giovanni

Máte zkušenost s Coletto Giovanni?

Přidejte zkušenost s Coletto Giovanni
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5606
1.5.11 20:18

Ahojky no já čekám třetí :lol: :lol: :lol: ,na kočárek narazila Jíťa a já se hned zamilovala.Mám ho rozložený v obyváku a pořád na něho civím. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
1.5.11 20:33
gsimča píše:
Ahojky no já čekám třetí :lol: :lol: :lol: ,na kočárek narazila Jíťa a já se hned zamilovala.Mám ho rozložený v obyváku a pořád na něho civím. 8-o

to je krásný :-) , já jsem vždy chtěla tři děti, tak uvidíme co nás čeká za pár let :wink: . Určitě bych se nebránila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
1.5.11 20:44

Holky já vás obdivuju, já dlouho zvažovala, jestli si vůbec pořídit druhé dítko :hug: . Mám takový pocit, že po narození druhého potomka budeme kompletní :wink: ! Sice se říká odříkaného nejvíc, ale jestli nebudu po létě zralá na prychiatra, tak se asi nechám vysvětit :mrgreen: ! Teď nás čeká jěště pohovor s psychologem kůli malýmu, protože dokrotrka má podezření na hyperaktivitu! No je pravda, že je živější, ale spíš mě teď trápí, že prostě neposlechne! Když se zasekne tak s ním nehneme žádným možným způsobem a je fakt, že co jsem těhotná, tak se to docela rapidně zhoršilo! Musíme to jěště zvládnout než porodím! Tak jsem zvědavá jak dopadneme :think: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mokacina
1.5.11 21:17

Ahojky Holky, asi tak posledních 14 dní pořád tápu mezi kočárky a ne a ne si nějaký vybrat.
Chtěla jsem kočárek Jedo, pak jsem si to rozmyslela a rozhodla se pro Dorjan Prestige, kuli prodlouženému lůžku na sportovní verzi, jenže ten se mi moc nelíbí, vadí mi tam z boku takové ty černé plasty, jako madla :zed: .
Pak jsem si teda řekla že půjdu do x-ladra xa, u toho se mi strašně líbí sportovní verze, ale vadí mi tam ta malinká korbička, já budu rodit v červenci a moc ráda bych měla malého ještě v únoru v korbičce i s fusakem, tak jsem furt hledala a hledala a najednou tento kočárek, nejen že se mi líbí :lol: :potlesk: , ale snad je i větší než x-lander.
Tak se chci zeptat: Holky co ho máte jsou opravdu vnitřní rozměry korbičky 80×37 cm? A dál u sportovní verze jdou zádíčka do úplného lehu?
Děkuji za odpovědi :-P

• Citovat
  • Upravit
Mokacina
1.5.11 21:21

Jo ještě jsem si vzpomněla, ráda bych si ho objednala tady u nás v Českých Budějovicích, ale pochybuji, že ho budou mít na krámě, vy jste ale psali, že vám ho objednali. Myslíte, že by mi ho tu taky objednali na krám i když ty kočárky neberou..Já jsem ochotná si i za něj připlatit, když si ho na krám vezmou za internetovou cenu a mě ho dají dráž. Jde mi hlavně o případnou reklamaci, abych ho nemusela někam složitě posílat, takhle bych ho jen naložila a odvezla.

• Citovat
  • Upravit
5606
1.5.11 21:46

Ahojky na pohled vypadá vnitřek prostorně změřila jsem to a to spodem a vždy středem,ale upozornim že oni to měří ve vrchni části a tam je to vždy širší a větší. takže rozměry 77×34cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
1.5.11 21:46

foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
1.5.11 21:47

foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
1.5.11 21:48

foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
1.5.11 21:50

ve vrchni části to má víc.Jinak spor.verze jde dát u úplného lehu a je tam navíc podložka pro malinké mimi. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
1.5.11 21:57

pro jitka

Ahoj Jíťo tak to tě chápu mám doma dva kluky a další na cestě do toho jednou příjdou tři snachy a v Opavě mi drží místo. :lol: .Ten starší má 10 let a přišla puberta,každý den se dvakrat rozčílim až je mi miminka líto jak to ve mě vře,ale věřím že až vyroste tak jim to dá pěkně sežrat. :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
1.5.11 22:08

pro mokacina

Posílám foto sporťák a v něm je ještě jedna měkkoučká podložka,která se dá vytáhnout.Tím že se to dá dát do uplného lehu tak ani nemám strach jak dlouho budu mimi vozit v korbě,ale je lepší ta korba to je jasné.Taky čekám mimi v červenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
1.5.11 22:10

na te fotce to trošku klame ten leh,ale je to doopravdy rovina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
2.5.11 08:20

Tý jo mě nenapadlo, že ta korba bude mít dole menší rozměr než když to měříš u okraje :nevim: ! V tom pípadě X lander musí mít na délku takových 73cm :zed: !
Moakcino, já rodím v červnu a fakt jsem smířená že v zimě půjdem do sporťáku. Můžu ale říct, že u tohoto typu kočárku, je sporťák opradu perfektně krytý :palec: a když do něj strčíš fusak, tak v tom nebude zas tak velký rozdíl :wink: ! Kdo jak dlouho vozí miminko v krobě je prostě čistě individuální. Pokud jste menšího vzrůstu, tak můžeš počítat s tím, že budeš mít drobnější miminko, ale pokud je třeba manžel vysoký, tak může být mimčo dlouhé a v korbě nemusíte vydržet ani půl roku :nevim: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
2.5.11 08:31

Takže jsem se podívala do karet mojích děti a v roce to starší mělo 74cm a mladší 69 cm a tak si myslím že ikdyby bylo delší tak v roce už bude určitě ve sporťáku. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí