Jak se vám líbí Tako Mohican?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
584
19.4.11 19:54

jak se vám líbí

dneska sem objevila,nový model kočárku od taka a koukám že vypadá opravdu pěkně,tak se chci zeptat na vaše názory popřípadě jestli ho už někdo máte?
Kočárek Tako.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3328
19.4.11 19:57
mikki 25 píše:
dneska sem objevila,nový model kočárku od taka a koukám že vypadá opravdu pěkně,tak se chci zeptat na vaše názory popřípadě jestli ho už někdo máte?http://kocarkydeniska.mimishop.cz/detail.php?…
Řekla bych,že vypadá dobře, jen pro mě by byla nevyhovující ta kolečka.Takhle je spíš do města,mě by víc vyhovoval,kdby byla velká a nafukovací.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
19.4.11 20:04

No kočárek vypadá fakt suprově :palec: ale teda po mých zkušenotech po krutých zimách tady bych do takových kol už nešla,radši pořádný velký nafukovací kola :-)

• Citovat
  • Upravit
4132
19.4.11 21:26

Kočárek jako takový se mi líbí, ale ty kolečka… Já jsem buď pro pořádnou čtyřkolku s nafukovacíma kolama a nebo trojkolku(taktéž nafuk.) Tyhle dvě menší kolečka vpředu jsou teď asi moderní(vídám je často), ale mě se nelíbí, ani mi nepřijdou praktické. Kde s ním chceš jezdit? - město nebo terén?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
19.4.11 21:29

Já už vidím, jak ten spodní košík bude co nevidět zaprasený :mrgreen: Ale jinak kočár nevypadá zle. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
19.4.11 21:38

Kočárek je hezký,ale jak už psaly holky předemnou-ty kola by nebyly nic pro mě.Já měla na hlubokém teréní nafukovací a v zimě jsem si jezdila jak královna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9005
19.4.11 21:38
Gina108 píše:
Já už vidím, jak ten spodní košík bude co nevidět zaprasený :mrgreen: Ale jinak kočár nevypadá zle. :nevim:

Asi tak, ten košík bude jak prase :-D A ty přední kolečka do sněhu nevím, nevím. Mám x landera x3 má všechny kola nafukovací a v zimě to byla pohoda, vyjeli sme každou zavátou mez i v lese. A když drandim po zahradě, tak je to taky pohoda, žádnej hrbol nás nerozhází :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
19.4.11 21:41
christy píše:
No kočárek vypadá fakt suprově :palec: ale teda po mých zkušenotech po krutých zimách tady bych do takových kol už nešla,radši pořádný velký nafukovací kola :-)

Mám to stejně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
19.4.11 21:48

Ale pokud čtu dobře,tak ten kočár má všechny kola nafukovací…Ani nejsou moc malé,ty přední…Kamarádka má taková,řekla bych stejná kola na X-Landeru,myslím r.2009,a projela sněhem letošním a loňským taky v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
19.4.11 21:50

Mám takový kolečka na Dorjanu a jezdí se mi s nima dobře i ve sněhu i v lese.Tam je akorát zaaretuješ. Jen u toho košíku budeš otrokem praní.Teda jestli půjdeš do světlé barvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
20.4.11 07:44

Ta rukojeť mi nepřipadá nějak extra pohodlná, taková holá, nevim, jestli je něčim potažená? Jinak kočárek je moc hezký. A sněhu bych se nebála, když bude půl metru čerstvého, tak neprojedeš s ničím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
20.4.11 07:45
berry4 píše:
Mám takový kolečka na Dorjanu a jezdí se mi s nima dobře i ve sněhu i v lese.Tam je akorát zaaretuješ. Jen u toho košíku budeš otrokem praní.Teda jestli půjdeš do světlé barvy.

Souhlasím, jen teda já měla černý a byl zaprasený stejně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59341
20.4.11 09:17

nečetla jsme diskuzi ale je to tako a stačí kouknout na váhu :-? , min 16kg kočár + dítě, nic moc :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
20.4.11 19:06

Mne ty kola prijdou nafukovaci a docela v poho :nevim: Jenom nevim, co je na tom kocaru odlehceneho, kdyz podvozek ma 11kg a korba 6kg :think: 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
16.5.11 14:29

Tento typ kočárku jsem si také vybrala, konkrétně tento: http://www.bebinka.cz/…a-Mohican-01

Už ho mám zamluvený, kolečka jsou foukaná a také dosti velká, myslím, že větší kolečka není ani třeba, nač obrovská kola, tyto jsou opravdu akorát. Také uvnitř je kočárek prostorný. Je prostě úžasný. Je to nejnovější model firmy Tako. Já si prohládla více kočárků a tento vyhrál: moderní, elegantní a praktický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí