Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
dneska sem objevila,nový model kočárku od taka a koukám že vypadá opravdu pěkně,tak se chci zeptat na vaše názory popřípadě jestli ho už někdo máte?
Kočárek Tako.
mikki 25 píše:Řekla bych,že vypadá dobře, jen pro mě by byla nevyhovující ta kolečka.Takhle je spíš do města,mě by víc vyhovoval,kdby byla velká a nafukovací.
dneska sem objevila,nový model kočárku od taka a koukám že vypadá opravdu pěkně,tak se chci zeptat na vaše názory popřípadě jestli ho už někdo máte?http://kocarkydeniska.mimishop.cz/detail.php?…
No kočárek vypadá fakt suprově
ale teda po mých zkušenotech po krutých zimách tady bych do takových kol už nešla,radši pořádný velký nafukovací kola ![]()
Kočárek jako takový se mi líbí, ale ty kolečka… Já jsem buď pro pořádnou čtyřkolku s nafukovacíma kolama a nebo trojkolku(taktéž nafuk.) Tyhle dvě menší kolečka vpředu jsou teď asi moderní(vídám je často), ale mě se nelíbí, ani mi nepřijdou praktické. Kde s ním chceš jezdit? - město nebo terén?
Já už vidím, jak ten spodní košík bude co nevidět zaprasený
Ale jinak kočár nevypadá zle. ![]()
Kočárek je hezký,ale jak už psaly holky předemnou-ty kola by nebyly nic pro mě.Já měla na hlubokém teréní nafukovací a v zimě jsem si jezdila jak královna ![]()
Gina108 píše:
Já už vidím, jak ten spodní košík bude co nevidět zaprasenýAle jinak kočár nevypadá zle.
Asi tak, ten košík bude jak prase
A ty přední kolečka do sněhu nevím, nevím. Mám x landera x3 má všechny kola nafukovací a v zimě to byla pohoda, vyjeli sme každou zavátou mez i v lese. A když drandim po zahradě, tak je to taky pohoda, žádnej hrbol nás nerozhází ![]()
christy píše:
No kočárek vypadá fakt suprověale teda po mých zkušenotech po krutých zimách tady bych do takových kol už nešla,radši pořádný velký nafukovací kola
Mám to stejně ![]()
Ale pokud čtu dobře,tak ten kočár má všechny kola nafukovací…Ani nejsou moc malé,ty přední…Kamarádka má taková,řekla bych stejná kola na X-Landeru,myslím r.2009,a projela sněhem letošním a loňským taky v pohodě.
Mám takový kolečka na Dorjanu a jezdí se mi s nima dobře i ve sněhu i v lese.Tam je akorát zaaretuješ. Jen u toho košíku budeš otrokem praní.Teda jestli půjdeš do světlé barvy.
Ta rukojeť mi nepřipadá nějak extra pohodlná, taková holá, nevim, jestli je něčim potažená? Jinak kočárek je moc hezký. A sněhu bych se nebála, když bude půl metru čerstvého, tak neprojedeš s ničím ![]()
berry4 píše:
Mám takový kolečka na Dorjanu a jezdí se mi s nima dobře i ve sněhu i v lese.Tam je akorát zaaretuješ. Jen u toho košíku budeš otrokem praní.Teda jestli půjdeš do světlé barvy.
Souhlasím, jen teda já měla černý a byl zaprasený stejně ![]()
nečetla jsme diskuzi ale je to tako a stačí kouknout na váhu
, min 16kg kočár + dítě, nic moc ![]()
Mne ty kola prijdou nafukovaci a docela v poho
Jenom nevim, co je na tom kocaru odlehceneho, kdyz podvozek ma 11kg a korba 6kg
![]()
Tento typ kočárku jsem si také vybrala, konkrétně tento: http://www.bebinka.cz/…a-Mohican-01
Už ho mám zamluvený, kolečka jsou foukaná a také dosti velká, myslím, že větší kolečka není ani třeba, nač obrovská kola, tyto jsou opravdu akorát. Také uvnitř je kočárek prostorný. Je prostě úžasný. Je to nejnovější model firmy Tako. Já si prohládla více kočárků a tento vyhrál: moderní, elegantní a praktický.