Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
nam uz prisel i na prodejnu ![]()
myslim, ze zadny kocarek neni dokonaly a tady tento ma hodne plusek..mozna je tezky,ale zase ta vaha je u vsech podobna a je fakt prostornej a ta konstrukce vypada, ze by mohla neco vydrzet..no je to novinka, tak jsem zvedava jakej bude..pak pisnu ![]()
Já už ho mám taky objednaný rozhodovala jsem se mezi tako warrior a tímto a bezkonkurenčně to vyhrál Mohican. Má hodně výhod a kola se dají do terénu zaaretovat nevidím v tom problém. Malé se má narodit v listopadu,takže zima nás hned čeká a nebojím se toho. S tou váhou je to u takových kočárků podobné +-kilo. To bych si musela koupit casuaplay, který váží 12,5kg
Má taky narozdíl od warrioru lépe dostupný košík a rukojeť je potažená ekokůží je v celku přes celé madlo, což se mi líbí
Samozřejmě každému se líbí něco jiného a má jinou představu a proto je tolik kočárků na výběr ![]()
s kocarkem jezdime uz dva mesice a myslim, ze lepsi jsme vybrat nemohli..maximalni spokojennost..muzu jen doporucit.. ![]()
kituska píše:
s kocarkem jezdime uz dva mesice a myslim, ze lepsi jsme vybrat nemohli..maximalni spokojennost..muzu jen doporucit..
Děkuji za dobrou zprávu a jakou barvičku jste si vybrali? ![]()
Moc pěkný a taky se mi líbí,že je vyšší než jiné kočárky
My máme objednaný ten zelený a jelikož nikde jsem ho neviděla na živo,tak jsem zvědavá jaká ta barva ve skutečnosti bude,ale i tak se na něho moc těším
Tak přeju hezké kočárkování a ať je mrňousek spokojený ![]()
ja ho videla na zivo i v zelene a vypada dobre
my se rozhodovali mezi zelenou a cervenou..jj dekujeme a taky vam prejeme hezke povozenicko ![]()
Ahoj, zkouším oživit tuto diskusi. Líbí se nám taky tento kočárek, tak pokud máte někdo s ním zkušenosti, prosím, podělte se. Mě jen brání ke koupi ta váha.....děkuji za info
Kupovali jsme pro malého. Narodil se nám na podzim. Přesněji Tako Mohican Captiva. Já jsem byla hrozně spokojená až na to že už od dubna se malý vozí ve sporťáku protože do hluboké korby nevlezl. Měl už 70cm na délku a s fusakem už se to nedalo ![]()
Měla jsem podobný, ale bez těch aretovacích koleček, kupovala jsem na konci roku 2009 a na nic takového jsem nenarazila-jinak bych určo brala
Na zimu je to ta nejlepší věc, pořádný bytelný kočárek, co rozrazí nejednu závěj
Ale v 5-ti měsících se už malá stěhovala do sporťáčku, polohovatelného do lehu, a v tomhle óbr kočárku zase až na zimu …
délka korby 86cm, ale Eli byla prcek, tak se vešla i s fusakem
a měla jsem šedo-zelený, super barvička ![]()
Ja mam tako Warior,neco podobneho.Do korbicky se maly vesel jen chvili,v zime tam byl chidak nacpanej ve fusaku…
Kdyz byl snih,tak jsem mela co delat abych projela..
A co ta váha? Mě to přijde dost, 17 kg
Když to člověk tahá do MHD, ale nevím, nemám to s mimčem ozkoušené, jen v obchodě ![]()
já měla 16kg a v pohodě
v MHD zásadně nízkopodlažákama nebo s nosítkem ![]()
Jakým nosítkem??? Já mám ještě vybranej Runner4, ten váží jen 12 kg, ale zase to Tako mě přijde vymakanější /jako polohovatelná rukojed, zádička a hlavně se dá krásně schovat mimčo před zimou tím krytem/......Tak nevím, zda vyhraje praktičnost nad váhou ![]()
Ahoj, kupovali jsme ho v listopadu. Ta stříška co tam je je vážně super dá se pěkně zatáhnout,takže v zimě a chladu ochrání před větrem a v létě před slunkem. Váha je opravdu vyšší. Mě dělá problém pouze při nakládání kočárku do auta, MHD nejezdím, ale několikrát jsme ho nesli do schodů a nic hrozného. Korbička je větší než u jiných kočárků a teď má malá 7.měsíců a ještě se do ní vleze měří 70cm
Jezdím s ním hodně do terénu když venčíme psa a musím říct,že konstrukce a kolečka jsou hodně bytelné. Koš na nákup je na 5kg a je dobře dostupný a při nákupu opravdu praktický. Nedostatek je,že když nesu malou jen ve vajíčku a nebo v korbičce, tak je to dost těžké a blbě se to nese,ale nevím jak je to u jiných kočárků.