Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
My jsme hlubokej taky nevyuzili moc dlouho..v pul roce (v prosinci) jsme museli jit do sportaku,prcek je velkej a i s fusakem uz tam mel malo mista
ale na kocarku je uzasny to, ze jde i sportak otocit proti smeru jizdy..a kosik je taky super..narvala jsem do neho vsechno,ale zase u sportaku je blbe to,ze uz se tam tak nedostanu
jinak mu rikam, ze je to posilovaci stroj..17kg neni zrovna malo
ale zase ty tri schody do MHD neni takova chruza..no hold aspon si trosku zaposilujeme
ale JUTU jak pises, prcek je tam krasne schovanej pred vetrem i slunkem.. to mi kamosky zavideli ![]()
@eetel
nosítko, normálně manduca … je to docela fajn, šátku jsem se bála
ale jak je prcek větší, dost se pronese tedy
Podle mě je to těžkej kočár s dítětem které roste to bude náročné. Ty kola nic moc . Vzhlkedově je hezký. Polskej kočár bych ale nekoupila maj většinou nekvalitní věci
Mě nejde o to, že je to polský kočár, to je většina, který se mi líbí, ale jen a jen o tu hmotnost…
Skoro vsechny kocarky jsou polske..navic je opravdu jen na chvilku, myslim, z enema cenu davat za kocar vic jak 10tis. a s tou vahou, jj je pravda, ze je tezkej, ale myslim si, ze tech lehkych moc neni na vyber. A co je s kolama? ten kocar je uzasny, je perovaci a je super, ze se da sportak otocit i protismeru jizdy..ja doufam, ze do neho jeste letos v zime vlezeme nebo to je velka vyhoda, ze se da otocit a nebude na prcka tak foukat..
Halo lidi! Tak nevím, jestli se mi povede druhé obnovení diskuze
! Chtěla bych se zeptat někoho, kdo má kočárek Tako Captiva Mohican, jak se jim jezdí. Včera jsme si ho koupili, ale ještě chvilku jej budeme skladovat
. Ale jsem zvědavá, jelsti jsme vybrali dobře. Hlavně mám strach ze sporťáku. Není moc malý? Vypadal sice normální, jak ostatní kočárky, ale stejně doufám, že je dost dlouhý. Jinak se mi líbil nejvíc…
@Juterka jak uz jsem psala..ja jsem s kocarkem moc moc spokojena, ale je pravda, ze ten sportak moc velkej neni..ale to mi prijde, ze snad zadnej neni nejak extra velikej..kluk ma 90cm a jeste tam teda vleze, akorat se snazim, aby v kocarku nemusel lezet, touz je tam jak sardinka ![]()
@kituska Tak to si mě moc potěšila i nepotěšila
. Oba jsme dlouhání, tak očekáváme dlouhanče
! No ale co… Chvilku přece musí trvat než vyroste a jeslti si spokojená, tak jsem ráda!!! Měla jsem vybraný Verano Long (a ten byl fakt dlouhý), ale nelíbilo semi, že nedá „zababušit“ proti větru… A nechci spoléhat na to, že budeme mít hodně zvědavé mimčo, které bude muset vidět ven. Raději ať mám jistotu, že půjde schovat.
@Juterka no hele..ja mam dlouhy dite a jsem prtava, tak treba to budete mit naopak
navic prckovi je 18mes. a uz ten kocarek zas tak moc nepouzivame, jenom kdyz se potrebuju rychle nekam dostat nebo do mesta, s nim je chuze na dlouho a o nervy
v roce ho tam narves v pohode, jako do sportaku a dalsi zimu vam budou dva roky a to uz ho treba taky nebudete tolik pouzivat.. jinak je pravda, ze je super, ze se tam da poradne zababusit..zatim teda moc zima nebyla, takze kdyz uz, tak jezdime ze strechou dole, asi by se mu nelibilo kdybych ho tam schovala, ale kdyz usne, tak je tam krasne v teploucku a loni to byla paradicka..kde kdo mi to zavidel ![]()
@kituska No jestli to bude prcek, tak to bude hříčka přírody. Čekám po porodu metr
. Ale to je pravda, že třeba moc jezdit nebudem… Uvidíme… Hlavně jsem ráda, že tam všechno drží a je to funkční, protože za ty peníze byl nejpěknější, co jsme viděli! Děkuji a přeji pěkné svátky ![]()
@kituska Prosím Tě, mohla by jsi mi změřit u sportovné sedačky délku od podsedáku, jak dítě sedí ke korbičce? POtřebuji vědět, zda malý, když bude sedět, v pohodě přetáhnu přes hlavu stříšku, protože už jsme někde kočárky zkoušeli a to je tak malé
Děkuji moc ![]()
Ty jo, tak ted mam kocar na tyden u nasich..tak snad si pristi vikend vzpomenu a premerim..hele ale my mame 20mesicu a neco pres 85cm a tu strechu mu natahnu pres hlavu..jako lehnout uz si teda moc nemuze, ale na tu hlavu kdyz prsi, tak mu ji jeste schvoam..horsi je to s nozkama..to je tam ma takove pokroucene chudacek..ale asi v tom jeste neco odjezdime..