Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
dobry den, chtela bych se zeptat jestli nahodou nevite ceny sportovních kočárku v polsku,dekuji
monika312 píše:
dobry den, chtela bych se zeptat jestli nahodou nevite ceny sportovních kočárku v polsku,dekuji
To myslis jako golfky? Ty vyjdou do 2 tis. Mam to do Polska 15 min pesky.
A vice kombinovane kocarky vyjdou od 5 do 7 tis.
Zalezi jaky by sis predstavovala?
milas píše:monika312 píše:To myslis jako golfky? Ty vyjdou do 2 tis. Mam to do Polska 15 min pesky.
ahoj myslela jsem sportovni kočárek ale s velkymi nafukovacimy kolami,,nebo i s preduotočnými ale skor na zimu,,golfky,,to se bojim že s nama neprejdou zimou,,
monika312 píše:milas píše:ahoj myslela jsem sportovni kočárek ale s velkymi nafukovacimy kolami,,nebo i s preduotočnými ale skor na zimu,,golfky,,to se bojim že s nama neprejdou zimou,,monika312 píše:To myslis jako golfky? Ty vyjdou do 2 tis. Mam to do Polska 15 min pesky.
tak ten vyjde 5 az 6 tis nekde 7, ted uz vse delaji velke s nafukovacimi kolami, ale ciste sportak koupis v pohode za 4 tis.
Ahoj já mam kočárkek z Polska trojkombinaci od Matrixu…Vajíčko,hlubokej a sporťák za 7tis a je opravdu krásnej a jsem sním spokojená ![]()
A kam do POlska je nejlepší zajet? Vyplatí se tam jet i pro jiné než polské kočárky? Například casualplay? My do Polska jezdili akorát pro sunar, ted sháníme kočárek pro druhé mimi, tak bych se chtěla zajet někam podívat.. jaké jsou tam značky kočárků?
muchi jo jsou tam i jine znacky a skus si neco vyguglovat a uvidis. Ja jeste mimi nemam tak zatim kaslu na kocarek. Znama tam koupila nejaky ktery tam vysel 15000 a u nas by stal 30. Jukni se na googl.
Googlim a ztrácím se v tom… na kolik asi vyjde obyč houpací hluboký kočár?