Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
fusa píše:
Ja taky chvalim X-lander, mame XA, podle me splnuje vsechny pozadavky
ten se mi taky líbí a jak jste spokojený se sporťákem?Dá se dávat oběma směry a jde polohovat až do lehu?
dalimil píše:
my máme ICOO peak, terén pobere uplně v pohodě, sporťák se dá sklopit uplně do lehu, je obousměrný, skládání jednoduché. Máme starší model s pěnovými koly a za nafukovačky bych neměnil. Projedou vše a nehrozí píchnutí ( bohužel docela častá nehoda u kočárků v mém okolí )
A ten se mi vážně líbí!!! Může vědět jakou má délku lehu? A nejsou u aretace problémy, že by se kolečka za jízdy uvolnily, odaretovaly? A co váha kočárku? Budu chodit do kopce, říkám si, že aspoň tím zhubnu, ale asi mě bude všechno bolet, když budu 2-3× chodit ven.
ivaska píše:fusa píše:děkuji za podporu já jsem z něj naprosto nadšená a neměnila bych!
ten se mi taky líbí a jak jste spokojený se sporťákem?Dá se dávat oběma směry a jde polohovat až do lehu?
dudva píše:dalimil píše:Vím, že píchnutí se může stát, ale do sněhu a terénu si myslím, že jsou lepší ty nafukovací kola. Jinak tento kočárek se mi docela líbí, jen ty kola
my máme ICOO peak, terén pobere uplně v pohodě, sporťák se dá sklopit uplně do lehu, je obousměrný, skládání jednoduché. Máme starší model s pěnovými koly a za nafukovačky bych neměnil. Projedou vše a nehrozí píchnutí ( bohužel docela častá nehoda u kočárků v mém okolí )
Já myslím, že teď už u něj dělají nafukovačky.
Ale jinak terénu a sněhu jsme s tím naším najezdili a jezdíme spoustu a pěnovky nejsou vůbec překážkou…
dudva píše:fusa píše:ten se mi taky líbí a jak jste spokojený se sporťákem?Dá se dávat oběma směry a jde polohovat až do lehu?
X3 a XA jdou sporťáky jen po směru dle mého to není na škodu protože když jde malé do sporťáku je zvědavé hlavně na všechno co se děje kolem něj do lehu úplně nejde což si myslím že není až tak závažný problém je tam jen minimální sklon
Holma píše:dalimil píše:A ten se mi vážně líbí!!! Může vědět jakou má délku lehu? A nejsou u aretace problémy, že by se kolečka za jízdy uvolnily, odaretovaly? A co váha kočárku? Budu chodit do kopce, říkám si, že aspoň tím zhubnu, ale asi mě bude všechno bolet, když budu 2-3× chodit ven.
délku a váhu zjistím a napíšu, ale máme model 2008, nevím jestli je to stejné jako současné modely ICOO.
aretace v pohodě, trochu nás zlobila brzda, ale v servisu říkali že jsme první, komu to opravují ![]()
dudva píše:Pavlinacoffee píše:To je zatim můj favorit, ale přitelovi se zase nelíbí ta konstrukce.
Mutsy je dobrý
Aha,to je škoda.Třeba ho přemluvíš ![]()
dudva píše:dalimil píše:Vím, že píchnutí se může stát, ale do sněhu a terénu si myslím, že jsou lepší ty nafukovací kola. Jinak tento kočárek se mi docela líbí, jen ty kola
dudvo, mrkni sem: http://www.vase-kocarky.cz/icoo-peak-4/ nebo http://www.ondalek.cz/…-peak-4-air-#…, má nafukovací kola stejně velká, přední můžeš aretovat, taky jsem chtěla pevná nafukovací, ale tenhle mě okouzlil
dalimil píše:Holma píše:dalimil píše:A ten se mi vážně líbí!!! Může vědět jakou má délku lehu? A nejsou u aretace problémy, že by se kolečka za jízdy uvolnily, odaretovaly? A co váha kočárku? Budu chodit do kopce, říkám si, že aspoň tím zhubnu, ale asi mě bude všechno bolet, když budu 2-3× chodit ven.
my máme ICOO peak, terén pobere uplně v pohodě, sporťák se dá sklopit uplně do lehu, je obousměrný, skládání jednoduché. Máme starší model s pěnovými koly a za nafukovačky bych neměnil. Projedou vše a nehrozí píchnutí ( bohužel docela častá nehoda u kočárků v mém okolí )délku a váhu zjistím a napíšu, ale máme model 2008, nevím jestli je to stejné jako současné modely ICOO.
aretace v pohodě, trochu nás zlobila brzda, ale v servisu říkali že jsme první, komu to opravují
v shopu píšou váha 20,5kg
dudva píše:Pavlinacoffee píše:To je zatim můj favorit, ale přitelovi se zase nelíbí ta konstrukce.
Mutsy je dobrý
a máš vybraný UR? Jestli jo, zkoušel s ním už přítel jezdit? Já měla to samé, partnerovi se UR nelíbil, byl jednoznačně pro 4ridera, ale jakmile vzal kočár do ruky, byl blahem bez sebe jak se s tím úžasně jezdí, prý je to kočárek pro chlapy ![]()
Za mě taky Mutsy urban,jsme s ním moc spokojení,máme i přídavný nakupní koš a ten je teda super ![]()
ja v zime jezdile s gessleinem future s nafukovacimi koly a jezdilo se mi bez problemu, sezeni jde po i proti smeru jizdy, tento kocarek i prodavam ale mam barvu pro holcicku..
ivaska píše:dudva píše:X3 a XA jdou sporťáky jen po směru dle mého to není na škodu protože když jde malé do sporťáku je zvědavé hlavně na všechno co se děje kolem něj do lehu úplně nejde což si myslím že není až tak závažný problém je tam jen minimální sklonfusa píše:ten se mi taky líbí a jak jste spokojený se sporťákem?Dá se dávat oběma směry a jde polohovat až do lehu?
Ano jde jen po smeru a nejde uplne do lehu, nikdy nam to nevadilo, spis mi vadilo, ze nejde uplne do sedu, ale mam model 2008 a mozna uz to maji ty novejsi jinak? Ale kdyz byla dcera uplne mala, tak stejne ve sportaku spis lezela a potom si zas umela sednou a nahnout se na madlo, ze ji to moc nevadilo.
Holma píše:dudva píše:dudvo, mrkni sem: http://www.vase-kocarky.cz/icoo-peak-4/ nebo http://www.ondalek.cz/…-peak-4-air-#…, má nafukovací kola stejně velká, přední můžeš aretovat, taky jsem chtěla pevná nafukovací, ale tenhle mě okouzlildalimil píše:Vím, že píchnutí se může stát, ale do sněhu a terénu si myslím, že jsou lepší ty nafukovací kola. Jinak tento kočárek se mi docela líbí, jen ty kola
ten je taky pěkný, ale už mi přijde dost drahý a hlavně je dost těžký na ten náš velký kopec
Příspěvek upraven 16.11.11 v 12:39
Měla jsem Dorjan a byl dobrý… Teď mám Bebetto Vulcano a jsem spokojená… Trochu mě štve sporťák - pásy, ale to asi na každém kočárku bude něco… Ale kola super. Bydlim na vesnici, kousek mám les atd, takže samý teren ![]()