Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím maminky,chci se zeptat,zda některá nevíte,jestli bude nějaká výstava kočárků,nejlépe do února,jednu jsme prošvihli nedávno a teď sháníme kočár pro dvojčata,celkem záhul
![]()
Předem děkuji za každý tip:)
to je práve pozde,to uz mam termin a dvojky se rodi drive..alee dekuji
katkabanova píše:
to je práve pozde,to uz mam termin a dvojky se rodi drive..alee dekuji
myslela jsem že je něco ještě v březnu ![]()
nejvic dvoj kocarku maji v koline kocarky daniela, tam na zivo vidis fakt super vyber, ja si puvodne chtela koupoit teutonii, jelikoz jsem ji videla v mono verzi, ale pro dvojcata to byl tank, tak jsem byla rada, ze jsem mela sanci to zkouknout
jizvíková píše:
nejvic dvoj kocarku maji v koline kocarky daniela, tam na zivo vidis fakt super vyber, ja si puvodne chtela koupoit teutonii, jelikoz jsem ji videla v mono verzi, ale pro dvojcata to byl tank, tak jsem byla rada, ze jsem mela sanci to zkouknout
ja vim,kocarky.cz,ale kolin je pro nas celkem daleko,no jeste uvidime,dekuji
my tam jeli z prahy a reknu ti, ze s nevolnostmi to stalo za to, pak tam v obchode na me museli pustit vetrak, davali mi napit, dostala jsem i jidlo
fakt super servis ![]()
jizvíková píše:
my tam jeli z prahy a reknu ti, ze s nevolnostmi to stalo za to, pak tam v obchode na me museli pustit vetrak, davali mi napit, dostala jsem i jidlofakt super servis
jo,z Ostravy je to vetsi kousek ![]()
neli23 píše:
8.-11.3. bude veletrh Pro dítě v brně
myslíš,že tam budou i kočárky pro dvojčata?Brno už není tak daleko,ale i tak…to už budu někdy v 36t a je to celkem risk ![]()
http://www.kocarky.cz/…-vystavy.php v únoru bude výstava v Brně právě obchodu Daniela z Kolína
Kočárky pro dvojčata tam budou určitě, byli jsme tam minulý rok a viděla jsem tam hromadu kočárků, ale zase čekat do 36.týdne s dvojčátkama je risk, většina rodí tak měsíc pred termínem.
Ahojky,já sice nečekám dvojčata,ale v lednu mám termín.Takže také obíhám a jsem z toho nešťastná,buď to ,co si vyberu již není nebo to bude až na jaře.Ale to co jsem viděla,tak mě zaujal kočárek pro dvojčata od firmy ABC.Korbičky jsou za sebou.Podívej se na netz a určitě to tam najdeš.Jinak hodně štěstí a krásné svátky přeji.