Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky holky
Máte nekdo zkusetnost s timto kočárkem? Moc by se mi libil,ale nenašla jsem žádné recenze ani cenu
Díky moc ![]()
Na pohled je moc pěkný, ale dle mého pro batole malý, tipovala bych ho tak do roka a to jen když nebudeš mít mimi na jaře a začátku léta, ale tak na podzim. Když nepíšou cenu, tak zřejmě bude dosti drahý… Taky je to celkem novinka, takže čekají, jak si ho ocení konkurence
Osobně bych do něho nešla, naše malá je poměrně dlouhá (85 cm) a v roce a čtvrt by se do něj pořádně nevešla. Plocha na nožičky u sportovní verze je díky zakulacení malá a úzká, na spinkání nic moc pohodlného.
Příspěvek upraven 22.11.11 v 21:10
Cinq píše:
Kocarek neznam, ale nasla jsem ho tady, je tam cena.http://www.malvik.cz/…ma-Xari-2011
Dekuji moc ![]()
Aknyt píše:
Na pohled je moc pěkný, ale dle mého pro batole malý, tipovala bych ho tak do roka a to jen když nebudeš mít mimi na jaře a začátku léty, ale tak na podzim. Když nepíšou cenu, tak zřejmě bude dosti drahý… Taky je to celkem novinka, takže čekají, jak si ho ocení konkurenceOsobně bych do něho nešla, naše malá je poměrně dlouhá (85 cm) a v roce a čtvrt by se do něj pořádně nevešla. Plocha na nožičky u sportovní verze je díky zakulacení malá a úzká, na spinkání nic moc pohodlného.
No prave na pohled se mi libi,ale ani v realu jsem ho nevidela,tak by me zajimala hlavne ta kara. Mám termin na zacatku cervna,tak si myslim,ze korbicku moc nevyuziju. A jeste se mi libi joolz,ale to je asi to sami jako tento. Sice mas jeste cas s vyberem kocarlu,ale chci mit prehled ![]()
Koukám, že máš v portrétu prcka, tak ho zkus vzít někam, kde ten kočár mají a poměř to podle něho…
Fakt se mi líbí vzhledově, ale i to, že to spinkání je v polosedu, když už se mimi nevejde do hluboké verze, by mě odrazovalo… ale zase jsou maminky, kterým to vyhovuje…
A mít přehled je dobré, aspoň pak nekoupíš první šunt, který potkáš v hypermarketu a pak neskučíš, že se ti po 14 dnech páře potah a nebo se vrklá kolo ![]()
Aknyt píše:
Koukám, že máš v portrétu prcka, tak ho zkus vzít někam, kde ten kočár mají a poměř to podle něho…
Fakt se mi líbí vzhledově, ale i to, že to spinkání je v polosedu, když už se mimi nevejde do hluboké verze, by mě odrazovalo… ale zase jsou maminky, kterým to vyhovuje…
A mít přehled je dobré, aspoň pak nekoupíš první šunt, který potkáš v hypermarketu a pak neskučíš, že se ti po 14 dnech páře potah a nebo se vrklá kolo
Malymu uz jsou ctyri roky,mam tu fotku z roka
ale vazi 15 kg,tak bych ho tam mohla zkusit nasoukat
,kdyz pisou,ze je urcen do 17 kg ![]()
Ahoj Ajapol: Tak jsem rozhodnuta pro tento kočarek jelikož jsem nenašla vubec žadny jiný ktery by stal za to :-/
Koupila jsis ho nakonec?
Jedu se na něj podívat do obchodu sice není na 2 lete mimčo ale pak se stejně musí koupit nějaký sportáček :-/
N e l a . - ) píše:
Ahoj Ajapol: Tak jsem rozhodnuta pro tento kočarek jelikož jsem nenašla vubec žadny jiný ktery by stal za to :-/
Koupila jsis ho nakonec?
Jedu se na něj podívat do obchodu sice není na 2 lete mimčo ale pak se stejně musí koupit nějaký sportáček :-/
Ahoj,tak jsem se byla na kocarek podivat korbicka mi nadchla ale bohuuel kara nic moc. takze jsem rozhodnuty pro quinny. hlavne cena za kocarek se mi moc nelibi prijde mi moc drahy kdyz poradne nevyuziju karu je opravdu mala.
Myslíš to vajíčko ? Nebo co myslíš jako káru? Kde jdeš byla podivat? V jakem obchode? A jaka byla cena? Já jsem si ho našla ve Zlíně jsem z Ostravy ale tady ho nikde nemají. Tak je cena 22.000 Kč plus ta startovací sada fusak atd… Quinny ten nový je moc pekny! Taky je s tím vajíčkem ale mají ho uz dvě kamarádky :/. Jinak moje další varianta je Recaro babyzen.
Ahoj, kočárek mám, momentálně používám hluboký, vana je prostorná, řekla bych pro mimi pohodlná, ale mám ještě druhý kočárek Teutonii BeYOU, ten zase jezdí lépe. Ale Mima zase lépe vypadá
Prostě taková stylovka do města. Určitě bude lepší na léto, takže momentálně ji mám spíš jako kočárek na doma, na verandu a tak a než napadl sníh, vozila jsem tento kočárek v autě, na nákupy, na proházky po městě… Moc se těším na jaro, ta přestavba na sporŤák je prostě úžasně vychytaná, na takové to přechodné období, např. když pojedu k na pár dnů k rodičům to bude super.. A ještě jedna super výhoda, vana je výškově stavitelná, to třeba od jiných kočárků neznám.
Taky jsem přemýšlela o tomto kočárku - designově se mi líbil…ale naživo teda nic moc. Koupili jsme nakonec Stokke Xplory - a nemůžu si absolutně na nic stěžovat. Na Stokke je výška sezení taky nastavitelná (a to až poměrně vysoko, že se člověk k mimču nemusí ohýbat…zároveň neztrácí na stabilitě), je použitelný i jako jídelní stolička, když jste mimo domov, lehký,kvalitní, poměrně skladný, pratelné veškeré textilie, velký výběr doplňků včetně zimních a letních „potahů“ a dalších vychytávek, a narozdíl od Mimy má nastavitelnou opěrku nožiček a daleko lepší stříšku…Takže co se týče praktického využití a funkčnosti bych doporučila rozhodně Stokke…pokud je kočár víceméně jen na parádu, tak Mimu ![]()
Dobrý den,
prosím o radu, zda kočárek Mima Xari se hodí též do mírného terénu nebo např. na zasněžený chodník, mám pocit, že je to kočárek pouze do města a na nákupy. Uvažuji o jeho koupi, ale bojím se aby nebyl pouze na „ozdobu“.
Děkuji.
Já si myslím že kolečka má .. Takže nekam s ním dojet půjde. Ještě ho nemam ale jiny nechci žadny se mi jinak nelíbí! Stejně je jen na rok
Dobrý den,
ještě mám dotaz na sportovní sedačku u tohoto kočárku, nevadí dítěti, že má neustále pokrčené nožičky i když leží? Sportovní nástavba se nedá dát do roviny.
Děkujííí.