Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj uvazujeme o tomto kocarku.
Nejdriv jsme chteli brio go cerny s bilou konstrukci ale ten uz nedelaji a jen doprodavaji 2eshopy
Vcera jsem ho videli v Malviku a premyslime o nem.
Jak se snim jezdi treba v prirode?
V lese?
Měla jsem Mimu Kobi a ta byla super i do přírody. Kamarádka má Xari a jezdí také v poho (bydlí na vesnici). Já ho doporučuji.
Ahoj holky, dneska jsme byli na Mimu kouknout a zda se nam fakt uzasnaaa
.na nekdo nejake aktualni informace? i striska je dobra…libil se mi Stokke, ale vadi mi tam ta stredova tyc…tenhle je fakt paradni
.jeste mam hooodne casu, ale myslim, ze bych ho chtela ![]()
Mela jsem Mimu Xari snow White. Musim jen doporučit, byla jsem velmi spokojena
super se s ni jezdilo. Bydlím v menším městě. Super i do auta. Stokkeho nedoporučuji, ten kocarek je jen do obchodaku, taky se mi libi, ale je nepraktickej a spatne odpruzenej. Kamaradka ho mela a velká nespokojenost. Za me Mima ![]()
@stepadabli píše:
Mela jsem Mimu Xari snow White. Musim jen doporučit, byla jsem velmi spokojenasuper se s ni jezdilo. Bydlím v menším městě. Super i do auta. Stokkeho nedoporučuji, ten kocarek je jen do obchodaku, taky se mi libi, ale je nepraktickej a spatne odpruzenej. Kamaradka ho mela a velká nespokojenost. Za me Mima
Je, tak to rada ctu, dekuju
.zrovna dneska byla u nas v praci pani se Stokke a taky jsem si rikala, ze Mima bude lepsi.mam termin az v listopadu, tak si to nechci zakriknout, kocarek budu resit tak v zari
.a myslela jsem, ze bych si k tomu jeste poridila Bugaboo Bee-na prvni jsem je nemela, mela jsem Nuna Pepp a Quinny Yezz, ty Bee na takovy popojizdeni, ale jeste nevim, casu dost ![]()
Dobrý den, já měla Mimu a teď máme Bugaboo Bee+, tak to máme stejný vkus
Hanka
@hankek píše:
Dobrý den, já měla Mimu a teď máme Bugaboo Bee+, tak to máme stejný vkus![]()
Hanka
Je
,a jak jste byla spokojena s Mimou
?a to Bee? pry jako golfko-sportak super
na Bugaboo(Cameleon)jsem koukala uz u prvni dcery, zajimalo me, proc je vsude tak vychvalovany a v Praze jich jezdi mraky
.my jsme z maleho mesta, ale nezaujal me-pripada mi hrozne nizky, hlavne korba a designove neni spatny, ale kocarky Mima a Stokke me zaujaly hned ![]()
Dobry den holky, zamilovala jsem se do mima xari, recenze paradni. ale odrazuji me kolecka, znama ma mima xari flair r.2012 a mela 2krat reklamovany kolecka predni, sjeli se ji ale uplne
@CherryB píše:
Dobry den holky, zamilovala jsem se do mima xari, recenze paradni. ale odrazuji me kolecka, znama ma mima xari flair r.2012 a mela 2krat reklamovany kolecka predni, sjeli se ji ale uplne
hele a to ti nevadí že ve sporťáku nejde polohovat nohy a záda? Aspoň to tak vypadá podle fotek
@CherryB píše:
@jakanas nevadi, je krasnej, hezci nez nejaky polsky kocar.
na prvni jsem mela golfky quinny zapp a taky se nepolohuje a tim sklapenim mi to prijde dobry ☺ nemela jsem s tim problem a syn byl spokojeny
@Teladradora ja jo bohuzel. A videla jsem to. neni to nic strasnyho, ale kdyz koupim kocarek za 30tis tak bych nerada, aby po 4m jsem resila reklamaci ☺ ale je fakt bezkonkurencni, hezci jsem uz dlouho nevidela a neni mohutny a pojizdny stan ☺ kdyby byl nejaky podobny tak jdu do nej ☺
@CherryB jasně vypadá opravdu zajímavě. Jen vím že se všichni zákazníci na prodejně vždy ptají jestli jde sporťík dát do lehu aby se mohlo i starší dítě vyspat. Samozžejmě pokud ti to vyhovuje není co řešit. Ale to jak se hluboká korba udělá za spodního krytu sporťáku je fakt pecka:-)
@jakanas to mas pravdu, kdybych to nemala u prvniho tak asi kvuli sportaku pochybuju. ale taky pravda, me to vyhovovat muze a prckovi to pak vyhovovat nemusi
Ahoj holky, přidám se ještě k této diskuzi.
.
.
Na kočárek můžu napsat jen chválu, opravdu perfektně se s ním jezdí, je dobře ovladatelný v pohodě jednou rukou.
Je moc dobrý do terénu.
Se stříškou jsem si také nebyla jistá a pořád kontrolovala, jestli mimču dovnitř nefouká, ale vůbec a to jsme jezdili opravdu v mrazech. Vždy když jsem vytáhla malého z fusáku byl úplně teploučký, orig.mima fusák je také super
Jezdím ještě na střídačku s bee, ale ten kočárek je opravdu designovka, tak ho bereme do města a obchodáků a všichni koukají