Kočárek Mima Xari

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
27.2.12 23:03

Mima xari

Zdravim všechny,tento kočárek mám a jsem velmi spokojena,malá se mi narodila začátkem leta a až teď v osmi měsících jsem ji dala do sportaku a klidně by ještě v korbicce vydržela , ale už chce vidět ven, takže opravdu i když se to nezdá kočárek je prostory, ovládání snadné opravdu pohodlne do terénu super, také jsem se bála ale opravdu spokojenost, ve sportaku mám zatím originální fusak od mimi takže ma malá pohodlí, trochu mě odrazovala ta tvarovana sedací čast u sportaku ale i to je u tohoto kočárku v pohode ,mám v úmyslu si ještě koupit golfac na cestování u kterého vyžadují polohovani do lehu.takze muzu doporučit me nezklamal,kromě toho nikdo ho u nás ve meste nemá a všichni se otáčeji v podstatě krásný moderni kočárek a ještě splňuje vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Idsa
28.2.12 05:09

Muzu se zeptat kde jsi kocarek koupila a kolik stal i s fusakem?Jakou výbavu potrebuji dokoupit aby byl kocarek kompletni?moc dekuji :D

• Citovat
  • Upravit
N e l a . - )
28.2.12 07:11

Tak to je super že jsi spokojena uz se na nej taky těším. Kolik stal fusak? A adaptéry na autosedacku maxi cosi. Jakou barvu máš?

• Citovat
  • Upravit
Ivone
28.2.12 19:58
Sabira píše:
Zdravim všechny,tento kočárek mám a jsem velmi spokojena,malá se mi narodila začátkem leta a až teď v osmi měsících jsem ji dala do sportaku a klidně by ještě v korbicce vydržela , ale už chce vidět ven, takže opravdu i když se to nezdá kočárek je prostory, ovládání snadné opravdu pohodlne do terénu super, také jsem se bála ale opravdu spokojenost, ve sportaku mám zatím originální fusak od mimi takže ma malá pohodlí, trochu mě odrazovala ta tvarovana sedací čast u sportaku ale i to je u tohoto kočárku v pohode ,mám v úmyslu si ještě koupit golfac na cestování u kterého vyžadují polohovani do lehu.takze muzu doporučit me nezklamal,kromě toho nikdo ho u nás ve meste nemá a všichni se otáčeji v podstatě krásný moderni kočárek a ještě splňuje vse.

Ahoj…Korsika o rozměrech 74×30 čím ti vydržela do osmi měsíců?a to jsi jezdila bez fusaku?me Korsika přijde malinka,max.do peti mesicu :evil:

• Citovat
  • Upravit
4
28.2.12 21:41

Zdravím,kočárek. Jsem si objednala přes Malvik .cz ale nejprve jsem se na nej byla podivat v Rakousku,mám šedý s růžovou dala jsem za nej kolem pětadvaceti i s taskou a s fusakem který ale sedí jen do sportaku,v korbicce jsem měla růžový od pinkie,k tomu byl jeste nanoznik a plastenka ,?bohužel nejsem tak důsledná a rozměry kocarku uz nevim,ale malá se mi tam opravdu vešla i s tim fusakem a neni mala ani obr tak akorát ,mají i ty adaptéry ale ty jsem nepotřebovala mám autosedačku i s podvozkem od jiné firmy,chci ještě dokoupit sitku proti hmyzu a slunecnik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivone
29.2.12 07:59

Ahoj,Děkuji za info.ten kocarek se mi moc líbí,ale viděla jsem ho jen na netu naživo ne.muzes mi prosím poradit,kde ho muzu v Rakousku vidět,jezdím tam občas nakupovat,tak bych si ho šla pomazlit :lol:

• Citovat
  • Upravit
N e l a . - )
29.2.12 08:23

Nemusíš do Rakouska je u nás v obchodech!

• Citovat
  • Upravit
Ivone
29.2.12 09:37

Bydlím u rak.hranic a mám to blíž než do Prahy,tak si rada udělám výlet…dekuji :D

• Citovat
  • Upravit
4
29.2.12 11:46

Ahoj,tak v rakousku ho měli ve Vídni ale já bych tam sama netrefila a nevím už přesně ten název obchodu,ale uz tenkrát. Na nej tam měli slevu vyšel 900eur a to i s fusakem, jenže já nechtěla stříbrný tak jsem ho objednala přes ten Malvik ,myslím ze tu bude uz k vidění i u nás .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sosna
21.3.12 18:32

V Brně je kočárek k vidění v Tescu v Králově Poli v prodejně Miminko. Je tam vystavený jak Xari v bílé barvě (je opravdu krásný), tak Kobi pro dvojčata v tmavé (myslím černošedý).
Kamarádka jej má a je velmi spokojená, manipulace prý jednoduchá a opravdu vše kvalitní, vše sedí na milimetr přesně.

Já jej také beru pro svoje mímo. :palec:

• Citovat
  • Upravit
N e l a . - )
26.3.12 20:43

Mám uz objednány z nové kolekce uz se mooooc těším ! Je fakt nej!

• Citovat
  • Upravit
Esp
1.4.12 21:54

Holky, planuju se na nej take nekam zajet podivat, velice me na pohled nadchl. Mela jsem v hlave Joolz, ma ho sestra a je s nim maximalne spokojena. Ale pak to byla nakonec ona, kdo objevil Mimu, poslala odkaz a ja ted furt myslim na tento. Prosim Vas, z jakeho je materialu? A jak se udrzuje? Moc se mi libi ten bily, ale neumim si predstavit jezdit s nim v zime, kdy je vsude plno marastu, navic ditko, ktere uz bude i trochu behat, aby si pak sedalo se spinavyma botama… Vsimla jsem si nove kozene kolekce, ale ty barvy se mi nelibi, tak se ptam hlavne na material tech zakladnich verzi. Diky moc.

• Citovat
  • Upravit
Ivone
2.4.12 07:54

Viděla jsem kocarek v novém Malviku v Praze, je tam i nova kolekce…kocarek nádhernej,prekrasnej,ale bohužel jen na pohled.jak ti ho začne prodavačka předvádět, myslela jsem, ze je to vtip.bouda nedrží pohromadě, cela se vykla kdyz jede a jsou mezi ni jakoby otvory, není celistva, nejvíc mě dosta šířka kocarku,kde není místo a při složení kocarku se vysypal obsah obou košíku pod kočárkem..,byl to můj favorit, ale zklamaní velike :,(

• Citovat
  • Upravit
Petrasta
28.4.12 16:05

My ho koupili v detskydum.cz. Mají tam totiž 10% slevu a to je u tohoto kočárku fakt hodně ;-) tak jsem ráda, že jsme ušetřili a prodavačky byly úplně super…

• Citovat
  • Upravit
2
22.5.12 09:34

Celou dobu jsem na tento kočárek byla zvědavá, byl to můj favorit. Do včerejška - hned po první minutě, co jsem se na něj koukla, jsem věděla, že jej nebudu chtít. Plně se ztotožňuji s příspěvkem Ivone z 2.4.2012 - ta bouda vyžaduje, aby byla stahovaná i roztahovaná oběma rukama a je velice chatrná! Navíc u sporťáku prostor na dětské nožičky (na chodidla) je jen tak 5 cm, takže dítě se tam může akorát zapřít patou, ale ne si položit celé chodidlo, aby si ulevilo. A materiál také nic moc. Jsem ohromně zklamaná. I z toho důvodu, že zas budu muset vybírat mezi kočáry dál. Tento kočárek je nádherná designovka, na demo videu působí super, ale skutečnost je jiná. Palec dolů. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí