Kočárek Mima Xari

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
30.5.12 22:54

Já tento kočárek mám, a nic lepšího jsem prozatím neviděla maximalni spokojenost a ve sněhu jsem normálně jezdila sice jsem se někdy zapotila ale to v zime asi každy z jakým koliv kočárkem. Fusak mám od mimi a používala jsem ho i do hluboké korbicky, mala byla v korbe skoro do osmi měsíců. A narodila se červenci, takže je dost prostorny. Kamarádka ma stokke a maly se ji vlezl jen do 4,5 měsíců. Sportovní sedák tak do dvou let dítěte. Materiál luxusní jen se to otre mokrý ubrouskem a je hotovo. Já mám bílý a cistila jsem ho min o hodne nez klasické materiály kočárku.Proste luxusní Kočár a je pravda ze bouda není jakoby vcelku a je jina nez ostatní kočárky ale i kdyz se trosku při jízdě zahýbe tak me osobně to vůbec nevadilo.a stačí při stahování a roztahovani strisky jen jedna ruka :) ps: nikdy jsem ho neviděla na vlastní oči driv nez jsem ho koupila a jak mi přišel byla jsem nadšena, nenašla jsem jedinou chybu na tomoto kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
1.6.12 12:17

Byla jsem se na kočárek také podívat v Malviku v Pze. Musím tedy říct, že mě nezklamal kočárek jako takový, ale obsluha a prezentace kočárku!!!! Předtím jsem se byla podívat na kočárek v Českých Budějovicích v Bejby centru, naprosto dokonalá informovanost obsluhujících (ohledně všech kočárků), kočářek pevně smontovaný…Dauphin má pravdu ohledně prostoru na nožičky…Prozatím je to, ale jediný kočárek, který se mi vejde kompletně do kufru auta i s korbičkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karinnnn
26.10.12 21:14

Cena?

Na kołik tedy vysel? Diky

• Citovat
  • Upravit
meloune
29.10.12 19:08

Dobrý den mě vyšel na 26500kč se vším…

• Citovat
  • Upravit
367
27.3.13 19:17

Tento kočárek je nádherný a kupovat nový jdu do něj, ale pouze typ Flair což je kožený, je to luxus, styl, koukala jsem i na video manipulace s ním a je to jako z jiného vesmíru, prostě diamant mezi kočárky byt má možná nějaké mínusy ale rozhodně jej nemá každý a cenou je určitě lepší než pitomý Bugaboo nebo Stokke

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
meloune
27.3.13 22:38

Ja byla rozhodnuta pro svetle hnedy z kolekce flair…kdyz jsem ho pak videla nazivo priznam se, ze me to nenadchlo tak jako na videu a obrazcich…a tak jsem zvolila bily, ktery nazivo zase vypadal mnohem lepe nez na obrazcich…koupili jsme k nemu kozesinku kolem strisky…zatim pouzivame hlubokou korbu…dcera vazila pri narozeni 3700g a merila53cm…takze nebyla uplne mala a nyni na peti mesicich, kdy ji je opravdu kus tam ma porad velky dostatek mista…a prisaham, ze bych neverila, ze me budou zastavovat i pani a ptat se na kocarek, ale je to tak…predtim jsem vsude vozila jen autosedacku a podvozek od kocarku, ale od te doby, co mame tento mame autosedacku jen v aute a vsude vozime hlubokou korbu…vsichni ten kocarek milujeme..a pokud mam velky nakup treba v ikee…tak korbu jen slozim na placku a zabira minimum mista…coz je super…a udrzba bileho kocarku? Kazdy mi rikal ze jsem cvok…ale prisaham ze jen otiram vlhcenym ubrouskema kocarek je naprosto cisty a to s nim jezdime celou zimu…a o minusech zatim nevim…je to muj paty kocarek…a jednoznacne nejlepsi…naprosto pohodlny a perfektne ovladatelny…neokoukany a zajimavy…muzu jen doporucit

• Citovat
  • Upravit
meloune
27.3.13 22:39

Ja byla rozhodnuta pro svetle hnedy z kolekce flair…kdyz jsem ho pak videla nazivo priznam se, ze me to nenadchlo tak jako na videu a obrazcich…a tak jsem zvolila bily, ktery nazivo zase vypadal mnohem lepe nez na obrazcich…koupili jsme k nemu kozesinku kolem strisky…zatim pouzivame hlubokou korbu…dcera vazila pri narozeni 3700g a merila53cm…takze nebyla uplne mala a nyni na peti mesicich, kdy ji je opravdu kus tam ma porad velky dostatek mista…a prisaham, ze bych neverila, ze me budou zastavovat i pani a ptat se na kocarek, ale je to tak…predtim jsem vsude vozila jen autosedacku a podvozek od kocarku, ale od te doby, co mame tento mame autosedacku jen v aute a vsude vozime hlubokou korbu…vsichni ten kocarek milujeme..a pokud mam velky nakup treba v ikee…tak korbu jen slozim na placku a zabira minimum mista…coz je super…a udrzba bileho kocarku? Kazdy mi rikal ze jsem cvok…ale prisaham ze jen otiram vlhcenym ubrouskema kocarek je naprosto cisty a to s nim jezdime celou zimu…a o minusech zatim nevim…je to muj paty kocarek…a jednoznacne nejlepsi…naprosto pohodlny a perfektne ovladatelny…neokoukany a zajimavy…muzu jen doporucit

• Citovat
  • Upravit
1
3.4.13 14:34

Ahoj holky,
chtěla bych se mrknout na kočárek mima a stokke. V kterem obchode a v kterem meste by je mohli mit oba dva at je muzu porovnat. Nevite nekdo?
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
melone
3.4.13 19:39

Já byla v Malvíku v Praze…měli tam oba

• Citovat
  • Upravit
9
17.4.13 10:21

Ahoj, mají je oba v Brně v Babyparku v Campusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
10.5.13 11:37

Prosím o info kdepak jste zakoupila kožešinku kolem stříšky?? chtěla bych jí zakoupit na zimu, příští týden si jdu do bejbycentra v Č. Budějovicích kočárek zamluvit. Rozhodli jsme se též pro bílou barvu. Na živo je ještě krásnější, fakt mě nadchnul hned od začátku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaayinka
18.5.13 18:44

Holky dnes jsme jeli koupit kocarek a o tomto jsme nemeli ani potuchu. Byla to laska na prvni pohled (i kdyz draha laska) se vsim, vcetne tasky nas vysel na 3200. Strase se tesim, az se maly narodi a my poprve vyjedeme!!!

• Citovat
  • Upravit
24
17.9.13 15:51
@meloune píše:

Dobrý den, chtela jsem se zeptat, kde jste zakoupila kozesinu na kocarek? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
melone
17.9.13 16:33

Kožešinku můžete objednat bud ve spanělsku na jejich stránkách a nebo nechat ušít :)

• Citovat
  • Upravit
michaela12345
27.9.13 02:43

Ahojte dievcata ja som sa zblaznila do tohoto kocika tak sko mnohe z vas :)))…mala by som na vas otazocku. z akeho materialu su kolieska? nehrkocu? dakujem Vam

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4