Kočárek Mima Xari

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4492
22.5.15 07:04

@CherryB ja mela u prvni Quinny. Buzz a tajy to neslo do uplnyho lehu a mala spala krasne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
22.5.15 07:29

Já bych šla do tohoto: https://www.youtube.com/watch?… je samozřejmě i s korbou a autosedačkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
19.8.15 22:48

Ja jsem si poridila tenhle kocarek a do prvni vyjizdky jsem do nej byla zamilovana jenze.. Jak byly ted nehorazny vedra, tak jsme vzali malou ven a polozili ji do kocarku bez deky a na kostkach a sebemensich nerovnostech sebou ten kocarek strasne hazi, takze mala vevnitr doslova litala, protoze kocarek je neodpruzeny. Na jezdeni po obchodech a asfaltovych cestach je to nadhera, ale tohle se fakt nedalo. Kdyz je v zavinovacce, tak je to lepsi, takze shanime neco treba jako matraci s pameti, aby to s ni tolik nehazelo, jinak teda asi pujde kocar pryc. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
15.10.15 17:40

AHoj holky, kdo by se chtěl přidat… ;) https://www.modrykonik.cz/group/7132/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.16 11:25

Ahoj holky

Vim ze uz je toto tema trochu starsi, ale napadlo me jestli nektera z vas nema doma jeste nejake prislusenstvi ke kocarku? Kocarek jsme koupili ale prislusenstvi je silene drahy a ja bych potrebovala poradit kde sehnat aspon zimni sadu nebo fusak, napadlo me i nechat usit. Nemate zkusenosti? Dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
8.8.16 23:00

Holky, chci se zeptat na velikost sportovní sedačky u Mima xari, vejde se tam i např. dvouleté dítě? Popř. pokud máte některá foto s větším dítětem v kočárku, budu ráda;-) Na youtube i na fotkách jsou v kočárku pouze malé děti a přijde mi, že je jim to už těsné, tak bych chtěla slyšet názor těch, co už ho používají;-) Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
4.10.16 20:59

nánožník

Dobrý Večer,
Mám dotaz, nemáte některá univerzální nánožník na mima xari?
Nebo někoho kdo šije na kočárek mima?
Nevím jak řešit zimu, máme fusak Elodie a zimní sadu opravdu kupovat za necelých 6tis nebudu ani nehodlám :D
Děkuji za každou radu :) Hezký zbytek večera :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.16 09:37

Dotaz

@CherryB píše:
Dobrý Večer,
Mám dotaz, nemáte některá univerzální nánožník na mima xari?
Nebo někoho kdo šije na kočárek mima?
Nevím jak řešit zimu, máme fusak Elodie a zimní sadu opravdu kupovat za necelých 6tis nebudu ani nehodlám :D
Děkuji za každou radu :) Hezký zbytek večera :)

Dobrý den,
můžu se zeptat jak se Vám vejde dítě do hluboké korby a fusakem od Elodie? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.16 20:32

Zimni sada

Zimni sada na mimu se da sehnat za 4990 a taky jsme museli bohuzel koupit, jsou to palky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.1.17 12:42

Mima xari

Ahoj holky.
Mám dotaz..ma tu někdo kočárek mima xari a řešil ke kočárku stupatko pro větší dítě? Jde nějaký univerzální ke kočárku připevnit? Origo asi není nebo jsem ho nenašla. Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.9.17 12:58

A můžu se zeptat, chci si kocarek pořídit ale zajímalo by mě, zda jdou třeba někde dokoupit nová kolečka kdyby se ojezdila, nebo koupit nový „obal“ na rukojeť. Víte co myslím. Nikde jsem to na internetu nedohledala, že by se to dalo přikoupit. Díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
27.4.18 14:26

Kde se na kočár mužů podívat?

Ahoj holčiny,
poradíte mi někdo kde v Praze nebo Brně či Ostravě (nebo kdekoli jinde i SK) mají vystavené různé barvy Mima Xary? Kočik se mi moc líbí, ale jsme z Moravy a nemůžu objevit žádný obchod, kde bych si mohla srovnat více barev, zatím jsem viděla naživo jen šedý :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
27.4.18 15:58

Mima xari - nedoporucuji

Tak tedy musím konstatovat pokud nejste milionář a nebudete mít další kocarky k Mime, tak je úplně na prd. Nový kocarek za 27 tis, boudicka je jedna velká komedie( otevřená, kyva se, silnější vítr profoukne) kolečka ok po obchodaku nebo po asfaltu, a sportak jak nebyl polohovatelny tak malemu pohodlný vůbec nebyl takže stejně šel v 7 mes z domu pryč… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.21 22:55

Stokke xplory mima xari?

Dobrý večer jsem tu nová a čekám miminko
Chtěla bych nějaké rady nemůžu se rozhodnout mezi kočarkama značky mima nebo stokke jsou to strašně krásné a luxusní kočárky a jiné se my ani nelíbí budu ráda za rady děkuji :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
23.2.21 00:41
@Vanessa144 píše:
Dobrý večer jsem tu nová a čekám miminko
Chtěla bych nějaké rady nemůžu se rozhodnout mezi kočarkama značky mima nebo stokke jsou to strašně krásné a luxusní kočárky a jiné se my ani nelíbí budu ráda za rady děkuji :srdce: :srdce:

Ony jsou luxusni jen podle ceny.
Co se tyce funkcnosti a vhodnosti pro miminko, tak jsou to pekne šunty.
Treba ta vylisovana sedacka ke sportaku je prasarna na urovni choditka. Miminko se na spani nenatahne, spi vlastne vsede, travi tak dlouhe hodiny v kocarku porad ve stejne poloze. To je strasne spatne.
Kolecka jsou dobra tak akorat na rovny povrch do obchodaku.
Za me nebrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4