Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, chtěla bych si pověsit do okna takovou tu svítící záclonu na Vánoce a přemýšlím jakým nejlepším působem to tam nějak dát do plastových oken
jsou nějaké háčky nebo to nějak dáváte na konzoli??? Díky ![]()
@valkil
primo na zaclonu bych to nevesela, nektere svetylka maji tendece se rozpoustet, to by mohlo i zahoret ![]()
Tak mi malé koupili svítící sněhuláky a ty připínáme na žabky od záclony a obyč žárovky na okna lepím lepící páskou
do různých tvarů, většinou teda stromeček s dárečkama ![]()
Dávám na plastové, samodržící, bezbarvé přísavky, které mají háčky.
Ja to lepim na plastaky izolepou. Ty lepici hacky pak jdou spatne sundat…
Holky mam podobny dotaz. Jak vesite adventni venec na venkovni dveře?? Mame nove plastove a manzel by se asi zblaznil do nich vrtat… Ty hacky na zaclony jdou pak spatne dolu…mate nejaky figl??? Mam venec a stuhu
Diky
@radka101 Kde se takove přísavky kupuji?? A vydrzi to venkovni mrazy?? Diky
@Petta29 Např. domácí potřeby, hobby markety, mrazy
, já to mám v interiéru.
@Petta29 píše:
Ja to lepim na plastaky izolepou. Ty lepici hacky pak jdou spatne sundat…
Holky mam podobny dotaz. Jak vesite adventni venec na venkovni dveře?? Mame nove plastove a manzel by se asi zblaznil do nich vrtat… Ty hacky na zaclony jdou pak spatne dolu…mate nejaky figl??? Mam venec a stuhuDiky
já mám normální háček lepící, a mám ho nalepený zevnitř z bytu jakoby naruby… zaháhnu na něj stuhu a přehodim venec přes dveře ven… a malý háček v barvě dvěrí nejde ani videt… nalepila jsem ho uplne navrch
(snad je to srozumitelné)
Díky holky za radu, izolepu jsem nějaký čas měla, ale moc se neosvědčila
někdy to spadlo, jak se třeba okno orosilo a ty přísavky jsem měla taky a ty padaly neustále
tak jsem chtěla něco vymakanějšího, ale vidim to asi zase na izolepu ![]()