Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, dostala jsem 1kg zrnkové kávy, ale nemám doma mlínek. Nemáte zkušenost jak rozdrtit - lze v robotu, kde drtím ořechy? Nebo mele se to v obchodech? Za mého mlada se mlela káva v obchodech, ale teď jsem tam nic neviděla (např. Albert).
Díky za rady. No při nejhorším věnuju někomu v rodině dál
.
Ty mlýnky v některých obchodech pořád mají. Určitě jsem ho viděla v Intersparu.
Díky, tak já zkusím ten robot a zkusím se zeptat v Albertu, třeba ho mají někde schovaný. Příp. pošlu manžela do nějakého jiného obchodu
.
Já mám takové ty sekací nádoby k tyčovému mixéru a v návodu bylo výslovně napsáno, že se v tom káva mlít nemá! Tu menší jsem si zničila, když jsem tam chtěla mlít hřebíček, o tom v návodu nepsali, tak bacha ![]()
U nás mají mlýnek určitě v Kauflandu a v Coopu. Zkusila bych nějakou menší prodejnu typu Coop, Hruška apod.
@adam755 píše:
http://cs.wikipedia.org/…%C3%A1_slova#L
Slova slynout, plytký a vlys tam podle mě před 20 lety nebyla ![]()
@Osmanka jestli máš v blízkosti třeba Oxalis nebo nějakou podobnou „kávovou“ prodejnu, tak tam by ti to mohli namlet ![]()
@Angua já tam hřebíček rozsekala, jen teda ta nádoba je strašně zevnitř poškrábaná ![]()
@Angua To asi fakt ne. Tak vidíš, vzdělávací vložka poslouží nejen zakladatelce.
@skoroprazacka mně se to roztavilo - ten úchyt, kde drží ten sekáček
Asi jsem sekala intenzivněji
![]()
@adam755 píše:
@Angua To asi fakt ne. Tak vidíš, vzdělávací vložka poslouží nejen zakladatelce.
Tak naštěstí vím, jak se co píše a vyjmenovaná slova jsem se učila jenom, abych je mohla pančelce přeříkat jako básničku
Nikdy jsem je nepotřebovala použít…
@Angua já to taky neumím přeříkat… ale když člověk v mládí trochu četl, tak potom umí i psát ![]()
@Angua píše:
Slova slynout, plytký a vlys tam podle mě před 20 lety nebyla
PLYTKÝ!! A já zrovna minule přemýšlela, jestli je to vyjmenovaný nebo co…
![]()