Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Angua píše:
My jsme měli - slyšet, mlýn, blýskat se, polykat, plynout, plýtvat, vzlykat, lysý, lýtko, lyže, pelyněk, plyš.Je fakt, že mám furt dojem, že mezi lysý a lýtko ještě něco bylo, ale rytmicky (jak to mám naučené) se mi tam hodí spíš něco jednoslabičného… Ale asi ne
@cuttysark já jsem ho právě nečetla, až dodatečně, když přišel ten moment WTF???![]()
Vidíš, kolikrát lepší trapná značka, než nějaká „lepší“
@Allons-y píše:![]()
já si zas říkám…vzlykat, lysý, LÍNÝ?! WTF :lol, je fakt, že už mi to asi prostě přirostlo
Též jsem kolikrát LÝNÁ až hrůza ![]()
@Allons-y to jo, kolikrát jsem úplně ztuhlá. Chtělo by se mi říct jako kamenná socha
![]()
Jinak ještě k tomu mletí kávy - když to umelete na něčem, co má kovové nože, tak se to zahřívá a ta káva se tím může spálit - znehodnotit ![]()
@chaarleene píše:
Jinak ještě k tomu mletí kávy - když to umelete na něčem, co má kovové nože, tak se to zahřívá a ta káva se tím může spálit - znehodnotit
Ale to uz je vyssi level kavickovania
ale plne suhlasim. uz mam zalusk na kamenny mlynek
@cuttysark píše:
Ale to uz je vyssi level kavickovaniaale plne suhlasim. uz mam zalusk na kamenny mlynek
já jsem koupila klasický ruční mlýnek s mlecími kameny, vyšel na pár stovek a na ty naše 2 kafe za den je naprosto dostačující
navíc manžel pije kafe z french pressu a já z mokakonvičky, takže na to je hrubost mletí akorát
(na presso by to prý bylo moc hrubé)
@chaarleene no prave ja mam tiez taky ten retromlynek, ma kamene, ale mele hrozne hrubo, ja mam presovat, takze az tak spokojna s tym niesom, takto hrube kusky moc kavy nepustia.
@Ukulina už ho máme asi 3 roky, tak nevím, jestli třeba nezměnili sortiment, ale podle vzhledu by to měl být tento:
http://www.lodos.info/node/20/802
Já mám právě jen instantní kávu a kávu na kapsle, turka moc nemusím, tak se mi právě nechce ani kupovat mlýnek. No kdyžtak zkusím ten interšpár, kaufland mám hrozně daleko, u nás je kolem jen albert - v každé vesnici.