Jak prát hračky

Anonymni
8.6.08 12:37

jak prát hračky

Dobrý den,

mám hračky od Fisher price a Tola a netuším jak je vyprat či vyčistit.

Poradíte mi prosím někdo?

Děkuji za odpověď

Peteryka

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1837
8.6.08 13:47

Není na nich nějaká cedulka??
Podle mě nic nezkazíš, pokud navlhčíš a buď jen vodou „ošmrdláš“ nebo mýdlovou vodou, a nechat vyschnout.
Podle toho co je uvnitř :lol: jestli nějaké zařízeníčko, tak to bych byla opatrná.
Jinak pokud jsem měla nějaké látkové hračky, např. hadrové panenky, dávala jsem je buď na studeno nebo na 30 stupňů vyprat do pračky a na slabé ždímání, jako jemné textilie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
8.6.08 20:50

Máme pejska od fishera -
namočím pouze hadříček v mýdlové vodě a otírám.Na flíčky vemu jemný kartáček a trochu víc mýdla a trochu víc přitlačím. Jiný způsob neznám, vevnitř jsou baterie a mohl by se pokazit.
Ale přiznám se, že už mi ho i dcerka hodila do vany při koupání, to jsi měla vidět jak jsem po něm skočila, aby se úplně nenamočil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.6.08 23:21

Praní hraček

Ahoj,

dík za typy.

Máme dom pejska od Fisher Price, který je všude propojený s drátkama.
Takže praní v pračce nemožné.

Nekteré hračky, které mají mluvící mechanismus, který moje holčička vymáchala po zemi v různých obchodech, tak s těmi jsem si hravě poradila, rozpárála, zašila udělala zvířátko na rozepínání, takže pohodička. Plyšáky peru na 40, myslím, že jsem tam minule hodila 60 a také to kluci plyšatí vydrželi.

Bohužel žádný návod nikde nebyl jak prát či otírat.

Měla jsem sto chutí, napsat do e-shopu, kde jsem hračky objednávala, ať mi poradí, jak je vyprat či očistit, ale pak jsem si to rozmyslela, protože mají určitě jiných spoustu starostí, než aby jedné mamince psaly, jak se perou jejich mluvící plyšáci. :lol:

• Citovat
  • Upravit
464
29.4.13 14:40

Ahoj, mám dotaz, dostala jsem od známé hračky, jenže jsou takové ušmudlané a já je nechci dát malýmu. Jsou plyšové a takové co se natáhnou a hrajou nebo natáhnou a brní, všechny plyšáky vždycky hodím do pračky a mám klid, myslíte že aspoň ty brnící můžu hodit do pračky? Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
29.4.13 14:48

@Růženkaa
Já peru všechny plyšové hračk, na 40, potom dávám do sušičky a nikdy se žádné nic nestalo :-) U těch, co hrály nebo vydávaly nějaké zvuky, tak třeba den dva po praní nešly a pak se zase rozběhly :-)Těm brnícím se nestalo vůbec nic a brněly dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
29.4.13 14:50

@Lella paráda už jsem myslela že je budu muset prát růčo :mrgreen: díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
29.4.13 14:57

Elektricke hracky jsem si nedovolila prat, ale tuhle jsem na ulici nasla tu „brnici“ a tu jsem vyprala s tim, ze nic me nestala, o nic neprijdu.. a funguje porad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
29.4.13 15:32

Všechny..i ozvučené..jsem vždycky prala v pračce na 30 stupňů. Jen jsem je dala do povlaku polštáře. Nestalo se mi, že by nějaká nehrála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
29.4.13 15:38

Tak já plyšový nebo látkový bez strojku normálně vyprala na jemnej program na 30°C. Dala jsem tam teda radši dětský prášek Lovelu. A ty hrací, pro mimi, umělohmotné, jsem omyla ve studené desinfekci co je na čištění lahviček. A hrací plyšové radši jen čistím mýdlovou vodou a hadříkem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný