Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@lleennttiillkkaa píše:
Ve třech letech ti na nějakou hru nebude zvědavej a bude chtít ty dárky
Takhle to vidim taky ![]()
Ve 3 letech bych si s tím taky halvu nelámala, je to ještě prcek. možná za 2 roky už bojovku ocení.
@RadkaCh
No zase takový horor to není
. Pro mě mysteriózní drama. Ale já jsem na drsnější filmy, tak mi to moc strašidelné nepřijde
Ale hezky film to je.
@Apaji píše:
@RadkaCh
No zase takový horor to není. Pro mě mysteriózní drama. Ale já jsem na drsnější filmy, tak mi to moc strašidelné nepřijde
Ale hezky film to je.
Tak objektivně bych to já taky nenazvala nějakým echtovním hororem. Subjektivně musím říct, že to byl poslední horor, který jsem viděla. Shlédla jsem ho na začátku těhotenství a snad mi z toho hráblo nebo co
Už se na horory koukat nemůžu a akorát z nich mám zlý sny ![]()
Zrovna ve 3 letech jsme „šaškárnu“ vymýšleli:-) Dostal v papíru kartičku, kde měl napsány (namalovány) 3 úkoly - zazpívat písničku, hodit balón do koše jako při basketbalu a projet na tříkolce slalom. Slavili jsme u babičky na zahradě, takže to tam šlo snadno, vše jsme připravili, s úkoly mu pomohli (písničkou jsme zpívali s ním, protože se najednou před tolika lidmi styděl). Potom jsme ho zavedli za dům, kde už čekaly dárky. Úkoly ho velmi bavily, ještě dlouho na to vzpomínal, máme to všechno i na fotkách, dnes je mu 10 a zrovna nedávno jsme si prohlíželi album a stále na to vzpomínal. Když byl starší, tak dostal třeba veršovaný dopis, kde bylo napsané, kde se který dárek schovává, byla to neobvyklá místa, např. v pračce, v ledničce, pod polštářem atd. Někdy mě popadne takové vymýšlení a myslím, že to děti docela baví. Rozhodně to však není pravidlo, abych něco vymýšlela každý rok a každému:-)
Jen by to možná chtělo zmínit, že je to horor, aby se pak náhodou někdo nezalekl