Jak originálně předat dárky 3letému synovi

1803
4.9.15 08:34

Jak předat dárky

Ahoj holky, jak svým dětem předáváte dárky k narozeninám? Syn bude mít narozeniny za pár dní a ráda bych mu je předala nějak neobvykle - třeba formou hry nebo nějak. Ale absolutně mě nenapadá jak. Nemáte, prosím, nějakou inspiraci, tipy? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8959
4.9.15 08:37

A kolik synovi je?
Osobně bych žádné šaškárny nevymýšlela a normálně předala u přání.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
4.9.15 08:39

@Lejaa jo, bude mít 3. Tak chtěla jsem nějak netradičně ;-) ale možná to nebudu hrotit, ať pak každý rok nevymýšlím něco nového :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
4.9.15 08:40

Muzes mu je schovat na zahrade, my tohle delame na velikonoce..,ale zase nevim no k narozeninam by to asi bylo divny. Kolik je synovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
4.9.15 08:42

Byla ve filmu Sirotčinec taková zajímavá hra, kterou si chlapeček hrál se svou maminkou. Příklad: maminka našla ve své posteli růži, šla do záhonu, kde ty růže rostou, tam našla knoflík, šla do krabičky se šitím, odkud ten knoflík byl, v krabičce našla kapesníček, šla do skříňky odkud kapesníček byl, tam našla…a tak to pokračovalo až se dopracovala k dárku od syna. Holky, co film viděly, mě určitě opraví, nepopsala jsem to přesně podle filmu (co kde kdo našel), ale smysl hry. Vynechala jsem hlavní věc z filmové hry, abych někomu, kdo by se chtěl na ten film podívat, nevyzradila pointu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
4.9.15 08:42

Aha, píšeš 3 roky, tak buď tu hru zjednodušit podle jeho schopností, nebo to odložit až bude starší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
4.9.15 08:43

@evulkanov
Určitě, já myslím, že stejnak bude mít oči jen pro dárek:)
Upřímně, jsem v tomhle směru asi dost omezená, takže mě ani nenapadá nějaká varianta jak předat zajímavě. Jako třeba dárek schovat a vymyslet nějakou „bojovku“, aby se k dárku dostal, mi přijde kruté :) Navíc ve třech je na tohle podle mě brzo, pravděpodobně by ho to možná i otrávilo.. nevím :nevim: Dala bych normálně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30313
4.9.15 08:47

Dárek bych dala normálně a jestli mu k tomu chceš udělat bojovku tak radši jen o nějaké dobroty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
4.9.15 08:49

Ja bych dala do pokoje balonky, velkou krabici s darky a dvere pokryla balicim papirem, at se k tomu probojuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
4.9.15 08:51

Mladsi syn si k tretim narozeninam pral velky domichavac. Kdyz se probudil po odpolednim spanku, domichavac mel v posteli, bylo to prvni, co uvidel po probuzeni, takze prekvapeni, sok a velka radost. Jinak me nenapada, jak predani ozvlastnit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
4.9.15 08:54
@Apaji píše:
Byla ve filmu Sirotčinec taková zajímavá hra, kterou si chlapeček hrál se svou maminkou. Příklad: maminka našla ve své posteli růži, šla do záhonu, kde ty růže rostou, tam našla knoflík, šla do krabičky se šitím, odkud ten knoflík byl, v krabičce našla kapesníček, šla do skříňky odkud kapesníček byl, tam našla…a tak to pokračovalo až se dopracovala k dárku od syna. Holky, co film viděly, mě určitě opraví, nepopsala jsem to přesně podle filmu (co kde kdo našel), ale smysl hry. Vynechala jsem hlavní věc z filmové hry, abych někomu, kdo by se chtěl na ten film podívat, nevyzradila pointu.

neni Sirotcinec tak trochu horor :mrgreen: taky jsem videla byl to dobry film, s prekvapivym koncem,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
4.9.15 09:07

Nalepila bych na podlahu papírovou lepenkou nebo montážní páskou od jeho postýlky šipky, které ho dovedou k dárku. Třeba v té velké krabici s mašlí. Ale myslím, že ve třech letech to ještě tolik neocení, to spíš později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
4.9.15 09:07

@katule9
No, já horory miluju, takže za mě je Sirotčinec spíše mysteriózní drama 8) Ale povedené. V poslední době mají Španělé skvělé věci. Jak z hororů, tak z thrillerů. Často překvapivé závěry, ne jak americké nudné předem snadno odhalitelné konce. U amerických filmů dokonce znám pořadí, jak kdo zemře předem :jazyk: A často jsou to tak nesympatické osoby, že fandím vrahovi/příšeře, aby už konečně tu uječenou bandu tupců sejmul :oops: :mrgreen: Samozřejmě, jsou americké filmy, které se vymykají, a na které se ráda podívám (Forrest, Vykoupení z věznice Shawshank, Prokletý ostrov, Zmizelá…). Zpaušalizovala jsem ty, které se na nás snaží valit televize přes běžný program - díky tomu jsme televizi odstřihli a stahujeme si podle naší libosti filmy z netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
4.9.15 09:15

@Apaji to rozhodne, ten se opravdu povedl :palec: myslim ze ten konec by necekal snad nikdo :) taky jsem hodne trihlerova, a hororova ale jak rikas na tu americkou „klasiku“ se koukat neda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27262
4.9.15 09:18
@evulkanov píše:
@Lejaa jo, bude mít 3. Tak chtěla jsem nějak netradičně ;-) ale možná to nebudu hrotit, ať pak každý rok nevymýšlím něco nového :-)

Ve třech letech ti na nějakou hru nebude zvědavej a bude chtít ty dárky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný