Svatba v zahraničí 2016

42
1.9.15 10:12

svatba v zahranici 2016

Ahoj je tu nekdo kdo mel svatbu v zahranici s platnym obradem? zajima me na kolik vas to vyslo a jakou agenturu byste doporucili diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16186
1.9.15 12:30

@atekram22 my meli loni na Mauriciu ;) Agentura Blue Marlin. Byli jsme moc spokojeni. Resort byl 5*, 11 dni, AI, svatebni balicek v cene. Na miste jsem priplacela jen kytku asi 20 ecek (vybrala jsem nadstandard ). Ubytovani vyšlo na cca 2700 euro, letenky s pojistenim (Emirates) na 45 000,–.
Vsechno bylo platné, papiry jsme si vezli hned domu (obrad jsme meli 3.deň pobytu ). Doma jen legalizace pres spec. matriku v Brne. Zadny problem, velka spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
2.9.15 12:02

My jsme se brali loni na seychelach. vsechno jsme si zarizovali sami, zpravidla to v celku vyjde levneji a my hlavne meli urcitou predstavu o hotelu a ostrove a to zadna agentura nenabizela. moc casu to zase nezabare, stalo me to asi dve soboty a behem tydne bylo vse zarizeno. zarizovali jsme navic vse dost na posledni chvili protoze manzel ma blbou praci a nevedel dlouho kdy si bude moct vzit volno. je totiz treba pocitat s tim ze mistni urady potrebuji mit doklady (zde jenom kopie pasu a overeny preklad rodneho listu) urcitou dobu dopredu. letenka nas vysla na ca. 50.000 kč (byli i levnejsi ale chteli jsme co nejkratsi dobu letu), obrad se vsim vsudy vcetne volskeho povozu, profesionalniho fotografa a administrativy asi na 19.000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
31.3.16 10:45

@neila Ahojky, mohu se zeptat na víc info, klidně SZ ohledně vaší svatby na Mauriciu? Název hotelu, jak dlouho trvalo zajištění svatby přes agenturu Blue Marlin, jaké bylo jejich jednání? Našla jsem i negativní recenze.. Na kolik vás to popř. celé vyšlo, jak probíhal svatební den, jestli jste jeli jen v páru či jak jste byli spokojení s fotografem a zda jste si mohli fotografa sami vybrat.. atd? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
31.3.16 15:54

@LadyPet pošlu ti večer SZ, ok? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
31.3.16 15:56

@neila Super, díky :kytka: