Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj. Prosim poradte mi.. Jdu kamaradce na svatbu za svedkyni a mam vymyslet na zabavu pro hosty papirky s ukolama na vecer co si budou losovat. Budu rada za kazdou radu
A take budu rada za jakoukoliv radu ohledne svatby.. darky mam, saty na sebe tez.. ale budu rada kdyz mi nekdo poradi i nejakou drobnost na kterou bych nemela zapomenout. Dekuji predem. ![]()
Ahoj, nejsou to ukoly, ale u nas na svatbe mela veliky uspech tombola
napr 3D puzzle-obrazek rohliku a strouhanka, vyhlidkova jizda Prahou-jizdenka mhd, atd. Meli jsme cca 30 cen
Já měla také vtipnou tombolu.
Pak ještě bývá znalostní kvíz nevěsty a ženicha, kdy si sednou zády k sobě každý drží v ruce jednu svoji a druhou partnerovu botu a zvedá ji na odpověď např. kdo doma více nakupuje apod. a čekáš, jestli se shodnou v odpovědi.
Pak klasika hledání nevěsty a ženicha poslepu podle nohy, zadku atd.
Dražba nevěstina střevíčku. Přebalování panenky (kojence když ti ho někdo půjčí
)
Na mojí svatbě měla úspěch hra s kolíčky. Mezi hosty se rozdají asi 3 kolíčky na prádlo ( pokud je hodně hostů je potřeba víc kolíčků) hosté mají za úkol kolíček nenápadně komukoliv připnout na šaty nejlépe tak aby to dotyčný nezjistil. Jednou za čas se přeruší hudba či jiná zábava a každý kdo má v tu chvíli kolíček musí zazpívat, povědět básničku atd. Byla legrace jak se každý co chvilku prohlížel a dokonce když se jedna teta ptala svého muže zda nemá kolíček někde na zádech tak ji manžel naprosto profesionálně zalhal a nechal ji chodit s kolíčkem na sukni ![]()